First i need your help about tools. I need darkorbit tool for mac. Someone tell me a tool for mac please. (NOT BOT)
Here is the bug;
If you want to try jump secret map and try jump to from x-2 to x-1, you dont need to run all road. When you in x-2 portal, push to jump and after push to jump cpu. You ll make jump with jump cpu but you ll be in x-1 portal. It ll be have more time and trying for u.
Merhaba,
Mac için darkorbit tool arıyoum, bot değil. yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
portal bugu;
gizli haritaya atlamak için atlama cpu ile atlama denemeleri yapıyorsanız, x-2 haritasını x-1 haritasına bağlayan portalda önce J ile atlama tuşuna basın. hemen ardından atlama cpu ya basın. önce cpu ile atlama gerçekleşecektir. hangarda doğacaksınız, birkaç saniye sonra ise x-1 portalında doğacaksınız. size zaman kazandırır.
hey,
there is no Bot for Mac. You can try Toshinou - it should work on Mac (didn't work out for me).
Either install Windows on your Mac or use some VPS.
Türkce:
Bug paylaşımı için tșkler. Çoğu zaten bunu biliyorda kimse paylaşmıyor/paylaşmak istemiyor. Mac için Bot malesef yok. İstersen Toshinou'yu dene - normalde çalışması lazim (bende olmadı). Çalışmasa Windows yükle yada VPS kullan.
hey,
there is no Bot for Mac. You can try Toshinou - it should work on Mac (didn't work out for me).
Either install Windows on your Mac or use some VPS.
Türkce:
Bug paylaşımı için tșkler. Çoğu zaten bunu biliyorda kimse paylaşmıyor/paylaşmak istemiyor. Mac için Bot malesef yok. İstersen Toshinou'yu dene - normalde çalışması lazim (bende olmadı). Çalışmasa Windows yükle yada VPS kullan.
Peki seprom bugu dışında bildiğin herhangi bi bug var mıdır?
Denemeyin arkadaşlar çünkü eğer gizli haritaya atlamazsan seni portala atıyorya mantıken gizli haritaya atladığında seni geri çıkartacaktır. Denendi ve gizli haritaya atlandığında haritadan çıkarttı portalın yanına götürdü. Bunu kullanmak isteyenler biyerden sonra bırakmalı çünkü gizli haritaya atlarsa pişman olabilirsiniz.
Peki seprom bugu dışında bildiğin herhangi bi bug var mıdır?
Duyduguma göre daha kolay bir yöntem var Seprom bugu yapmak icin...
Bu konularlan pek fazla ugraşmiyorum. Istersen bu konuya bir göz at (UBA bug calişiyor, credit bugu denemedim - belki calişiyordur, Seprom bugu calişmiyor):
Emin degilim ama galba bir Havoc bugu var - şu aralar deniyorum
Quote:
Originally Posted by LEJYONER(DS)
Denemeyin arkadaşlar çünkü eğer gizli haritaya atlamazsan seni portala atıyorya mantıken gizli haritaya atladığında seni geri çıkartacaktır. Denendi ve gizli haritaya atlandığında haritadan çıkarttı portalın yanına götürdü. Bunu kullanmak isteyenler biyerden sonra bırakmalı çünkü gizli haritaya atlarsa pişman olabilirsiniz.
Kendim denemedim ama bug'dan duymuştum. Ozaman pekte işe yaramiyormuş. Zaten gizli haritaya gitmek isteyen burda paylaşilan bot'u kulanir. Önemli olan gizli haritada kalabilmek.
Duyduguma göre daha kolay bir yöntem var Seprom bugu yapmak icin...
Bu konularlan pek fazla ugraşmiyorum. Istersen bu konuya bir göz at (UBA bug calişiyor, credit bugu denemedim - belki calişiyordur, Seprom bugu calişmiyor):
Emin degilim ama galba bir Havoc bugu var - şu aralar deniyorum
Kendim denemedim ama bug'dan duymuştum. Ozaman pekte işe yaramiyormuş. Zaten gizli haritaya gitmek isteyen burda paylaşilan bot'u kulanir. Önemli olan gizli haritada kalabilmek.
TP scroll bug HQ portal to elan portal etc.. 04/14/2008 - RF Online - 10 Replies first must have bypass on rf to be able to use WPE
1. login to the game
2. alt tab open WPE
3. target to rfonline.bin then start logging
4. alt tab again to rf then use hq portal
5. back to wpe stop logging and search for packets that looks like this
06 00 04 1A 22 00
6.double click on filter 1 and copy the packets on the search
7.on the modify put 11 below 22ex.