Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Eve Online
You last visited: Today at 17:48

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


[release] roid mining bot

Discussion on [release] roid mining bot within the Eve Online forum part of the MMORPGs category.

Reply
 
Old 01/10/2016, 18:36   #16
 
elite*gold: 585
Join Date: Jul 2011
Posts: 267
Received Thanks: 102
Post finding the cause of fill level read problem.

Quote:
Originally Posted by thesaltonsea View Post
I have a problem, it doesnt see the % of the cargo and it just continue mining after the ore hold is full, any ideas ?

edit: got similar problems with the Automine function in the Mission bot, it just opens the ore hold and stays like this, no errors , no undocking.
Which version of the Sanderling.exe are you using? In case it is older than v15.11.19 you should switch to v15.11.19.

The fill level of the ore hold is determined by reading the capacity gauge text displayed in the inventory. Is this correctly displayed in the inventory?
The format used there depends on the number formatting configured in windows. I have implemented support for default formats for english, russian, german, swiss and others but if you use some custom format it might be incompatible.
In any case, you can send me an export of the memory contents to this email address so I can take a closer look at your specific scenario:
Create the export as shown in this recording, when the ore hold is visible and contains at least one item and the bot fails to read the fill level:



0ptimist is offline  
Old 01/11/2016, 10:15   #17
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2015
Posts: 18
Received Thanks: 2
Hmm, i think i found a fix, my system was set up with English(United States) , i have changed it to English (United Kingdom) and now its reading the % normal. There is difference with "." and "," in the numbers of both English types.


thesaltonsea is offline  
Old 01/11/2016, 15:01   #18
 
elite*gold: 585
Join Date: Jul 2011
Posts: 267
Received Thanks: 102
Question

Quote:
Originally Posted by thesaltonsea View Post
Hmm, i think i found a fix, my system was set up with English(United States) , i have changed it to English (United Kingdom) and now its reading the % normal. There is difference with "." and "," in the numbers of both English types.
I could not find a difference between those two windows cultures in regard to the numbers displayed in the eve online client. Can you describe how they differ on your system? Does it not work again when you switch back to English(United States)?
0ptimist is offline  
Old 01/11/2016, 19:19   #19
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2015
Posts: 18
Received Thanks: 2
Im not home now but i think that with US was like 5.000.00 and now with UK is 5,000.00 for 5 thousand . I will check tomorrow and will report

This was the problem with the Optimat automine, it wasnt undocking but now its working fine


thesaltonsea is offline  
Thanks
1 User
Old 04/01/2016, 22:45   #20
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 11
Received Thanks: 1
I get this error

[
{
"SeverityText": "Error",
"DescriptorId": "CS1061",
"Message": "'string' does not contain a definition for 'ValueFromRegexMatchGroupAtIndex' and no extension method 'ValueFromRegexMatchGroupAtIndex' accepting a first argument of type 'string' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)",
"LineIndex": 367,
"CharacterIndexInLine": 14,
"LineIndexInAvalonEdit": 368,
"CharacterIndexInLineInAvalonEdit": 15
}
]

Help
TheGreenElf is offline  
Thanks
1 User
Old 04/02/2016, 10:43   #21
 
elite*gold: 585
Join Date: Jul 2011
Posts: 267
Received Thanks: 102
Quote:
Originally Posted by TheGreenElf View Post
I get this error

[
{
"SeverityText": "Error",
"DescriptorId": "CS1061",
"Message": "'string' does not contain a definition for 'ValueFromRegexMatchGroupAtIndex' and no extension method 'ValueFromRegexMatchGroupAtIndex' accepting a first argument of type 'string' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)",
"LineIndex": 367,
"CharacterIndexInLine": 14,
"LineIndexInAvalonEdit": 368,
"CharacterIndexInLineInAvalonEdit": 15
}
]

Help
Thank you for bringing this to my attention.

I forgot to update the script when I made a change to the framework. I just updated the script, when you download the new one from the first post attachment you will not see the error anymore.
0ptimist is offline  
Old 04/07/2016, 03:26   #22
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Received Thanks: 0
Undock doesnt work. It clicks on the text "Undock" instead of button.

sadilv is offline  
Old 04/07/2016, 11:01   #23
 
elite*gold: 585
Join Date: Jul 2011
Posts: 267
Received Thanks: 102
Quote:
Originally Posted by sadilv View Post
Undock doesnt work. It clicks on the text "Undock" instead of button.

CCP made some changes to the station window which affect the identification of the UnDock button.
I released a new Version this week to account for those changes.

