Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 13:00

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT][No-Client] EmuB0T - Referrals bot

Reply
 
Old   #16
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2011
Posts: 6
Received Thanks: 1
you use windows tiny 7 experienced?



Oxydentical is offline  
Old   #17
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Quote:
Originally Posted by Oxydentical View Post
you use windows tiny 7 experienced?
yes


Mroku is offline  
Old   #18
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 6
Received Thanks: 1
Can I use the bot on my desktop without the program that you used to opened more and more windows?
assasinman is offline  
Old   #19
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2013
Posts: 66
Received Thanks: 12
Quote:
Originally Posted by assasinman View Post
Can I use the bot on my desktop without the program that you used to opened more and more windows?
No you can't. You need at least 6 VMs.


sklebak is offline  
Old   #20
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 61
Received Thanks: 4
Error when Using the Emubot :/

http://i.imgur.com/3dSe5OT.png
123basit123 is offline  
Old   #21
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 66
Received Thanks: 4
@UP

FIXED!
The VMWare Network Adapter has to be on "Bridged (automatic)" which is the summary for "Bridged: Connected directly to the physical network. [X] Replicate physical network connection state" - that probably the fix from the polish forum.
BoteQ221196 is offline  
Thanks
1 User
Old   #22
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 6
Received Thanks: 1
can it be Automatic i mean to be afk for like 12 hours and then when im back im lvl 10
and i replace the accounts?
assasinman is offline  
Old   #23
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2011
Posts: 164
Received Thanks: 575
Quote:
Originally Posted by 123basit123 View Post
Error when Using the Emubot :/

http://i.imgur.com/3dSe5OT.png
framework 4.5
Mroku is offline  
Old   #24
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 66
Received Thanks: 4
This bot is fully automatic. For example if u insert 12 accounts into accounts.txt, the bot will use like user1, user2, user3, user4, user5, user6. And then for example user1 reaches lvl 10 so the other bots are waiting, and the first VM switches from user1 account to user7 account. Same with other accounts/VMs
BoteQ221196 is offline  
Old   #25
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 324
Received Thanks: 101
Quote:
Originally Posted by BoteQ221196 View Post
@UP

FIXED!
The VMWare Network Adapter has to be on "Bridged (automatic)" which is the summary for "Bridged: Connected directly to the physical network. [X] Replicate physical network connection state" - that probably the fix from the polish forum.
Oh hey cool that's me from the other forum where I understand no polish at all lol! Who were you trying to tell? O.o Also here is the full quote
Quote:
I get this error. I followed the steps exactly. It seems to work on my actual desktop computer, but not in VMWare. Why? Can someone help me please? I followed the video exactly.
You must register and activate your account in order to view images.

FIXED!
The VMWare Network Adapter has to be on "Bridged (automatic)" which is the summary for "Bridged: Connected directly to the physical network. [X] Replicate physical network connection state"
@Mroku
Also when in the NA servers trying to buy an exp boost, I don't know if you have fixed this yet, but when it opens the page for "boosts" it'll open up the EUN1 page. I had to download an addon for Firefox call Redirector and whenever it would detect the EUN1 page, it'll redirect the page to NA1 instead.

Also another thing, if LoL gets updated (just a random patch), does this bot need to be updated too?
christerper1 is offline  
Thanks
1 User
Old   #26
 
elite*gold: 0
Join Date: Aug 2013
Posts: 37
Received Thanks: 0
works well for me
how much time i have to wait to get the refs on the lol page? it's still syays i have 0 =(
radeon2k8 is offline  
Old   #27
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 61
Received Thanks: 4
Kudos for the OP

Works perfectly fine, except just for the firefox which gives error for Boost
but everything is fine
123basit123 is offline  
Old   #28
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2008
Posts: 324
Received Thanks: 101
Anyone know how to fix the internet on VMWare? I keep getting no connection on Bridged all of a sudden. NAT works, but that setting doesn't work with the bot.
christerper1 is offline  
Old   #29
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2013
Posts: 13
Received Thanks: 0
Anyone else got the problem the bot can't buy xp boost by itself?
Firefox starting and it trys to buy but crashed and start a new try. So on and so on.
Anyone a Tipp how to fix?
nookiinterpol is offline  
Old   #30
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2010
Posts: 61
Received Thanks: 4
Quote:
Originally Posted by nookiinterpol View Post
Anyone else got the problem the bot can't buy xp boost by itself?
Firefox starting and it trys to buy but crashed and start a new try. So on and so on.
Anyone a Tipp how to fix?
Dude, I have to same problem so I config the bot to not purchase the xp boost. Doing so will skip purchasing of xp boost part and continue on botting.

To do so go to Emubot > Bot Folder > Search for config file > open it using notepad > search for the term "Set boost to 1" > below that you can see "boost = 1" simply change it to 0 > save and exit.

Hope that helps


123basit123 is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 13:00.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.