Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Other Online Games > Browsergames > DarkOrbit
You last visited: Today at 02:08

• Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement

├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.

View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
Da 44 84.62%
Nu 8 15.38%
Voters: 52. You may not vote on this poll

Closed Thread

Old 09/09/2011, 23:47   #316

11gaby11's Avatar

elite*gold: 0
Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
nu stii decat sa jignesti si sa arunci vorbe in vant. cred ca am dovedit tuturor ca sunt mai destept ca tine.
am o intrebare, tu cu ce ai contribuit pe acest forum?
ba cucule acuma chiar te iei de scula mea , ce pusca mea ziceti ca sunteti ca pasaricile ``hai pe ts sa vb daca sunteti tari in gura`` sau ``in spatele calculatorului toti sunteti zmei`` poi ma in dumnezei matii de copil facut din viol , pe ts ce morti matii pot sa fac de cat sa te injur sau sa ma injuri si ce se dovedeste ? ca esti si tu si eu zmeu in ``spatele`` calculatorului defapt e in fata calculatorului, iar daca te tine pasarica putem sa facem un interviu face to face sa vedem dar pana sa ai tu sange in pasarica mai ai de mancat cacat asa ca date in cacat de lake cu textele astea expirate ca am mai intrat odata acolo pe ts si va-m dat Dumnezei de isi inghitise si sfinxu si kbaiatu si lakioasa aia de crissa cuvintele, copile daca ai fi in lumea mea nu ai rezista nici 30 de secunde , asa ca iti fac eu o invitatie fata in fata si iti dau adresa locatie si tot daca esti zmeu daca nu date in cacat cu ts vostru si cu basinile din voi, dupa ce ca esti copt de foame mai esti si tare in vocabular , ti-am zis sa nu te mai iei de pula mea ca ne luam amandoi , asa ca va las pe voi pizdele din WTB sa va dati miss romania . ia uite la el daca este pe aici este si zmeu, zii in raniti matii cate conturi ai avut inkise si dupa aia date zmeu pe ce loc esti in clasament , fara programe ai fi lesinat, cand, cand va-m decimat cu clanul ZERO erati muti , se dusese pe pula WTB
11gaby11 is offline  
Old 09/09/2011, 23:55   #317

elite*gold: 5816
The Black Market: 103/0/2
Received Thanks: 731
ba vb frumos mahh !!!!!!

Ce va apuca pe toti ? nu puteti sa ignorati si gata? ...suntem putini romani pe forum-ul asta si nu putem fi impreuna? rusine mare.
o0beny0o is offline  
Thanks
2 Users
Old 09/09/2011, 23:57   #318

roscatel's Avatar

elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
Quote:
Originally Posted by 11gaby11 View Post
ba cucule acuma chiar te iei de scula mea , ce pusca mea ziceti ca sunteti ca pasaricile ``hai pe ts sa vb daca sunteti tari in gura`` sau ``in spatele calculatorului toti sunteti zmei`` poi ma in dumnezei matii de copil facut din viol , pe ts ce morti matii pot sa fac de cat sa te injur sau sa ma injuri si ce se dovedeste ? ca esti si tu si eu zmeu in ``spatele`` calculatorului defapt e in fata calculatorului, iar daca te tine pasarica putem sa facem un interviu face to face sa vedem dar pana sa ai tu sange in pasarica mai ai de mancat cacat asa ca date in cacat de lake cu textele astea expirate ca am mai intrat odata acolo pe ts si va-m dat Dumnezei de isi inghitise si sfinxu si kbaiatu si lakioasa aia de crissa cuvintele, copile daca ai fi in lumea mea nu ai rezista nici 30 de secunde , asa ca iti fac eu o invitatie fata in fata si iti dau adresa locatie si tot daca esti zmeu daca nu date in cacat cu ts vostru si cu basinile din voi, dupa ce ca esti copt de foame mai esti si tare in vocabular , ti-am zis sa nu te mai iei de pula mea ca ne luam amandoi , asa ca va las pe voi pizdele din WTB sa va dati miss romania . ia uite la el daca este pe aici este si zmeu, zii in raniti matii cate conturi ai avut inkise si dupa aia date zmeu pe ce loc esti in clasament , fara programe ai fi lesinat, cand, cand va-m decimat cu clanul ZERO erati muti , se dusese pe pula WTB
am facut "sedinta", kbaiatu, crissa, sfinx si o parte din ceilalti membrii mai vechi au spus sa nu imi mai bat capul degeaba, daca nu intri pe teamspeak sa vorbim... )
cat despre "intalnirea" din realitate, de unde stiu eu ca nu te tarasti cu un scaun cu rotile?! )
In plus nu inteleg de ce ai luat tu foc asa, eu l-am "agasat" pe invulnerabilul
Quote:
te iei de scula mea
ce sa inteleg, ca el e pula ta?!

aveti prea mult orgoliu... deja asta e mai mult decat o discutie aprinsa, e o discutie foarte amuzanta ...))

