Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Other Online Games > Browsergames > DarkOrbit
You last visited: Today at 20:18

• Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement

├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.

View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
Da 44 84.62%
Nu 8 15.38%
Voters: 52. You may not vote on this poll

Closed Thread

Old 08/27/2011, 12:00   #16

elite*gold: 1
Received Thanks: 358
Quote:
Originally Posted by marcelian View Post
ai descarcat/folosit un program (bot/hack etc) care probabil ia trimis parola sau sidul...
acum 2-3 saptamani puteai sa te plangi la suport si ei blocau contul pana cand faceai dovada ca a fost al tau(nume vechi, parole vechi, tranzactii bancare)..
acum trebuie sa faci plangere la politie si sa trimiti la suport dovada cu plangerea...
ai slabe sanse sa iei contul inapoi!
Acest raspuns il primesti doar din partea supportului roman, am folosit doar kbot kerkava 24 de ore si WP facut de Roscatel
MPacket is offline  
Thanks
4 Users
Old 08/27/2011, 12:08   #17

Sήøwy's Avatar

Received Thanks: 1,724
Salutare, buna idee cu acest topic
Dar nu ar fi mai bine sa ne facem un forum privat?...

*English - Google Translate
Hello, good idea with this topic
But dont will be better to make a private forum?
Sήøwy is offline  
Thanks
6 Users
Old 08/27/2011, 12:08   #18

marcelian's Avatar

elite*gold: 30
Quote:
Originally Posted by Obscennn View Post
Acest raspuns il primesti doar din partea supportului roman, am folosit doar kbot kerkava 24 de ore si WP facut de Roscatel
hmm a fost un bug.. te puteai loga in contul altuia..asa am pierdut un cont, in timp ce jucam mam trezit pe un cont lvl 1 pheonix pe care nul vazusem niciodata..
marcelian is offline  
Thanks
6 Users
Old 08/27/2011, 12:10   #19

Se loga pe contul meu fara sa stie parola/sid ???
MPacket is offline  
Thanks
3 Users
Old 08/27/2011, 12:19   #20

Sήøwy's Avatar

da, erea pe contul lui dadea la home de cateva ori si il baga pe alt cont...
ps: ati citit sugestia mea?...
Sήøwy is offline  
Thanks
5 Users
Old 08/27/2011, 12:21   #21

Am vazut ca o scris cineva, da nush *** de o ajuns fix pe contu meu , chestia este ca mio furat cineva care are boala pe clanul nostru , de romani.
MPacket is offline  
Thanks
4 Users
Old 08/27/2011, 12:24   #22

elite*gold: 0
Received Thanks: 35
Stiti cumva daca exista un bug de schimbat mail FARA sid , nume parola , etc?
Pt ca imi fusese spart un cont ( se mutase e-mail care avea 25 litere si 4 cifre la parola , iar contul avea 8 litere).
Apropo : Sa imi iau kbot noGG sau cs pe steam ?:P
LaurNT is offline  
Thanks
1 User
Old 08/27/2011, 12:25   #23

Sήøwy's Avatar

ia-ti kbotnogg si joaca cs non steam :P
Sήøwy is offline  
Thanks
3 Users
Old 08/27/2011, 12:28   #24

Se pot fura conturi , exista un bug de email si il au cei din UG
MPacket is offline  
Thanks
3 Users
Old 08/27/2011, 12:55   #25

Received Thanks: 1,369
aveam si eu bugul, dar n-as fura niciodata conturi; nu cred ca-ti vei recupera contul, dar sa nu renunti prea usor.
invulnerabilul1 is offline  
Thanks
5 Users
Old 08/27/2011, 13:06   #26

Mio furat contu mai mic, defapt a lu fratemio , acum sio facut rost de alt contu ca avea un prieten de a lui 2 conturi care ii tin eu botu pe amandoua si io dat lui unu , da am zis ca nu merita sa las contul rusului , mai bine il dau la altcineva.
MPacket is offline  
Thanks
4 Users
Old 08/27/2011, 14:36   #27

Received Thanks: 49
Eu am o intrebare,poate unii dintre voi ve-ti crede ca-i stupida dar atsa e.*** functioaneaza scripturile postate de roscatel?
User_RO is offline  
Thanks
3 Users
Old 08/27/2011, 14:37   #28

Jukel's Avatar

elite*gold: 10
Received Thanks: 164
Quote:
Originally Posted by User_RO View Post
Eu am o intrebare,poate unii dintre voi ve-ti crede ca-i stupida dar atsa e.*** functioaneaza scripturile postate de roscatel?
Le deschizi şi dupaia intrii pe joc, c-am aşa ar funcţiona
Jukel is offline  
Thanks
2 Users
Old 08/27/2011, 14:54   #29

Received Thanks: 268
Thumbs up Maaaama!

