Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Popular Games > Metin2 > Metin2 Private Server > Metin2 PServer Guides & Strategies
You last visited: Today at 14:15

• Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement

[PYTHON | RELEASE - 2] Account Panel & InGame

Discussion on [PYTHON | RELEASE - 2] Account Panel & InGame within the Metin2 PServer Guides & Strategies forum part of the Metin2 Private Server category.

Reply

Old 08/27/2014, 02:57   #31

elite*gold: 0
Received Thanks: 161

Quote:
Originally Posted by cBaraN View Post

vpser is offline  
Thanks
2 Users
Old 08/27/2014, 04:16   #32

.MaisKolben™'s Avatar

elite*gold: 24
Received Thanks: 1,222
And now in german.

Nice btw.
.MaisKolben™ is offline  
Thanks
1 User
Old 08/27/2014, 05:18   #33

Killermen123's Avatar

Received Thanks: 271
Nice and thanks for sharing, but stop speaking Turkish, we are in an German/English forum.
Killermen123 is offline  
Thanks
1 User
Old 08/27/2014, 09:04   #34

Received Thanks: 96
Quote:
Originally Posted by cBaraN View Post
Aaa yazık sana öğeyi denetle Şuan bakdımda neden bu mesaj bende yok?

Are you very very best... most bets en çok best en iyi best öyle böyle best hertürlü best

Pasha3 is offline  
Old 08/27/2014, 12:23   #35

Antigene's Avatar

elite*gold: 25
Received Thanks: 353
Diese Schurup Musik hahah einfach genial

Release Idee cool aber würde ich nicht machen wenn dein Acc gehackt wird wirds witzig
Antigene is offline  
Old 08/27/2014, 12:31   #36

elite*gold: 50
Received Thanks: 1,389
thanks for share.
/exit is offline  
Thanks
1 User
Old 08/27/2014, 13:50   #37

Received Thanks: 231
Quote:
Originally Posted by Pasha3 View Post

EN : UP.

v
v
v

Çoçuklaşmayi birakinda herkez kendi çalişmalarini yapsin,satsin ister paylaşssin.
Bu elitePVP'de vericek sana tek cevabim.Herkez istedigi çalişmayi yapmakta özgürdür.Satacaksan'da kendi yaptiğin sistemleri sat ister 400'e ister 1000'e ama yeterki bildiğimiz şeyler olmasin.Bir sistem fikri çalacak olsam,bu sen olmassin emin ol

NOT : Şurada gavurlara ajdari tanitiyoz konuyu kirletmemyim
fatihbab34 is offline  
Thanks
1 User
Old 08/27/2014, 14:10   #38

qarezz01's Avatar

Received Thanks: 23
elitepvpers olmuş türkmmo resmen bizim insanlarımızın özelliği böyle sanırım bedavaya bulduklarını editleyip satmaya çalışmak..
qarezz01 is offline  
Old 08/27/2014, 15:06   #39

Quote:
Originally Posted by fatihbab34 View Post
EN : UP.

v
v
v

Çoçuklaşmayi birakinda herkez kendi çalişmalarini yapsin,satsin ister paylaşssin.
Bu elitePVP'de vericek sana tek cevabim.Herkez istedigi çalişmayi yapmakta özgürdür.Satacaksan'da kendi yaptiğin sistemleri sat ister 400'e ister 1000'e ama yeterki bildiğimiz şeyler olmasin.Bir sistem fikri çalacak olsam,bu sen olmassin emin ol

NOT : Şurada gavurlara ajdari tanitiyoz konuyu kirletmemyim
Konuma gelip AVROPODO BO FOYOTO SOT BOYORLOROYLE GOLORLOR LOA MOYSQL DON OBOROT demeseydin burda gelip kimsenin konusuna laf atmazdım kendin yapıp kankilerini konuya çağırıp konuyu kötüleyince ehehöhühe sana yapılanca auuuvvvv ne yaparsan karşılığını misliyle alırsın sen de diğer koyun kankilerinde beni diğer 12-13 yaşında bebelerle karıştırmayın bundan sonra böyle 1 değil 2 değil.
Pasha3 is offline  
Old 08/27/2014, 15:59   #40

Quote:
Konuma gelip AVROPODO BO FOYOTO SOT BOYORLOROYLE GOLORLOR LOA MOYSQL DON OBOROT demeseydin burda gelip kimsenin konusuna laf atmazdım kendin yapıp kankilerini konuya çağırıp konuyu kötüleyince ehehöhühe sana yapılanca auuuvvvv ne yaparsan karşılığını misliyle alırsın sen de diğer koyun kankilerinde beni diğer 12-13 yaşında bebelerle karıştırmayın bundan sonra böyle 1 değil 2 değil.