P.S: nu v-am chemat pe teamspeak sa ne injuram daca la asta te astepti...
roscatel is offline  
Thanks
1 User
Old 09/09/2011, 23:58   #319

LOL ...treaba cu 'scula' ii tare )
o0beny0o is offline  
Thanks
1 User
Old 09/10/2011, 00:39   #320

roscatel's Avatar

elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
Quote:
Originally Posted by ionutzel111 View Post
spalaoati in pizda pe mamica de nerecunoscatorii in pula mea sa va slobozeasca in strungareata de la dinti de bulangii stricati in loc sai fiti recunoscatori lui roscatel (sugeiati pula de viu) care nea invatat *** sa facem scripturile sa mearga si ne invata tutoriale zi de zi ... uaaa oarba dupa voi!!!!!
Asa ca dativa in pula mea aia de 26 cm sa va slobozeasca cu undergroundu vostru ) ce pula mea imi mai iau o infractiune pe elitepvpers deja am 3 Sugemiati coiu din dreapta cai mai mare.
un pic cam dur...
roscatel is offline  
Thanks
1 User
Old 09/10/2011, 00:45   #321

elite*gold: 210
Received Thanks: 178
apropo invulnerabilu sa mio sugi cu mbotu tau ca miam luat ban cu el a 2a zi dupa folosire

Infractions: 2/1 (1)
ionutzel111 is offline  
Old 09/10/2011, 00:50   #322

si cu te ajuta ca injuri pe aici ?
o0beny0o is offline  
Thanks
1 User
Old 09/10/2011, 00:52   #323

elite*gold: 210
Received Thanks: 178
Fut in cur si dau la muie ...
EDIT Duten plm si tu de vaca nesimtita mai pune 11 euro kbotu ca til cumpara pula asta
EDIT2 Ce pula meu!!! sunt roman si eu !! sa mio sugeti cu tupeu mai ales invulnerabilul asta
ionutzel111 is offline  
Old 09/10/2011, 01:33   #324

Received Thanks: 131
roscatel, invulnerabilu,ionutzel111 si 11gaby11

Nu care cumva sa o lasati balta. Ma distrez razand cu lacrim. Cind a aparut postul romanilor nu i-am vazut rostul, dar acum, nu tece o zi fara sa vizionez un episod din telenovela asta. Nu care cumva sa faceti o intalnire pe team speak fara sa o inregistrati.
Vonyx is offline  
Old 09/10/2011, 06:31   #325

Sfynx1's Avatar

Received Thanks: 0
11gaby11 ia zi ma mucegaiule ce tot ma sugi pe la spate?nu ai somn daca nu pomenesti de mine pe forum-uri?sobolan spatial ce esti.
Sfynx1 is offline  
Old 09/10/2011, 08:07   #326

11gaby11's Avatar

Received Thanks: 2
Quote:
Originally Posted by Sfynx1 View Post
11gaby11 ia zi ma mucegaiule ce tot ma sugi pe la spate?nu ai somn daca nu pomenesti de mine pe forum-uri?sobolan spatial ce esti.
daca eu sunt spatial , tu ce esti ma lesinatule? aerian? date in sange si tu si roscatel , va-ti gasit si aici sa va luati cu mine ,iar roscatel daca as fi in carut cu rotile nu ar fi o problema pentru tine )
11gaby11 is offline  
Old 09/10/2011, 08:09   #327

Received Thanks: 10
Daaaaa ... Foarte Frumos , coltul romanasilor eu unul nu as mai spune asa ceva mai degraba coltul injuratorului ,cred ca ar trebuie sa vb in limba greeak ca sa nu intaleaga copii eu stii ce va propoun un forum aparte cu membri prin tS or Skype ca aici nu se poate face nimik.
extremedanny9 is offline  
Old 09/10/2011, 09:05   #328

elite*gold: 1
Received Thanks: 358
@Ionutzel
Acum ai si ****) la 10 ani :S
MPacket is offline  
Thanks
3 Users
Old 09/10/2011, 09:47   #329

Received Thanks: 34
Quote:
Originally Posted by Vonyx View Post
roscatel, invulnerabilu,ionutzel111 si 11gaby11

Nu care cumva sa o lasati balta. Ma distrez razand cu lacrim. Cind a aparut postul romanilor nu i-am vazut rostul, dar acum, nu tece o zi fara sa vizionez un episod din telenovela asta. Nu care cumva sa faceti o intalnire pe team speak fara sa o inregistrati.
Daca tot sunt conflicte hai sa mai incep si eu 1).Tu zici ca urmaresti "telenovela asta".Dacai ai chef de telenovele dute la tv si schimba pe postul adecvat.Pana la urma discutiile astea ar trebui sa se rezume la darkrobit si cam atat.Ce am vazut pana acum e o tiganeala continua din care nu am reusit sa inteleg decat ca 2 oameni se cearta pentru a afla cine e mai inteligent...rofl.Personal sustin opiiniele lui roscatel si ii mai si folosesc si scripturile care pot sa spun ca ma ajuta.Sper sa se revina la subiect si sa se uite de certurile astea...
kreion is offline  
Thanks
1 User
Old 09/10/2011, 09:52   #330

Received Thanks: 1,369
ionutzel111 cred ca e fratele mai mic a lu roscatel, 2 de un leu, de la suburbie, din undergroundul adevarat, lachei de inalta clasa, acu s-au inscris la cursuri pt. incepatori sectiunea injuraturi !

imi pare rau, nu stiu sa injur , iar la faza cu Mbot la fel si-au luat ban si altii ce foloseau alti boti pe gratis, si tu ionutel , noob fiind, nu stii ca botii gratis sunt pentru a-ti creste niste conturi, la noroc.

eu nu am nimic cu wTB-ul de pe europa globala 5, dar mi-a zis odata radu ca te-au tinut in clan doar pt. programe de cheat, si asta e adevarul, roscatel.

vad ca a venit si Sfinx pe aici sa te sustina, dupa ce i-ai facut cadou un cont furat , de vreo 2 miliarde experienta.

kreion scripturile nu sunt a lui roscatel si probabil n-o sa stie niciodata sa faca scripturi , cateva le-a editat, chiar a scris [roscatel_edit] si cam atat.
invulnerabilul1 is offline  
Thanks
1 User
Closed Thread

Tags
coltul romanasilor, darkorbit romania, palinca, romanian thread, topic romanesc