Salut,
nici nu am crezut intr-o asemeana abundenta de raspunsuri pe acest topic. Va spun bun venit tuturor! Toata lumea poate deschide un subiect, face orice aici. Daca se doreste un Poll, da-mi un PM si s-a rezolvat toata problema. O sa fac eu subiecte, o sa scriu bug-uri, trucuri, noutati despre joc etc...
__________________________________________________ ___________

@irwinew:
Asa se intampla la toti. Este o problema lasata de ei intentionat. Tot ce trebuie sa faci este sa progresezi, adica sa-i bati la cap pe cei de la support. Spune-i, civilizat, ca un admin sa verifice contul tau. Prima data o sa-ti trimita acel copy/paste in care iti scrie ca "ai fost detectat...". Daca trimiti inapoi si zici ca tot nu merge, ei o sa-i zica sa te loghezi de pe darkorbit.de. Desigur, nu o sa mearga. Apoi insista ca un admin sa-ti verifice contul(daca nu t-i la verificat pana acum). Spune-i ca vrei contul inapoi si ca iti pare rau ca ai folosit bot-ul, dar n-ai avut rabdare pana la ziua de salari/pensie/alocatie/ajutor social. ca sa cumperi uridium, si ca la urmatorul mega bagi bani ca eu RSB-uri in turciii codati de la mine de p server si ca iei pachete avantaje. Atunci, ti-l deblocheaza. 2,3 mega happy-uri faci o investitie de 100 lei si cumperi pachet duplicator daca esti botonas ca sa-ti asiguri contul pe o periada de 2 luni . Daca ii trimiti un cod de PSC ca o mica atentie(de 5 E) poate iti da si exp, onoare, credite etc...inapoi si la urmatorul ban pe chat ai o pila si tu undeva . Ei acepta usor bani, nu sunt angajati BP asa ca un ciubuc mai merge si el acolo.
@sergyu_1:
El si-a facut aici contul speciala ca sa ne dea keylogger-ul ala. Am descarcat, si a atasat un mic keylogger la Ibot.exe cu un binder primitiv . O sa ia el ban pana la urma.
@roscatel:
Mersi, mersi. O zi buna si tie. Cine doreste sa citeasca, exista google translate Si noi suntem mandrii de tine pentru ceea ce faci
@extremedanny9:
Pai trebuia si aici o "biserica" nu?
@Obscennn:
Pai daca boxezi in timpul scanarii normal ca iei ban. Daca nu iti apare captcha inseamna ca ai luat permanent Baga si tu o mita la suport poate il iei. Un prieten a primit, chiar in timp=ul scan-ului ban. A folosit hack-ul de damage si ia fost banat. Cu 50E s-a rezolvat problema.
Da, poti lua contul prin support. Orice mare companie care se respecta ofera support special pentru recuperarea cont-ului. O sa te intrebe despre vechiurile username-uri, vechiul clan, cat uri aveai, ce rang etc... Apoi, il recuperezi ^^
@marcelian:
Plangere la politie?!?!? WTF =))
@asd26:
Da un forum privat ar fi bun. Exista unul la bestbots. Acolo este foarte bun
Imi place imaginea ta de la avatar ^^'

Chestia cu SID e nasoala. Se intercaleaza sesiunile si asa ajungi pe alt cont. Imediat ce vezi asta, raportezi la support si te loghezi pe contul tau din nou. Celalalt jucator care a ajuns pe contul tau va fi dat afara inainte sa mai poata face ceva stricaciuni!

@LaurNT:
Cumpara kBot noGG. Daca vrei CS cu steamid, foloseste pacsteam. Ai toate jocurile de la valve, si pe servere o sa ai steamid-ul tau^^.
@User_RO:
WP injecteaza comanda(aflata in fisier-ul xml) in client-ul de joc. Documenteaza-te putin pe internet despre flash, html, xml, javascript, ajax si ruby, java gamming, si CGI(common gateway interface)!

Multumesc tuturor care au pus la semnatura link-ul spre acest topic.
O sa creez un grup pe acest forum, unde putem avea discutii mai "intime".

EDIT: Rating-uti cu 5 stele acest topic. Toata lumea primeste un thanks din partea casei de la mine pt fiecare post facut de el. Nu conteaza ce zice^^.
O zi buna!
popmircea95 is offline  
Thanks
3 Users
Old 08/27/2011, 15:00   #30

Received Thanks: 3
frumos
blutoman is offline  
Thanks
3 Users
Closed Thread