TR : Haklı bir servis sunan kişilere,hiç bir şekilde lafim olmaz ve hayirli satişlar der geçerim.400 TL'Ye tamami paylaşilan ve çalinan sana ayit olmayan bir clienti satarak nasil bir şeref yoksunu olduğunu göstermiş oldun.Yandaşlarinda tabi ki konuda bana laf attilar,haksiz olduğunu bildikleri halde,insanlari kandırıyorsunuz; m2dev'de paylaşilan orada burada paylaşilan alaska nin paylaştiği olsun bonus changer,ekipman değiştirme,zetsunun paylaştği giftbox,2012'de paylaşilan bonus gösterge vsvs burada paylaşilan hp gösterme vsvs bunlari görmesem ve ilk senin yaptığını görsem konunu gelip post atmam.
Birde insanlarla daşşak geçer gibi 400tl demişsin kendin yapmiş olsan bir şey demiyeceğim,yüzsüz herifler.Sizin sattiğiniz ne varsa hepsini tek tek ücretsiz sunacağim ki insanlari salak yerine koymayin.Elitepvp'de bunlari ufak adamliğin varsa gelip satsana sana nereleriyle gülüyorlar,Azıcık adam olun azıcık insan olun.Senin için bu forum önemli olmaya bilir bilmiyorum,benim için önemli o yüzden daha fazla yorum atma derdin var ise skype'm orada gelirsin.Daha fazla yorum atma! yüzsüz.
fatihbab34 is offline  
Thanks
1 User
Old 08/27/2014, 16:00   #41

Summex's Avatar

Received Thanks: 227
Boar diese Mukke immer alter, die geht mal sowas von garnicht
Summex is offline  
Old 08/27/2014, 16:03   #42

Quote:
Originally Posted by Summex View Post
Boar diese Mukke immer alter, die geht mal sowas von garnicht
I don't know germany deutsch
fatihbab34 is offline  
Old 08/27/2014, 17:00   #43

Quote:
Originally Posted by fatihbab34 View Post
TR : Haklı bir servis sunan kişilere,hiç bir şekilde lafim olmaz ve hayirli satişlar der geçerim.400 TL'Ye tamami paylaşilan ve çalinan sana ayit olmayan bir clienti satarak nasil bir şeref yoksunu olduğunu göstermiş oldun.Yandaşlarinda tabi ki konuda bana laf attilar,haksiz olduğunu bildikleri halde,insanlari kandırıyorsunuz; m2dev'de paylaşilan orada burada paylaşilan alaska nin paylaştiği olsun bonus changer,ekipman değiştirme,zetsunun paylaştği giftbox,2012'de paylaşilan bonus gösterge vsvs burada paylaşilan hp gösterme vsvs bunlari görmesem ve ilk senin yaptığını görsem konunu gelip post atmam.
Birde insanlarla daşşak geçer gibi 400tl demişsin kendin yapmiş olsan bir şey demiyeceğim,yüzsüz herifler.Sizin sattiğiniz ne varsa hepsini tek tek ücretsiz sunacağim ki insanlari salak yerine koymayin.Elitepvp'de bunlari ufak adamliğin varsa gelip satsana sana nereleriyle gülüyorlar,Azıcık adam olun azıcık insan olun.Senin için bu forum önemli olmaya bilir bilmiyorum,benim için önemli o yüzden daha fazla yorum atma derdin var ise skype'm orada gelirsin.Daha fazla yorum atma! yüzsüz.
Yandaş dediğin konuya yorum atan 2 tanıdığım var biri php kısmını yapan arkadaşım diğeride pythonda yardımcı olan ben senin gibi gelin lafı sokuyolar yardım edin demem Ben sistemleri tekil olarak satmıyorum, client halinde satıyorum. Ve sırf arayüzler için satıyorum gerisi fasafiso çünkü 5 yıldır oyunda yapılan arayüzlerden en hoşuma gidenlerini topladım senin deyiminle çaldım ama iş o ki çaldığım serverlar kapandığına göre hak iddia edecek birisi yok malesef ki olsa bile bu olaylara karşı 3.kişi olanı seni veya kankilerini ilgilendirmez. Ek olarak ister 4tl ye ister 4000tl ye satarım yine burda seni ilgilendiren bir durum yok. Varsa bi derdin yönetime söylersin varsa illegal durum gerekeni yaparlar benim sizin gibi yönetimde tanıdığım mod kankilerim yok istediğinize söyleyin varsa sıkıntı gidersinler. Keşke bugün değilde hepsi paylaşıldığı gün sunsaydında insanlar daha rahat edinseydi benim satma amacımı hala anlamaman üzücü zaten birisi bunları toplu halde paylaşmış olsa ben satmazdım değil mi? Birde iktisat ta arz-talep durumu vardır, arz çoksa talep ona yüksek oranda şekillenir özetle şöyle ifade edeyim büyüyünce okulda gösterirler zaten ben bu sistemleri ülkemizde +1000 aktif kullanıcılı serverlara yönelik satıyorum ülkemizde bahsettiğim serverlardan 10 tane varsa elitepvpersda 3 tane anca vardır yani benim sattığım yerde hedef kitle ve gelir daha çok olduğu için giderde aynı oranda olaack oluyor ben eğer dev de veya epvp de satcak olsaydım 100€ dan da satardım rahat ol sadece tercih meselesi son olarak benim şerefime veya kişiliğime laf etmek senin gibi bir kevaşenin haddi değil önce kendinize bakın sonra başkasına yorum yapın benim için bulunduğum hiçbir sanal ortam önemli değildir çünkü sanaldır yani kişiler beni beğensin onaylansın diye ego kasamam yapmacık olamam neysem o yum doğru bildiğim neyse reel de de sanaldada onu söyler onu yaparım umarım adam gibi anlatınca anlamışsındır birde konuma yada mesajıma alıntı yapmazsan sevinirim çoluk çocukla uğraşacak vaktim GERÇEKTEN yok hadi eyvallah
Pasha3 is offline  
Old 08/27/2014, 17:06   #44

