Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 19:49

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #5071
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 132
Received Thanks: 33
Quote:
Originally Posted by Mroku View Post
Ok, now I think its ok
Really appreciate it. Will test it right away. Thanks for all your efforts. You're saving me with this!



07.LightBlue is offline  
Old   #5072
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 18
Received Thanks: 0
It's not working here. Every bot afks :/

I mean still not working


Kousti is offline  
Old   #5073
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 132
Received Thanks: 33
Quote:
Originally Posted by Kousti View Post
It's not working here. Every bot afks :/

I mean still not working
I'm currently testing the updated version. Seems to function properly so far. My bots are moving.
07.LightBlue is offline  
Old   #5074
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 47
Received Thanks: 1
Thanks Mroku!!!


thebotexpress is offline  
Old   #5075
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2014
Posts: 12
Received Thanks: 0
yes, they are not moving and are afk
deaglenar is offline  
Old   #5076
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 97
Received Thanks: 3
Searching game
Searching game

Shared folder. Confid game ıd always 0
ThyponX is offline  
Old   #5077
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2009
Posts: 132
Received Thanks: 33
Guys, I can assure you the bots are working. There must be something wrong with your VMs or/and your configuration/settings.

Works like a charm for me.

Make sure you have the newest version (10:32 PM).
07.LightBlue is offline  
Old   #5078
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Received Thanks: 0
replaced config file and it worked fine
prakmr is offline  
Old   #5079
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2013
Posts: 195
Received Thanks: 3
change gameid to 0
xlapeiro is offline  
Old   #5080
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 97
Received Thanks: 3
shared folder but config.ini game id no change always 0
ThyponX is offline  
Old   #5081
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2014
Posts: 118
Received Thanks: 2
site off?

Edit: probably is my internet...
Zambelli19 is offline  
Old   #5082
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2014
Posts: 4
Received Thanks: 0
I can get all of the bots to join the same game, but when the game starts and is about to load, it shows the League of Legends sign like its about to load then stops. The client just keeps saying "No Game" over and over after that. Any idea how to get it working like it did pre update?
Luccimang is offline  
Old   #5083
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 227
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by Mroku View Post
Sorry guys, i don't have internet on my vacation.

Now its updated

WHO SAID HE WILL NOT UPDATE THIS ANYMORE?

Thanks, Mroku
yungning is offline  
Old   #5084
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2012
Posts: 16
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by yungning View Post
WHO SAID HE WILL NOT UPDATE THIS ANYMORE?

Thanks, Mroku
Hey, mind attaching the latest revision of emub0t? Site's down.
time143 is offline  
Old   #5085
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 227
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by time143 View Post
Hey, mind attaching the latest revision of emub0t? Site's down.

I used a proxy browser for downloading it.


yungning is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 19:49.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.