|
You last visited: Today at 04:45
Advertisement
├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤
Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.
|
View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
|
|
Da
|

|
44 |
84.62% |
|
Nu
|

|
8 |
15.38% |
09/10/2011, 10:20
|
|
elite*gold: 0
Received Thanks: 2
|
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1
ionutzel111 cred ca e fratele mai mic a lu roscatel, 2 de un leu, de la suburbie, din undergroundul adevarat, lachei de inalta clasa, acu s-au inscris la cursuri pt. incepatori sectiunea injuraturi !
imi pare rau, nu stiu sa injur  , iar la faza cu Mbot la fel si-au luat ban si altii ce foloseau alti boti pe gratis, si tu ionutel , noob fiind, nu stii ca botii gratis sunt pentru a-ti creste niste conturi, la noroc.
eu nu am nimic cu wTB-ul de pe europa globala 5, dar mi-a zis odata radu ca te-au tinut in clan doar pt. programe de cheat, si asta e adevarul, roscatel.
vad ca a venit si Sfinx pe aici sa te sustina, dupa ce i-ai facut cadou un cont furat , de vreo 2 miliarde experienta.
kreion scripturile nu sunt a lui roscatel si probabil n-o sa stie niciodata sa faca scripturi , cateva le-a editat, chiar a scris [roscatel_edit] si cam atat.
|
pai si acuma cum crezi ca sta in clan? ca stie el sa se bata sau ca e bun in lupte? il tine sfinxu ca le mai da programe, sa zica sfinxu cum ia luat contul lui crocodilu si la facut praf , nici sfinx asta nu stie o boaba in lupte , avea crocodilul ala pe cont rsb, x4 si boostere la greuceanu si nu se stia cum se stie acuma de ibot sau kbot si nu stia nici sa invarta un boss klon frate , dadea cu rsb si x4 in boss klon si cu rachete r-310 ca sa nu se faca de cacao ca il sparge bossu , ia facut sfinx contu praf la saracu baiat, si acuma asta roscatel il aduce aici pe sfinx ca sa il apere zici ca e masa ``mami , mami gaby ma bate``  ) si apare sfinx cu o falca in cer si una in pula si rezolva el situatia. eu am o vorba sa va spun si inkei aici si cui nu ii convine sa citeasca injuraturile noastre sa citeasca o carte si va zic asa ``sa va iau in carici tot WTB vostru de la al mai mic pana la sfinx si prastia aia moarta de crissa.
|
|
|
09/10/2011, 10:28
|
|
elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
|
Quote:
ionutzel111 cred ca e fratele mai mic a lu roscatel, 2 de un leu, de la suburbie, din undergroundul adevarat, lachei de inalta clasa, acu s-au inscris la cursuri pt. incepatori sectiunea injuraturi !
imi pare rau, nu stiu sa injur  , iar la faza cu Mbot la fel si-au luat ban si altii ce foloseau alti boti pe gratis, si tu ionutel , noob fiind, nu stii ca botii gratis sunt pentru a-ti creste niste conturi, la noroc.
eu nu am nimic cu wTB-ul de pe europa globala 5, dar mi-a zis odata radu ca te-au tinut in clan doar pt. programe de cheat, si asta e adevarul, roscatel.
vad ca a venit si Sfinx pe aici sa te sustina, dupa ce i-ai facut cadou un cont furat , de vreo 2 miliarde experienta.
kreion scripturile nu sunt a lui roscatel si probabil n-o sa stie niciodata sa faca scripturi , cateva le-a editat, chiar a scris [roscatel_edit] si cam atat.
|
mai repet odata, clanul wtb nu ar merge la fel, in plus suntem mai mult decat colegi de clan, insa astea sunt detalii...
