Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Rohan
You last visited: Today at 23:03

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


Overtime error

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
Overtime error

I am running windows xp svc pack 3 it is a clean install no antivirus or firewalls enabled or installed the computer i am using for the bot.

Everything has been running great for over a month but 2 days ago anytime i log in using the bot all i get is the overtime error. It will not connect to the botsmall server for some reason. I never changed any settings one day the 10th it worked then on the 11th when i tried to log in using the bot it wont connect.

I have deleted the bots i had installed and downloaded them again still no success. I have windows firewall turned on with the exception for the bot didnt work. I have windows firewall turned off now and still no luck. I have tried both servers 1 and 2 as well.

There isnt any other programs on the computer i use to bot with except rohan and the bot. I have windows xp completely updated.

Thanks for any help



Deranged1 is offline  
Old 07/13/2008, 13:59   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
I have also changed my ip address and connected directly to my modem still get the same overtime error. I even tried a new install of windows, the game and the bot. Still same overtime error.


Deranged1 is offline  
Old 07/13/2008, 15:04   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 43
Received Thanks: 8
my bot was always working but 5min later he said overtime error to oO? !
xianneke is offline  
Old 07/13/2008, 15:07   #4
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Received Thanks: 0
Mee too. How i can use this Bot.Pls tell me.


shiril is offline  
Old 07/13/2008, 17:17   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 60
Received Thanks: 3
it is probably about the time when they start charging.. =(
kenv202 is offline  
Old 07/13/2008, 18:33   #6
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2008
Posts: 33
Received Thanks: 1
Deranged1, u sure try very hard to get botting again...ahahaha...there is a post about ur probs in botsmall...com...maybe u get ur answer there
melodicstealer is offline  
Old 07/13/2008, 19:19   #7
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,450
Received Thanks: 373
OR JUST CONNECT TO THE OTHER SERVER IN BOT SETTINGS. AS POSTED IN OTHER TOPICS.
*** **** noobs who cant spend time reading topics and just post the same problems as others.
tux-penguin is offline  
Old 07/13/2008, 20:23   #8
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
Hey Tux why don't you read my post I did try connecting to both servers. Plus a lot more. Why are you saying anything anyway if you can't help my problem and the solutions I have tried have not been posted anywhere else.


Melodic ya I have posts there too about my problem and check it often but there doesn't seem to be a fix for this problem. Others are posting the same problem as well now. However I dont think the others have done as much as I have to isolate the problem.
Deranged1 is offline  
Old 07/13/2008, 20:27   #9
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,450
Received Thanks: 373
oh well then guess it wont work for you then, wait for new version and try again. btw no firewall and no AV could be the problem, i wouldnt like to know whats got on your system
tux-penguin is offline  
Old 07/13/2008, 20:33   #10
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Received Thanks: 0
There is nothing on my system virus wise there are lots of online scans you can use. Like I said if it was anything of that nature the fresh install of windows would of fixed the problem. How can not having a AV or Firewall enabled cause me not to connect to the bot server?
Deranged1 is offline  
Old 07/15/2008, 04:01   #11
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2006
Posts: 64
Received Thanks: 5
something might go wrong in ur system.. coz some of us not having the same problem as urs..
zoldyck is offline  
Old 07/15/2008, 04:14   #12
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,463
Received Thanks: 297
I`ve post the working bot for version 1.0.6
but someone here arguing that he already post it before me..
so...
i`ve deleted the link to the working well bot
i`ve bot from yesterday till now without dc....
search over to my DELETED post
see wether his bot is working or not


Rosalinda is offline  
Reply



« Latest 1.0.6 Working Bot (Free) | any hacks ? »

Similar Threads
[HELP]login Overtime :(
12/07/2009 - EO PServer Hosting - 6 Replies
I'm serious personal problems, then I gave a reset on my server, now some people can not place other. Login is giving overtime. Anybody know the solution for that the love of God! :handsdown:
Login Overtime or maintenance
06/13/2009 - EO PServer Hosting - 4 Replies
whats wrong when my eo server players get login overtime / maintenancebut i can login just fine and im using the same client with the same ips and the ips in the client are correct anyone know how to fix this problem the client makes the connection...
"Login overtime!" and can't see the registration page.
04/21/2008 - EO PServer Hosting - 3 Replies
I'm trying to join DarkDevilEO but i have these 2 problems :confused:, i am in hamachi that need to be to see the registration page but i still dont see it. i already tried to OFF my firewall but didnt help much. my friend created me an account but...
login overtime
02/08/2008 - Say Hello - 0 Replies
hummnm awesome i keep getting login overtime i can log in :'( some one wan help me plz?



All times are GMT +2. The time now is 23:03.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.