Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Runescape
You last visited: Today at 19:13

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Guide]RsBot[ENG/GER]

Closed Thread
 
Old   #571
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
I never get a box to pick Free or Members account when I open the program, I'm a member but it puts me on free worlds.

Any idea where I can change this? Looked all over in the menus but can't seem to find an option anywhere.



DaggersDestroyedRome is offline  
Old   #572
 
elite*gold: 40
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,892
Received Thanks: 804
It should be in the login area!
or go to real Runescape and login in to a members world then login to rsbot!


gerble93 is offline  
Old   #573
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
Received Thanks: 0
Bot still working?
kalz21 is offline  
Old   #574
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
Yeah I just got it today and it's worked fine thus far, and yeah I just manually log into the server then start the bot.

I had a script stop running after exactly 5 hours, is that an RSBot thing or maybe the script?
Disabled all the breaks and such.


DaggersDestroyedRome is offline  
Old   #575
 
elite*gold: 40
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,892
Received Thanks: 804
Quote:
Originally Posted by DaggersDestroyedRome View Post
Yeah I just got it today and it's worked fine thus far, and yeah I just manually log into the server then start the bot.

I had a script stop running after exactly 5 hours, is that an RSBot thing or maybe the script?
Disabled all the breaks and such.
That's prolly the script. The script might have a anti-ban or a break handler on that, so jsut check to make sure you turned it off and if now, then maybe look for another script? [=
gerble93 is offline  
Old   #576
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
Hello,
I have a problem starting the bot every time I log in this comes and the screen turns black "Attempting to show: http//world52.runescape.com/error_game_crash.ws [_top]"
Can anyone help me ?
anneanne is offline  
Old   #577
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2009
Posts: 25
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by anneanne View Post
Hello,
I have a problem starting the bot every time I log in this comes and the screen turns black "Attempting to show: http//world52.runescape.com/error_game_crash.ws [_top]"
Can anyone help me ?
I selected another world, then it worked fine for me and never had the same problem again.
l1nkiboy is offline  
Old   #578
 
elite*gold: 40
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,892
Received Thanks: 804
Quote:
Originally Posted by anneanne View Post
Hello,
I have a problem starting the bot every time I log in this comes and the screen turns black "Attempting to show: http//world52.runescape.com/error_game_crash.ws [_top]"
Can anyone help me ?
Quote:
Originally Posted by l1nkiboy View Post
I selected another world, then it worked fine for me and never had the same problem again.
@1nkiboy -- you're right that is the solution.

All you have to do, is login into real runescape then logg off and then login rsbot and it should work! [=
gerble93 is offline  
Old   #579
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Received Thanks: 0
I got a problem my RSBot tell me... RSBot is currently outdated, please wait patiently for a new version.
jeeceee is offline  
Old   #580
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2010
Posts: 40
Received Thanks: 0
same problem, and somehow it says my firewall or internet blocks the update? anyhelp with this?
godlike1989 is offline  
Old   #581
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Received Thanks: 0
Ya me too i have this
jeeceee is offline  
Old   #582
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Received Thanks: 0
You need to wait a new update this is take 1-3 days
jeeceee is offline  
Old   #583
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Received Thanks: 0
Now it's work
jeeceee is offline  
Old   #584
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2006
Posts: 3
Received Thanks: 0
Man it DONT work ALL the Mining bots DONT work i go to the site and it all says Jagex own them....all i want is a F*ing bot to mine coal in the mine >_<...Please help me get a bot that JAGEX HAVEN'T took over =(
goldjoker07 is offline  
Old   #585
 
elite*gold: 40
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,892
Received Thanks: 804
powerbot.org/vb


gerble93 is offline  
Closed Thread



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
[Guide] How to Update rsbot with SVN.
Hey, Im sure some people have now some problem with rsbot, it won't start. So i decided so make a little guide. At first you Download the...
11 Replies - Runescape
[GUIDE+DOWNLOAD] High Speed Download Compilation: Silkroad Online Legend IV PLUS
--
13 Replies - SRO Guides & Templates



All times are GMT +1. The time now is 19:13.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.