cat despre scripturi, ti-am explicat treaba cu [roscatel] si [roscatel_edit]. Iti pot da deasemenea sursa scripturilor ... :P
Quote:
Originally Posted by 11gaby11
pai si acuma cum crezi ca sta in clan? ca stie el sa se bata sau ca e bun in lupte? il tine sfinxu ca le mai da programe, sa zica sfinxu cum ia luat contul lui crocodilu si la facut praf , nici sfinx asta nu stie o boaba in lupte , avea crocodilul ala pe cont rsb, x4 si boostere la greuceanu si nu se stia cum se stie acuma de ibot sau kbot si nu stia nici sa invarta un boss klon frate , dadea cu rsb si x4 in boss klon si cu rachete r-310 ca sa nu se faca de cacao ca il sparge bossu , ia facut sfinx contu praf la saracu baiat, si acuma asta roscatel il aduce aici pe sfinx ca sa il apere zici ca e masa ``mami , mami gaby ma bate``  ) si apare sfinx cu o falca in cer si una in pula si rezolva el situatia. eu am o vorba sa va spun si inkei aici si cui nu ii convine sa citeasca injuraturile noastre sa citeasca o carte si va zic asa ``sa va iau in carici tot WTB vostru de la al mai mic pana la sfinx si prastia aia moarta de crissa. 
|
nu cred ca m-am laudat eu sau sfinx ca suntem frati cu pure gewalt, am spus doar ca stim sa jucam, cel putin mai bine decat majoritatea jucatorilor "de masa". Drept urmare suntem pe un loc stabil de 3,4 luni...
Quote:
Originally Posted by Vonyx
roscatel, invulnerabilu,ionutzel111 si 11gaby11
Nu care cumva sa o lasati balta. Ma distrez razand cu lacrim. Cind a aparut postul romanilor nu i-am vazut rostul, dar acum, nu tece o zi fara sa vizionez un episod din telenovela asta. Nu care cumva sa faceti o intalnire pe team speak fara sa o inregistrati.
|
As vrea si eu sa iasa cocoseii astia din carapace, da' se pare ca in realitate, nu au tupeul acela fara limite... De aceea tot evita...
Lasa-i sa sufere  ...
ts3server://wtb-g5.no-ip.info?port=9987
|
|
|
09/10/2011, 10:55
|
|
Received Thanks: 10
|
Respect Krejon
|
|
|
09/10/2011, 11:08
|
|
Received Thanks: 0
|
Quote:
pai si acuma *** crezi ca sta in clan? ca stie el sa se bata sau ca e bun in lupte? il tine sfinxu ca le mai da programe, sa zica sfinxu *** ia luat contul lui crocodilu si la facut praf , nici sfinx asta nu stie o boaba in lupte , avea crocodilul ala pe cont rsb, x4 si boostere la greuceanu si nu se stia *** se stie acuma de ibot sau kbot si nu stia nici sa invarta un boss klon frate , dadea cu rsb si x4 in boss klon si cu rachete r-310 ca sa nu se faca de cacao ca il sparge bossu , ia facut sfinx contu praf la saracu baiat, si acuma asta roscatel il aduce aici pe sfinx ca sa il apere zici ca e masa ``mami , mami gaby ma bate``  ) si apare sfinx cu o falca in cer si una in pula si rezolva el situatia. eu am o vorba sa va spun si inkei aici si cui nu ii convine sa citeasca injuraturile noastre sa citeasca o carte si va zic asa ``sa va iau in carici tot WTB vostru de la al mai mic pana la sfinx si prastia aia moarta de crissa. 
|
wtb oricum e cel mai bun clan romanesc de pe server...
|
|
|
09/10/2011, 11:58
|
|
Received Thanks: 2
|
Quote:
Originally Posted by Sfynx1
wtb oricum e cel mai bun clan romanesc de pe server...
|
daca nu va laudati voi, atunci cine?  si definestemi si mie ``bun``, la ce?
