|
You last visited: Today at 21:05
Advertisement
├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤
Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.
|
View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
|
|
Da
|

|
44 |
84.62% |
|
Nu
|

|
8 |
15.38% |
09/09/2011, 16:41
|
|
elite*gold: 490
Received Thanks: 460
|
*** fac sa bag mai mult de 3configuri(xml) in wp, cred k a mai intrebat cnv dar nu mai gasesc unde
|
|
|
09/09/2011, 16:44
|
|
elite*gold: 10
Received Thanks: 164
|
Quote:
Originally Posted by conteaza
*** fac sa bag mai mult de 3configuri(xml) in wp, cred k a mai intrebat cnv dar nu mai gasesc unde
|
Mai mult de 3 configurari?:O:O
|
|
|
09/09/2011, 17:30
|
|
elite*gold: 1
Received Thanks: 358
|
Quote:
Originally Posted by conteaza
|
Ai tu 3 configuratii de zici mai mult?
|
|
|
09/09/2011, 17:45
|
|
elite*gold: 490
Received Thanks: 460
|
Daca aveam mai mult de 3 mai intrebam:-?
|
|
|
09/09/2011, 17:47
|
|
elite*gold: 0
Received Thanks: 1,369
|
Quote:
Originally Posted by roscatel
deja e destul 
1. intra-adevar, am "tradus" unele scripturi ca sa zic asa ... (insa tu nici macar atata lucru nu esti in stare  ). alea sunt "catalogate" in WP [roscatel_edit]. cele care sunt [roscatel] sunt 100% scripturi total facute de mine, un lucru pe care nu vei fii in stare niciodata sa il realizezi, un efort imens, studii, limbaje de programare, care te depasesc cu mult.
2. scriptul a fost facut acum o luna?! am un "feeling" ca aceste grafice noi sunt bagate de ~ o saptamana doar. hmm, oare cine greseste ?!
|
Invata sa citesti limba romana, si apoi nu te lauda cu limbaje de programare ca le stii doar denumirile, n-am auzit de tine *** ca ai fi coder sau macar un pui de coder/programator.
Am spus de vreo luna, stii sa traduci? ca sa fiu mai exact , am vazut scriptul parca la 1-2 zile dupa ce s-au schimbat prima data laserele, fa si tu un calcul de vrei sa stii ziua Z, ca pe mine ma lasa rece.Adu-ti aminte ca mai demult intrebai lumea cu ce programe sa traduci limba rusa, nu stiai nici macar ca aparuse google translate.Marele creator de scripturi roscatel , regizor nu esti cumva si noi nu stim?
|
|
|
09/09/2011, 18:52
|
|
Received Thanks: 2
|
Quote:
Originally Posted by roscatel
imi poti da si mie link catre profilul tau vechi? am eu o vaga banuiala...
|
cauta postarile lui jokerules si vei vedea ca faci mare confuzie fratele meu, si ca sa iti zic mai clar si nickname din joc de pe EG5 era tot jokerules asa ca faci confuzie , daca nu stii cine am fost intreabo pe crissa sau pe sfinx sau pe kbaiatu sau pe scandal, fox si restul deci faci confuzie , am fost in WTB dupa aia ma mutasem in ZERO si continuasem in R asa ca faci o mare confuzie, iar eu nu inteleg de ce iei asa foc ca am zis eu ca din cauza WP am fost agatat de astia si banat? asta este am fost agatat norocul meu eu doar am zis acuma fiecare cu ce vrea sa creada, iar cu undergroun sa mor eu daca ma intereseaza sau cu ce m-ar incalzi sa fiu acolo? eu nu stiu fratelo sa fac programe eu doar folosesc asa ca te-ai inselat. si in momentul asta hai sa inkidem aici discutia ca sa nu generam in alte alea , 1 la mana eu am o viata si tu la fel la mine si la tine este diferenta findca tu depinzi de painea altuia la mine depinde alti de painea mea , ca sa fiu mai explicit tu depinzi de parinti la mine copii mei depind de mine , asa ca sa intelegi ca eu nu ma omor eu cu undergroundul.
|
|
|
09/09/2011, 20:01
|
|
elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
|
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1
Invata sa citesti limba romana, si apoi nu te lauda cu limbaje de programare ca le stii doar denumirile, n-am auzit de tine cum ca ai fi coder sau macar un pui de coder/programator.
Am spus de vreo luna, stii sa traduci? ca sa fiu mai exact , am vazut scriptul parca la 1-2 zile dupa ce s-au schimbat prima data laserele, fa si tu un calcul de vrei sa stii ziua Z, ca pe mine ma lasa rece.Adu-ti aminte ca mai demult intrebai lumea cu ce programe sa traduci limba rusa, nu stiai nici macar ca aparuse google translate.Marele creator de scripturi roscatel , regizor nu esti cumva si noi nu stim?
