Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 10:05

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #3256
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 20
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by idxsky View Post
Since the update, some of my bots just keep getting disconnected for being afk...
does anyone else have this problem ?
My bots have the following issue:
One of them always loads up very slow and then it glitches on 99% and crashes. So every game I have an afk bot.... I think this is from my processor, but is there a way to keep it working?

My processor is AMD FX 6300 Quad core 3.8 GHz



iAmJustPro is offline  
Old   #3257
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 66
Received Thanks: 0
i see all times host 1/8 players =\


milfer322 is offline  
Old   #3258
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 227
Received Thanks: 26
yup...same here......bot is not stable like before
yungning is offline  
Old   #3259
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 66
Received Thanks: 0
You must register and activate your account in order to view images.

and all bots is waiting players lol

and my other machine

You must register and activate your account in order to view images.

the last version have muchs errors =\

version "22.05.2014" for me is more stable but dont work with the last patch=\

with the last version is impossible for me bot more 3 games.


milfer322 is offline  
Old   #3260
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2007
Posts: 161
Received Thanks: 10
wow my account stuck in game it crashed i tried connect back all 6 account but it keep failed to connect been over an hour.
nguoitinhoi is offline  
Old   #3261
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 32
Received Thanks: 2
I like many others am also having the problem which causes the 1/6 host problem after about 3 games.
Very strange, I hope it gets fixed soon.
ImCancerous is offline  
Old   #3262
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2014
Posts: 39
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by ImCancerous View Post
I like many others am also having the problem which causes the 1/6 host problem after about 3 games.
Very strange, I hope it gets fixed soon.
3 isn't such a lucky number anymore, is it? ^^
dorpele11 is offline  
Old   #3263
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 62
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by dorpele11 View Post
3 isn't such a lucky number anymore, is it? ^^
but happens only if u play EUW right? or is anyone here with the searching game for ever bug on another server?

what a shame 20 accounts ran out of the boost, not botable with that issue
hackzoror is offline  
Old   #3264
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 32
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by hackzoror View Post
but happens only if u play EUW right? or is anyone here with the searching game for ever bug on another server?

what a shame 20 accounts ran out of the boost, not botable with that issue
Yes I am only having the problem on EUW.
ImCancerous is offline  
Old   #3265

 
elite*gold: 37
The Black Market: 329/0/1
Join Date: May 2012
Posts: 1,756
Received Thanks: 247
Unfortunately the No-Client B0T brings much errors after Updates.
ExiizZ is offline  
Old   #3266
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Need screens with errors (EUW)
Mroku is offline  
Thanks
2 Users
Old   #3267
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2012
Posts: 62
Received Thanks: 4
for me thers only one error which i dont get anymore cauz the bots farm just 1-3 games then clients dont find the game
so its like host 3/10 and 7 bots are "searching for game"^^

EUW is still bit slow in terms of gamestatistics maybe its because of that, or there are other adresses
hackzoror is offline  
Old   #3268
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2010
Posts: 66
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by Mroku View Post
Need screens with errors (EUW)
You must register and activate your account in order to view images.

and all clients only waiting players
milfer322 is offline  
Old   #3269
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Received Thanks: 0
At the moment, handling 6 VM (6 bots running).

I was wondering what do you guys think of my PC spec and how much should/can I push it, was thinking of giving it a shot with 10 bots BUT I don't want my CPU to crash. Sitting at 80%~ atm when the games are running.

Intel(R) Core i7-3370 CPU @ 3.40 Ghz
8GB Ram
250gb HDD

Any answers are appreciated, thanks in advance, cheers.
ReidLos1 is offline  
Old   #3270
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2012
Posts: 22
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by ReidLos1 View Post
At the moment, handling 6 VM (6 bots running).

I was wondering what do you guys think of my PC spec and how much should/can I push it, was thinking of giving it a shot with 10 bots BUT I don't want my CPU to crash. Sitting at 80%~ atm when the games are running.

Intel(R) Core i7-3370 CPU @ 3.40 Ghz
8GB Ram
250gb HDD

Any answers are appreciated, thanks in advance, cheers.
I have the same specs as you, and I have 8 bots running at the same time.
What I did was give the host 512MB and the others 256MB, seems to be running fine. Sometimes the EUW servers are being a bit nasty, but I think it has to do with the recent server move to Amsterdam.

And Mroku, thanks for this wonderful bot. Seems to work fine when set up correctly. However sometimes the clients can't find the host game, or the host can't create a game (id:0). I have the feeling this has to do with the EUW servers...


metus666 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 10:05.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.