ps: apropo roscatel nu te iei de postarile lui lake asta de sfinx? nu de alta dar sa nu il confunzi si pe asta cu invulnerabilul
|
|
|
09/10/2011, 12:06
|
|
elite*gold: 10
Received Thanks: 164
|
Quote:
ps: apropo roscatel nu te iei de postarile lui lake asta de sfinx? nu de alta dar sa nu il confunzi si pe asta cu invulnerabilul
|
Sfynx si Roscatel sunt in clan pe EG5 parca
|
|
|
09/10/2011, 12:11
|
|
|
Quote:
|
incerci sa il contrazici pe sfinx?! e clar ca wtb e o mare putere pe acel server, si daca incerci sa ne contrazici, inseamna ca invidia voastra nu are limite  .
cat despre confuzie, nu imi voi schimba parerea decat atunci cand va voi vedea pe amandoi pe aceeasi camera cu mine pe teamspeak. pana atunci tot 2 nimeni sunteti (2 in 1 sau 2 separat tot aia e...  )
|
|
|
09/10/2011, 13:59
|
|
elite*gold: 1
Received Thanks: 358
|
in curand Coltul Romanasiilor o sa devina cel mai cunoscut thread din sectiunea darkorbit  )
|
|
|
09/10/2011, 14:47
|
|
elite*gold: 30
|
WTB are vreo legatura cu WLH?
|
|
|
09/10/2011, 14:48
|
|
Received Thanks: 1,369
|
in curand va voi da niste chestii faine sa le downloadati, doar sa am ceva timp sa fac topicul, s-ar putea sa iau si ban pe chestia asta, n-ar fi prima data cand se supara undergroundul sau altii pe mine, ca pun chestii la downloadat. Deja sunt la al 2-lea cont aici.
|
|
|
09/10/2011, 14:54
|
|
elite*gold: 30
|
mai bine punele aici in topicul asta sau inregistreazate la
|
|
|
09/10/2011, 15:11
|
|
Received Thanks: 34
|
Quote:
|
Stiu ca wp este luat de pe forum la rusii aia sau ce or mai fi dar eu nu aflam nici intr-o viata de forumu' ala.....
Quote:
Originally Posted by extremedanny9
Respect Krejon
|
Nickname-ul meu este kreion si sunt oarecum mandru ca ma respecti   
|
|
|
09/10/2011, 15:29
|
|
|
Quote:
in curand va voi da niste chestii faine sa le downloadati, doar sa am ceva timp sa fac topicul, s-ar putea sa iau si ban pe chestia asta, n-ar fi prima data cand se supara undergroundul sau altii pe mine, ca pun chestii la downloadat. Deja sunt la al 2-lea cont aici.
|
si crezi ca o sa fii "faimos" sau ca vei primi "respect" daca vei pune acele programe sau despre ce vorbesti tu acolo?  )
Quote:
Originally Posted by marcelian
WTB are vreo legatura cu WLH?
|
Nu chiar, ne cunoastem o parte, am jucat impreuna pe 5, acum le-am facut o camera pe teamspeak si cam atat...
|
|
|
09/10/2011, 15:57
|
|
Received Thanks: 2,165
|
Quote:
Originally Posted by Vonyx
roscatel, invulnerabilu,ionutzel111 si 11gaby11
Nu care cumva sa o lasati balta. Ma distrez razand cu lacrim. Cind a aparut postul romanilor nu i-am vazut rostul, dar acum, nu tece o zi fara sa vizionez un episod din telenovela asta. Nu care cumva sa faceti o intalnire pe team speak fara sa o inregistrati.
|
cu parere de rau, la fel.. ma amuz copios ce se intampla
dar ionutzel ar trebui scos din comunitate, ne face de ras (probabil doar atat a invatat la scoala)
|
|
|
09/10/2011, 16:07
|
|
Received Thanks: 34
|
Roscatel sau cine stie mai megre scriptul ala care iti arata altfel nava,rangul si restu'?Do aurora parca se numea dar nu stiu *** sa il folosesc....
|
|
|