Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Aion > Aion Hacks, Bots, Cheats & Exploits
You last visited: Today at 23:22

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Tutorial][CN] How to setup a aion bot

Reply
 
Old   #616
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 21
Received Thanks: 1

i d/l bot from that link and just use the old Main MFC Applcation (that u can d/l link on first page) and my bot work!



liemtran is offline  
Thanks
1 User
Old   #617
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 5
Received Thanks: 1
I'm sorry, i don't understand could you tell me step-by-step, how to use xOxymoronx 's BOT.

thx.


aipui is offline  
Thanks
1 User
Old   #618
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2006
Posts: 22
Received Thanks: 6
Fobos, my bot downloaded directly from chinese forum. all virus check reports in it's folder. and latest version of kaspersky internet security didn't find anything in it too.

if you want to say something, try to use facts, not only words.
SIntez is offline  
Thanks
1 User
Old   #619
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 59
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by liemtran View Post

i d/l bot from that link and just use the old Main MFC Applcation (that u can d/l link on first page) and my bot work!
So you put the original MAIN.exe file into the new bots folder and it worked.. on vista?

cos it already worked on XP.Hope you found a way to get vista happening.
When i try the 1.2 bot with Vista i just get Download Failed... evertime.... ive disabled firewalls.. antivirus.... the only thing left could be the Permissions even tho i run it as admin... srsly.. **** vista


marc54 is offline  
Old   #620
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 21
Received Thanks: 9
- I'ts is new ver old bot
- original there
- video
Rastaman13 is offline  
Old   #621
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 59
Received Thanks: 2
iFolder.ru ?????????? ??????? ?????? - ???????? ??????, ????? ??????? ????? ???????? (?????????????). - I'ts is new ver old bot

Bot loads perfectly. But as soon as i press start.... engin.dll error


I swear this version is still checking for payment... if i have a firewall up.. it still fails but takes longer... i dont think its an actual program error, this version just lacks the fix that others have.
Unfortunately ive tried subbing in Dlls and no dice.... this is the only version that loads for me and i suspect other vista users.
marc54 is offline  
Old   #622
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 21
Received Thanks: 9
engin.dll from the old version nepodhodit,
if you select a character not vykidyvet - means working

must be made to work Evo...
Rastaman13 is offline  
Thanks
1 User
Old   #623
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 59
Received Thanks: 2
Hey
Sorry i dont understand what your saying. I have tried moving the old engin.dll
Bot wont load .Im pretty sure vista just cant run these patched bots, possibly these bots at all.

Thanks for the post tho, Im sure many people will love that bot ^^
marc54 is offline  
Old   #624
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 5
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by Rastaman13 View Post
- I'ts is new ver old bot
- original there
- video
how to download bot in this website thx.
aipui is offline  
Old   #625
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2008
Posts: 30
Received Thanks: 4
Ok i've just give it a try throug Vmware using XP Pro, and the bot actually works perfectly on WinXP.

Differents things happened:

1st) The Bot seems to update at start (which failed on Vista)
2nd) It launches as usual. But doesn't crash if you put any names and password.

I don't get it, why 1st the bot doesn't update on Vista?

The bot seems to connect the ip adress 76.73.90.34 port 80
When i ping this ip, it successly get answer same for tracert

Hostname : 76.73.90.34
Country Name : United States
Region Name : Illinois
City : Woodstock
Organization : FDCservers.net

Also i've used Fyyre's Tw GG Aion which works for a couple of minutes and then you just crash. The bot still crash anyway.

I don't know what to do, unless installing WinxP on my main computer as an alternate of Vista...

If anyone got any better ideas -
Epso is offline  
Old   #626
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 21
Received Thanks: 1
i try to playing around with this new bot setting...duno wat i did, now my bot Z X Y point is all zero how can i fix it guys?i think i saw this topic b4 but i couldn't found it ... please remind me how to fix this prob.. els i gona format comp and do all ova again Thanks!!!
liemtran is offline  
Old   #627
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2006
Posts: 22
Received Thanks: 6
Quote:
Originally Posted by liemtran View Post
i try to playing around with this new bot setting...duno wat i did, now my bot Z X Y point is all zero how can i fix it guys?i think i saw this topic b4 but i couldn't found it ... please remind me how to fix this prob.. els i gona format comp and do all ova again Thanks!!!
try to set up your location as china
SIntez is offline  
Thanks
1 User
Old   #628
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 21
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by SIntez View Post
try to set up your location as china
thank bro..i been bot with old version to lv 44. and i been use with these new bot for 2 day and 3rd day then it happen to me.... i don't think it about china location! but i did try after ur post and no work! my other laptop still working fine duno y only this comp got this prob! but there is a post somewhere in here about this problem!
liemtran is offline  
Old   #629
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 6
Received Thanks: 2
This one works fine 4 me now, not sure if its posted in the thread before :
Araxus2k is offline  
Old   #630
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 21
Received Thanks: 9
Файл Aion_Bot__v_0.2.rar получен 2009.08.30 13:09:51 (UTC)
Результат: 8/41 (19.52%)

a-squared 4.5.0.24 2009.08.30 -
AhnLab-V3 5.0.0.2 2009.08.29 -
AntiVir 7.9.1.7 2009.08.30 -
Antiy-AVL 2.0.3.7 2009.08.24 -
Authentium 5.1.2.4 2009.08.30 -
Avast 4.8.1335.0 2009.08.29 -
AVG 8.5.0.406 2009.08.30 -
BitDefender 7.2 2009.08.30 -
CAT-QuickHeal 10.00 2009.08.29 -
ClamAV 0.94.1 2009.08.30 PUA.Script.Packed-3
Comodo 2124 2009.08.30 -
DrWeb 5.0.0.12182 2009.08.30 -
eSafe 7.0.17.0 2009.08.27 Suspicious File
eTrust-Vet 31.6.6707 2009.08.28 -
F-Prot 4.5.1.85 2009.08.29 -
F-Secure 8.0.14470.0 2009.08.29 -
Fortinet 3.120.0.0 2009.08.30 W32/Autorun.ZF!worm
GData 19 2009.08.30 -
Ikarus T3.1.1.68.0 2009.08.30 -
Jiangmin 11.0.800 2009.08.30 -
K7AntiVirus 7.10.831 2009.08.29 -
Kaspersky 7.0.0.125 2009.08.30 -
McAfee 5724 2009.08.29 W32/Autorun.worm.zf.gen
McAfee+Artemis 5724 2009.08.29 W32/Autorun.worm.zf.gen
McAfee-GW-Edition 6.8.5 2009.08.30 -
Microsoft 1.5005 2009.08.30 -
NOD32 4381 2009.08.30 -
Norman 2009.08.29 AutoRun.XYP
nProtect 2009.1.8.0 2009.08.30 -
Panda 10.0.2.2 2009.08.30 Trj/CI.A
PCTools 4.4.2.0 2009.08.30 -
Prevx 3.0 2009.08.30 High Risk Worm
Rising 21.44.61.00 2009.08.30 -
Sophos 4.45.0 2009.08.30 -
Sunbelt 3.2.1858.2 2009.08.29 -
Symantec 1.4.4.12 2009.08.30 -
TheHacker 6.3.4.3.391 2009.08.29 -
TrendMicro 8.950.0.1094 2009.08.30 -
VBA32 3.12.10.10 2009.08.30 -
ViRobot 2009.8.28.1907 2009.08.28 -
VirusBuster 4.6.5.0 2009.08.29 -


Rastaman13 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 23:22.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.