vectorm2's Avatar

Received Thanks: 15
+1000 online server off
vectorm2 is offline  
Old 08/27/2014, 17:37   #45

Quote:
Yandaş dediğin konuya yorum atan 2 tanıdığım var biri php kısmını yapan arkadaşım diğeride pythonda yardımcı olan ben senin gibi gelin lafı sokuyolar yardım edin demem Ben sistemleri tekil olarak satmıyorum, client halinde satıyorum. Ve sırf arayüzler için satıyorum gerisi fasafiso çünkü 5 yıldır oyunda yapılan arayüzlerden en hoşuma gidenlerini topladım senin deyiminle çaldım ama iş o ki çaldığım serverlar kapandığına göre hak iddia edecek birisi yok malesef ki olsa bile bu olaylara karşı 3.kişi olanı seni veya kankilerini ilgilendirmez. Ek olarak ister 4tl ye ister 4000tl ye satarım yine burda seni ilgilendiren bir durum yok. Varsa bi derdin yönetime söylersin varsa illegal durum gerekeni yaparlar benim sizin gibi yönetimde tanıdığım mod kankilerim yok istediğinize söyleyin varsa sıkıntı gidersinler. Keşke bugün değilde hepsi paylaşıldığı gün sunsaydında insanlar daha rahat edinseydi benim satma amacımı hala anlamaman üzücü zaten birisi bunları toplu halde paylaşmış olsa ben satmazdım değil mi? Birde iktisat ta arz-talep durumu vardır, arz çoksa talep ona yüksek oranda şekillenir özetle şöyle ifade edeyim büyüyünce okulda gösterirler zaten ben bu sistemleri ülkemizde +1000 aktif kullanıcılı serverlara yönelik satıyorum ülkemizde bahsettiğim serverlardan 10 tane varsa elitepvpersda 3 tane anca vardır yani benim sattığım yerde hedef kitle ve gelir daha çok olduğu için giderde aynı oranda olaack oluyor ben eğer dev de veya epvp de satcak olsaydım 100€ dan da satardım rahat ol sadece tercih meselesi son olarak benim şerefime veya kişiliğime laf etmek senin gibi bir kevaşenin haddi değil önce kendinize bakın sonra başkasına yorum yapın benim için bulunduğum hiçbir sanal ortam önemli değildir çünkü sanaldır yani kişiler beni beğensin onaylansın diye ego kasamam yapmacık olamam neysem o yum doğru bildiğim neyse reel de de sanaldada onu söyler onu yaparım umarım adam gibi anlatınca anlamışsındır birde konuma yada mesajıma alıntı yapmazsan sevinirim çoluk çocukla uğraşacak vaktim GERÇEKTEN yok hadi eyvallah
Ha işte bende tam buraya deyiniyorum.Sattiğin şeyler ister oyun kapali olsun ister şey olsun ister o olsun bu olsun şu olsun hiç fark etmez.En sevdiğin server olsada farketmez.Ücretli client satiyorsan,kendi sistemlerin olacak eğer o clienti ücretsiz yapacak olsaydın,istediginden al.Ben istiyorum tüm serverler sağlam sistemleri clientleri ile olsun.Ama alinti değil.
Yıl 2014 oldu avrupada 1 konu tasarımına 1milyar veren,clienti özel tasarlattıran kodlattıran serverler varken sen onlardan çalip burada satiyorsan işte o olmaz.Avrupadan gören birisi bunun çalinti olduğunu anlar.Sistemlerinde paylaşildiğini veya başka bir serverde gören adam direkmen kötülüyecektir.
Şunu bil,Ben kimseyi konuya çağırmadım (tartişma için) Ekip arkadaşima
konunun linkini attim,Bir diger arkadaşim olan cana'da konunun linkini attim o sira sen konuya yorum bile atmamiştin.Yorumu gören arkadaşlarim konuya balıklama dalmiş.Ben senin şerefine laf etmiyorum,o son konun ile senin şerefini insanlar görmüştür(beyinleri varsa)..

Hadi eywallah umarim birdaha çalinti şeyleri veya paylaşilan şeyleri toplayip satmazsin.Satmiyacağin zaman seni destekliyecek ilk kişi ben olacağim.
fatihbab34 is offline  
Reply

Tags
fatihbab34™