|
depasesti orice limita de toleranta, tu pierzi grav notiunea timpului  ). LASERELE NOI SUNT BAGATE DE O LUNA?! =))
iar in legatura cu limbajele de programare, sa stii ca acum se face carte la profilul matematica-informatica, nu ca acum cativa ani, iar odata ce ai inteles un limbaj de programare, celelalte sunt floare la ureche. ca un mic "+", pot aduce in thread-ul acesta persoane care desi nu stiu limba romana, iti pot dovedi prin conversatii/mesaje etc. ca am muncit oarecum impreuna la unele scripturi si ca am depus mult efort (un lucru probabil necunoscut pentru tine, lipsa aprecierii tale ma lasa oricum rece  )
Quote:
Originally Posted by 11gaby11
cauta postarile lui jokerules si vei vedea ca faci mare confuzie fratele meu, si ca sa iti zic mai clar si nickname din joc de pe EG5 era tot jokerules asa ca faci confuzie , daca nu stii cine am fost intreabo pe crissa sau pe sfinx sau pe kbaiatu sau pe scandal, fox si restul deci faci confuzie , am fost in WTB dupa aia ma mutasem in ZERO si continuasem in R asa ca faci o mare confuzie, iar eu nu inteleg de ce iei asa foc ca am zis eu ca din cauza WP am fost agatat de astia si banat? asta este am fost agatat norocul meu eu doar am zis acuma fiecare cu ce vrea sa creada, iar cu undergroun sa mor eu daca ma intereseaza sau cu ce m-ar incalzi sa fiu acolo? eu nu stiu fratelo sa fac programe eu doar folosesc asa ca te-ai inselat. si in momentul asta hai sa inkidem aici discutia ca sa nu generam in alte alea , 1 la mana eu am o viata si tu la fel la mine si la tine este diferenta findca tu depinzi de painea altuia la mine depinde alti de painea mea , ca sa fiu mai explicit tu depinzi de parinti la mine copii mei depind de mine , asa ca sa intelegi ca eu nu ma omor eu cu undergroundul. 
|
toti suntem tari in gura in spatele calculatorului, nici macar pe teamspeak nu aveti obrazu' sa veniti sa vorbim pe indelete...
inca odata, veniti aici (wtb-g5.no-ip.info) si sa vedem daca mai aveti asa glas puternic :-).
toti "ma cunoasteti", insa niciunul nu iesiti din "umbra"  )...
|
|
|
09/09/2011, 20:47
|
|
|
Poi ma roscatule, tu te mai bagi in seama cu mine?
Cand o sa faci tu un script , mai vorbim [daca te dai mare ca stii sa faci scripturi, pune unul aici, sa auzim si noi de tine ca stii sa faci scripturi de la 0, habar n-ai , iti spun eu]
sau poate tragi o fuga la rusi, dupa un script.
daca aveai un script facut de tine, era deja postat la rubrica de copii.
pe team speak am vorbit destul cu tine, si cand iti auzeam vocea aia pitigaiata de copil imi venea sa plec din clan, lol, nu stiu ce ****** te-a mai bagat in wTB.
Kbot online baieti, hai sa butam.
|
|
|
09/09/2011, 21:06
|
|
|
Quote:
Poi ma roscatule, tu te mai bagi in seama cu mine?
Cand o sa faci tu un script , mai vorbim [daca te dai mare ca stii sa faci scripturi, pune unul aici, sa auzim si noi de tine ca stii sa faci scripturi de la 0, habar n-ai , iti spun eu]
sau poate tragi o fuga la rusi, dupa un script.
daca aveai un script facut de tine, era deja postat la rubrica de copii.
pe team speak am vorbit destul cu tine, si cand iti auzeam vocea aia pitigaiata de copil imi venea sa plec din clan, lol, nu stiu ce ****** te-a mai bagat in wTB.
Kbot online baieti, hai sa butam.
|
sunt in wtb de 2 ani  , crede-ma ca insemn la fel demult pentru acel clan ca toti membrii (cei vechi). pur si simplu nu esti in stare sa vii sa porti o discutie. cat despre scripturi, te rog sa cauti tu scirptul "all in one v2" la rusi unde vrei tu si daca tu il gasesti, sau daca aduci cea mai mica dovada ca acel script nu e facut de mine, eu parasesc aceasta comunitate  (la fel si scriptul vacuum)
|
|
|
09/09/2011, 21:21
|
|
Received Thanks: 0
|
BoxyBot 0.28.2 from 09.09.11
incercati
BoxyBot 0.28.2  no esta mal
|
|
|
09/09/2011, 21:48
|
|
|
faci spam peste tot , acuma?
este un topic deja cu boxybot.
|
|
|
09/09/2011, 22:21
|
|
|
Quote:
faci spam peste tot , acuma?
este un topic deja cu boxybot.
|
m-am convins, esti mai mult decat deplasat luandu-te de acest tip. Daca nu ai vazut, s-a vorbit si despre kbot de ex in acest thread, de ce nu s-ar aduce vorba si de boxybot ?!.
Esti cam "singur" pe acest forum  .
|
|
|
09/09/2011, 22:44
|
|
elite*gold: 1
Received Thanks: 1,724
|
M-am saturat de certuri fratiilor... stiu ca suntem romani..
Sa vorbim si despre alcv..
|
|
|
09/09/2011, 22:46
|
|
|
Vezi ca-ti picura inteligenta pe urechi, daca citeai ultimele comentarii la topicurile de pe elitepvp, vedeai si orb daca erai  , ca dumnealui a inceput sa posteze peste tot boxybotul nou, incepatorule! mai da-ne dovezi ca esti noob, ca nu avem destule!
si hai sa terminam , ca m-am saturat de copii ca tine ma roscatel.
te ignor.
|
|
|
09/09/2011, 23:22
|
|
|
Quote:
Vezi ca-ti picura inteligenta pe urechi, daca citeai ultimele comentarii la topicurile de pe elitepvp, vedeai si orb daca erai  , ca dumnealui a inceput sa posteze peste tot boxybotul nou, incepatorule! mai da-ne dovezi ca esti noob, ca nu avem destule!
si hai sa terminam , ca m-am saturat de copii ca tine ma roscatel.
te ignor.
|
nu stii decat sa jignesti si sa arunci vorbe in vant. cred ca am dovedit tuturor ca sunt mai destept ca tine. 
am o intrebare, tu cu ce ai contribuit pe acest forum?
|
|
|