Please use
0ptimist is offline  
Old 04/07/2016, 21:20   #24
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Received Thanks: 0
Quote:
Originally Posted by 0ptimist View Post
CCP made some changes to the station window which affect the identification of the UnDock button.
I released a new Version this week to account for those changes.

Please use
I used version 16.03.04 and still same thing, but np Mission Running Bot is fine.
sadilv is offline  
Old 04/07/2016, 22:11   #25
 
elite*gold: 585
Join Date: Jul 2011
Posts: 267
Received Thanks: 102
Quote:
Originally Posted by sadilv View Post
I used version 16.03.04 and still same thing, but np Mission Running Bot is fine.
Ok, in order to find out what is causing this problem I need a sample from your eve online client when the char is docked and the Undock button is visible.

When I have such a sample I can look into the state of the eve online client to determine how it differs from the expectation of the bot.

You can take a sample using the programm from this tutorial:


The resulting file will be about 200MB in size (tested with minimum settings of eve online client).
0ptimist is offline  
Old 05/14/2016, 11:08   #26
 
elite*gold: 585
Join Date: Jul 2011
Posts: 267
Received Thanks: 102
Improvements of mining bot with release 16.04.12

Improvements of mining bot with release 16.04.12

Recently some improvements were made to the mining bot:
  • A problem with the undock button was fixed that affected some users.
  • It now uses only one module per asteroid
  • It now supports the use of bookmark folders for mining sites. Just supply the name of a folder instead of a bookmark and it will pick a random bookmark from this folder.
0ptimist is offline  
Old 06/01/2016, 20:54   #27
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2008
Posts: 21
Received Thanks: 1
Hmm the bot doesn't unload in a citadel, just docks and undocks in a loop. Station works fine though.
lol2k6 is offline  
Old 06/02/2016, 10:47   #28
 
elite*gold: 585
Join Date: Jul 2011
Posts: 267
Received Thanks: 102
Quote:
Originally Posted by lol2k6 View Post
Hmm the bot doesn't unload in a citadel, just docks and undocks in a loop. Station works fine though.
I do not have access to a citadel for testing. To take a closer look I am dependent on the support by people who have access to a citadel.
I have some questions about this situation:
  • does the bot click anywhere else than undock button between docking and undocking?
  • which messages are shown in the log for that period?
  • is the inventory window you see when docked the same (location on screen and caption) as the one you see in space?
0ptimist is offline  
Old 06/20/2016, 05:46   #29
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2008
Posts: 26
Received Thanks: 2
Is there a way I can set the bot to launch the drone as soon as I enter the belt? That way if a rat spawn hits as soon as I get to the site they can be engaged.
leespice12 is offline  
Old 06/28/2016, 11:42   #30
 
elite*gold: 585
Join Date: Jul 2011
Posts: 267
Received Thanks: 102
Quote:
Originally Posted by leespice12 View Post
Is there a way I can set the bot to launch the drone as soon as I enter the belt? That way if a rat spawn hits as soon as I get to the site they can be engaged.
I would add the following code at the top of the 'InBeltMineStep' method to try to achieve this:

Code:
if (!(0 < DronesInSpaceCount))
		DroneLaunch();
Let me know if this causes any unwanted side-effects.


0ptimist is offline  
Reply

Tags
bot, isk, mining, roid



« How to Buy ISK safetly | Eve Online Missions Bot *BETA* - Undetected »

Similar Threads
Blue Roid - Privat WoW Server - 3.3.5a Realm
12/22/2013 - WoW PServer Advertising - 12 Replies
http://www7.pic-upload.de/20.11.13/e2z27826h3qh.gi f http://www7.pic-upload.de/20.11.13/nm3bbwzeqg.png http://www7.pic-upload.de/20.11.13/b9yx3qkk6nwu.p ng http://www7.pic-upload.de/20.11.13/hxfx94anh6xf.g if http://www7.pic-upload.de/20.11.13/64zhnvwpw6q.gi f http://www7.pic-upload.de/20.11.13/pjujp9m2a2fi.g if http://www7.pic-upload.de/20.11.13/yyaytrysv7xe.g if http://www7.pic-upload.de/20.11.13/b1qb78ewk9fv.g if http://www7.pic-upload.de/20.11.13/8rsb4nrkrqb.gi f...



All times are GMT +2. The time now is 17:48.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

BTC: 3KeUpz52VCbhmLwuwydqxu6U1xsgbT8YT5
ETH: 0xc6ec801B7563A4376751F33b0573308aDa611E05

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2019 elitepvpers All Rights Reserved.