Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 20:55

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[Release] EmuB0T AR

Reply
 
Old   #76
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 66
Received Thanks: 4
Aaand we've got a problem. On every machine AR causes Framework errors. (check1 ... something)



BoteQ221196 is offline  
Old   #77

 
elite*gold: 35
Join Date: Jul 2013
Posts: 188
Received Thanks: 10
Quote:
Originally Posted by BoteQ221196 View Post
Aaand we've got a problem. On every machine AR causes Framework errors. (check1 ... something)
yea, getting same problem


RoyalboostingOW is offline  
Old   #78
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 324
Received Thanks: 101
Lol. Im sorry that this program has soo many issues It worked fine when I tested it. Do you guys mind taking a screenie, telling me when happens, how to make it happen again please?
christerper1 is offline  
Old   #79
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2014
Posts: 21
Received Thanks: 3
It happens when you open up the file, it says "Unexpected exception has occurred in your application. etc."

More specifically, it says "The parameter is incorrect. [Exception from HRESULT: 0x80070057(E_INVALIDARG)]."

Sorry can't do a screen shot because it's too late at night and I need to go to sleep.


ShinCow is offline  
Thanks
1 User
Old   #80
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 66
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by ShinCow View Post
It happens when you open up the file, it says "Unexpected exception has occurred in your application. etc."

More specifically, it says "The parameter is incorrect. [Exception from HRESULT: 0x80070057(E_INVALIDARG)]."

Sorry can't do a screen shot because it's too late at night and I need to go to sleep.
That's right. Getting this error on every VM. When we click continue it still spams other error (saying check1 + something)
BoteQ221196 is offline  
Thanks
1 User
Old   #81
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 324
Received Thanks: 101
So many people download, yet only like 2 people respond per update lol :P

Anyways, thanks guys for trying to help me out. I know it must be very annoying and frustrating, but I appreciate it and I know it will be perfected (or at least close to) in 1 of the many versions thanks to you guys.

Back to the topic, I absolutely could not replicate the errors that you guys were getting even after testing it in a VM. So I googled that exact error, and noticed that I don't have any files it was talking about so maybe that's why I didn't get the errors. Please follow these answers in hopes that it will work.

christerper1 is offline  
Old   #82
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 66
Received Thanks: 4
None of this solutions work.
BoteQ221196 is offline  
Old   #83
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 324
Received Thanks: 101
Quote:
Originally Posted by BoteQ221196 View Post
None of this solutions work.
You have the "The parameter is incorrect (Exception from HRESULT: 0x80070057 (E_INVALIDARG))" issue right? If so, are you sure you tried them all? I really don't know what to say. I tested it on my computer and my VMs and they work fine. Try to google your error and possibly add " - vb.net" at the end. Or screenshot your error and I'll check to see if it's the code or as the solutions stated, files on your VM. Also try it on your actual desktop, does it reproduce the same error?
christerper1 is offline  
Old   #84
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 66
Received Thanks: 4
@UP will check this after my bots will end the game

Well, how can I update my VMware tools, when there is no option like this ?

So I have reinstalled Tools, and the error is the same.
BoteQ221196 is offline  
Old   #85
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 195
Received Thanks: 3
yesterday AR was working fine even though it gave an error, today it wont open but np at all, v1.3.2 seems to be working fine

xlapeiro is offline  
Old   #86
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2014
Posts: 21
Received Thanks: 3
Sorry, ignore my statement above. Re-installing VMWare Tools WILL NOT fix this problem.

So far, to get this program running, I restart the VM if the error "The parameter is incorrect (Exception from HRESULT: 0x80070057 (E_INVALIDARG))" comes up. Eventually it will lead the user to "Conversion from string "" to type 'Boolean' is not valid." error. Click quit and then reopen program. Then the program should open and work. There's a slight chance that reopening will cause the previous error to reoccur, if that happens, just restart VM again. That's how I got this program to work.

TLDR: Keep restarting VM until the error changes from the HRESULT to a different error that says something about a Conversion from String. Quit then reboot program. Should work.
ShinCow is offline  
Thanks
1 User
Old   #87
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 324
Received Thanks: 101
Quote:
Originally Posted by ShinCow View Post
Sorry, ignore my statement above. Re-installing VMWare Tools WILL NOT fix this problem.

So far, to get this program running, I restart the VM if the error "The parameter is incorrect (Exception from HRESULT: 0x80070057 (E_INVALIDARG))" comes up. Eventually it will lead the user to "Conversion from string "" to type 'Boolean' is not valid." error. Click quit and then reopen program. Then the program should open and work. There's a slight chance that reopening will cause the previous error to reoccur, if that happens, just restart VM again. That's how I got this program to work.

TLDR: Keep restarting VM until the error changes from the HRESULT to a different error that says something about a Conversion from String. Quit then reboot program. Should work.
Thanks for the solution. Sorry for the troubles. HRESULT from what I googled seems to be about some files on your "computer". As for the boolean thing, that's nothing to worry about it's because it tried to load your settings when you opened, but since there are no settings saved yet, it shows that (usually on first run).
christerper1 is offline  
Old   #88
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 66
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by christerper1 View Post
Thanks for the solution. Sorry for the troubles. HRESULT from what I googled seems to be about some files on your "computer". As for the boolean thing, that's nothing to worry about it's because it tried to load your settings when you opened, but since there are no settings saved yet, it shows that (usually on first run).
Its not really like that. About those missing files - this problem appears with NET 2.0, not 4.0-4.5 so its not our solution.
BoteQ221196 is offline  
Old   #89
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2013
Posts: 9
Received Thanks: 1
i've got problem because AR show me that i'm afk in game and restart lol and bot all the time but bots run normally... Can anyone help me?
lemo220 is offline  
Old   #90
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2009
Posts: 85
Received Thanks: 2
How do i manually change the bcd password to my last 3? The box is grayed out


msazndragon is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »

Similar Threads
[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot
Features: - Free for use - Built in PVP.Net client - Levels account up to level 5-15 - Automatic buys 3 days XP boost - Automatic summoner setup...
7243 Replies - League of Legends Hacks, Bots, Cheats & Exploits



All times are GMT +2. The time now is 20:55.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.