Hier is meine Claw.ini
Code:
[item1] ItemName=Any Prefix=witch Suffix=Any Skill=LightningSentry MinSkillLevel=3 Sockets=0 ForceSockets=0 [item2] ItemName=Any Prefix=Cunning Suffix=Any Skill=LightningSentry MinSkillLevel=2 Sockets=0 ForceSockets=0 [item3] ItemName=War Gauntlets Prefix=Lancer Suffix=Alacrity Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 ForceSockets=1 [item4] ItemName=Monarch Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item5] ItemName=Ward Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item6] ItemName=Aegis Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item7] ItemName=Any Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item8] ItemName=Any Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item9] ItemName=Any Prefix=Lancer Suffix=Alacrity Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 ForceSockets=1 [item10] ItemName=Dusk Shroud Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item11] ItemName=Dusk Shroud Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item12] ItemName=Scarab Husk Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item13] ItemName=Scarab Husk Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item14] ItemName= Wyrmhide Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item15] ItemName=Wyrmhide Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item16] ItemName=Wire Fleece Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item17] ItemName=Wire Fleece Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item18] ItemName=Great Hauberk Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item19] ItemName=Great Hauberk Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item20] ItemName=Kite Shield Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item21] ItemName=Bone Shield Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item22] ItemName=Ward Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item23] ItemName=Monarch Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item24] ItemName=Monarch Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item25] ItemName=Light Plate Prefix=Artisans Suffix=TheSquid Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item26] ItemName=Tower Shield Prefix=Artisans Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item27] ItemName=Ancient Armor Prefix=Jewelers Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 [item28] ItemName=Mage Plate Prefix=Artisans Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item29] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Any MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item30] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Any MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item31] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=LightningSentry MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item32] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=LightningSentry MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item33] ItemName=Any Prefix=Shadow Suffix=Any Skill=Fade MinSkillLevel=2 Sockets=0 [item34] ItemName=Any Prefix=Witch Suffix=Any Skill=Fade MinSkillLevel=3 Sockets=0 [item35] ItemName=Any Prefix=Trump Suffix=Swiftness Skill=LightningSentry MinSkillLevel=3 Sockets=0 [item36] ItemName=Any Prefix=Trump Suffix=Quickness Skill=LightningSentry MinSkillLevel=3 Sockets=0 [item37] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=WeaponBlock MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item38] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=ShadowMaster MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item39] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Fade MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item40] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=WeaponBlock MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item41] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=ShadowMaster MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item42] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Fade MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item43] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Venom MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item44] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Venom MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item45] ItemName=Troll Nest Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item46] ItemName=Bone Visage Prefix=Any Suffix=Mammoth Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item47] ItemName=Troll Nest Prefix=Priests Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 [item48] ItemName=Grim Shield Prefix=Priests Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 [item49] ItemName=Troll Nest Prefix=RoseBranded Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 [item50] ItemName=Grim Shield Prefix=RoseBranded Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 [item51] ItemName=Any Prefix=Cruel Suffix=Echoing Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 [item52] ItemName=Troll Nest Prefix=Any Suffix=Colossus Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item53] ItemName=Bone Visage Prefix=Any Suffix=Balance Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item54] ItemName=Light Plate Prefix=Any Suffix=Colossus Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item55] ItemName=Light Plate Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item56] ItemName=Mage Plate Prefix=Any Suffix=Colossus Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item57] ItemName=Mage Plate Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item58] ItemName=any Prefix=Amber Suffix=Acceleration Skill=any MinSkillLevel=0 Sockets=0 ForceSockets=0 [item59] ItemName=any Prefix=Ruby Suffix=Acceleration Skill=any MinSkillLevel=0 Sockets=0 ForceSockets=0 [item60] ItemName=any Prefix=Sapphire Suffix=Acceleration Skill=any MinSkillLevel=0 Sockets=0 ForceSockets=0 [+6 Prebuff Venom/Shadow Claw] ItemName=Any Prefix=Shadow Suffix=Any Skill=Venom MinskillLevel=3 Sockets=0 ForceSockets=0 [+6 Prebuff Venom/Shadow Claw] ItemName=Any Prefix=Shadow Suffix=Any Skill=fade MinskillLevel=3 Sockets=0 ForceSockets=0
Und hier meine Claw.ini
Code:
; ; Claw Configuration ; ; If it hasn't got a decimal point, don't go and stick one in. ; True=1, False=0 ; [delays] ; first two delays are non-blocking the rest are blocking, all are in miliseconds ; non-blocking delays are checked for expiration when packets are received... as such, they're ; not THAT accurate tradeDelay=2000 ; how long the shop screen is open for portalRetry=350 ; how long to stay in temple (if it fails, it will retry with this delay ; so setting it TOO low may lead to a C/I if you lag for a second) ; blocking delays now closeThenPortal=65 ; time between closing trade window and entering portal anyaTradeButton=350 ; how long to wait for a trade button for anyaInteract=60 ; 0x59 interact packet <--this delay--> move+click on anya packets anyaFinalize=75 ; delay before sending finalize packet (optional?) [log] ; IMPORTANT: use this while tweaking your delays to ensure the bot works properly shopSuccess=0 ; If some delays are too low, the bot will never open trade and no item packets DebugNewIni=1 ; will be received from the server. This setting prints debug data to the console ; showing how many item packets were received every time the trade window was opened. ; ; Every * is an item. ************* = bunch of items. Blank space = no items received, ; some delay is too low, fix it! ; ; NOTE: this logging method may be somewhat buggy (why the hell are some inventories ; twice as big as others?!) ; ; DebugNewIni is to make sure it's processing your ClawItems.ini properly ; Use it to verify that when you go to the shop, it sees all your item sections ; and keys properly, it will list them for every item pass through.