Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Conquer Online 2
You last visited: Today at 23:26

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


Problems with ScriptVessel

Discussion on Problems with ScriptVessel within the Conquer Online 2 forum part of the MMORPGs category.

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2005
Posts: 213
Received Thanks: 1
Mods: I wasn't sure if this should be in the Bots & Macros section or here, but I thought this was the best place for it. Feel free to move it if you think it would serve better in another section. If any mod feels that it would be helpful to make this the official thread for this topic, I would appreciate it if you'd add [Official] to the title or sticky it or something. Thanks.

=============================
=============================

I have noticed that a lot of people are posting about problems with ScriptVessel, the new Conquer Partner. I thought it might help clean up the section if there was one unified thread to post about ALL problems with this program. This isn't the thread for discussing or chatting. All that should be here is people reporting problems with the program and posting solutions to problems that have been posted by others.

Don't:
  • Complain about being botjailed, PKed, etc.
  • Post about problems with activating the program
This should ONLY be errors with ScriptVessel.

I'll periodically update this first post with all of the problems/bugs/errors that people have posted and any solutions that others have posted. Hopefully this thread can become like a trouble-shooting guide.

Thanks,

a_i

=============================
=============================

When I fill everything in on the settings window and start the bot, I get 2 windows that popup that are full of question marks (I assume the text is in Chinese and it's showing up as question marks because I don't have Chinese installed). They popup one after the other, not both at once. I click the "OK" button on these windows and the bot runs, but the settings window does not disappear. I'm running Windows XP with SP2. Does anyone know why this happens and what I can possibly do to fix it?



arbitrary_illusion is offline  
Old 01/02/2007, 21:48   #2
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,534
Received Thanks: 50
Ive suggested a new forum section for ScriptVessel for Lowfyr, lets hope he makes it.


tsu is offline  
Old 01/02/2007, 23:07   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2006
Posts: 26
Received Thanks: 0
when i set the bot to pick up ALL items it will pick up most and drop them right after, BUT when it tries to pick up a backsword it goes right next to it and then walks away o.o
7h3br1ng3r is offline  
Old 01/02/2007, 23:18   #4
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2005
Posts: 97
Received Thanks: 3
Quote:
Originally posted by arbitrary_illusion@Jan 2 2007, 19:58

When I fill everything in on the settings window and start the bot, I get 2 windows that popup that are full of question marks (I assume the text is in Chinese and it's showing up as question marks because I don't have Chinese installed). They popup one after the other, not both at once. I click the "OK" button on these windows and the bot runs, but the settings window does not disappear. I'm running Windows XP with SP2. Does anyone know why this happens and what I can possibly do to fix it?
you left something out or it doesnt like some of the settings you picked. i used to get this with old copartner also. i cant remember what exactly i did but i just looked over my settings and saw something out of place, maybe post a screen of your settings.


edit - i remember now, i would get that same exact problem when i accidentally ran two copartners at once.


tfcaw is offline  
Old 01/02/2007, 23:23   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2005
Posts: 4,621
Received Thanks: 102
Conquer and ScriptVessel are closing itself after I press on Start at the settings screen. Though I can see before CO2 closes that it attacks a monster.
Maybe It's Maybelline is offline  
Old 01/02/2007, 23:41   #6
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2006
Posts: 150
Received Thanks: 0
the record feature of SV is really buggy
bosley is offline  
Old 01/02/2007, 23:52   #7
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2006
Posts: 203
Received Thanks: 9
Quote:
Originally posted by Maybe It's Maybelline@Jan 2 2007, 23:23
Conquer and ScriptVessel are closing itself after I press on Start at the settings screen. Though I can see before CO2 closes that it attacks a monster.
sounds like too many processes are running and its just shutting down

i had macafee shut down some things to preserve memory

your probably using multiclient (or too many other things) try limiting it a bit more than you are now
963852741 is offline  
Old 01/03/2007, 00:01   #8
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2005
Posts: 4,621
Received Thanks: 102
Quote:
Originally posted by 963852741+Jan 2 2007, 23:52--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (963852741 @ Jan 2 2007, 23:52)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin--Maybe It&#39;s Maybelline@Jan 2 2007, 23:23
Conquer and ScriptVessel are closing itself after I press on Start at the settings screen. Though I can see before CO2 closes that it attacks a monster.
sounds like too many processes are running and its just shutting down

i had macafee shut down some things to preserve memory

your probably using multiclient (or too many other things) try limiting it a bit more than you are now [/b][/quote]
I have nothing but Conquer and ScriptVessel on, even unecessary drivers, antivirus etc are shut. Everything else is necessary to make windows work, what should I disable more...
Maybe It's Maybelline is offline  
Old 01/03/2007, 00:13   #9
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2006
Posts: 181
Received Thanks: 21
dunno, but my bot doesnt&#39; pick up items at all lol, even if i do all and stuff...
GreenPencil is offline  
Old 01/03/2007, 00:19   #10
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2006
Posts: 203
Received Thanks: 9
Quote:
Originally posted by Maybe It&#39;s Maybelline+Jan 3 2007, 00:01--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Maybe It&#39;s Maybelline @ Jan 3 2007, 00:01)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Quote:
Originally posted by [email protected] 2 2007, 23:52
<!--QuoteBegin--Maybe It&#39;s Maybelline
Quote:
@Jan 2 2007, 23:23
Conquer and ScriptVessel are closing itself after I press on Start at the settings screen. Though I can see before CO2 closes that it attacks a monster.

sounds like too many processes are running and its just shutting down

i had macafee shut down some things to preserve memory

your probably using multiclient (or too many other things) try limiting it a bit more than you are now
I have nothing but Conquer and ScriptVessel on, even unecessary drivers, antivirus etc are shut. Everything else is necessary to make windows work, what should I disable more... [/b][/quote]
just one window w/ orignal exe? (might conflict with a multi exe)

also try the windows to see if they al dont work (i use 1024x full screen)

past that, thats all i can think of =/ mine has goine off without a hitch

edit: try launching co firt then sv and vise versa (i do co than sv)

It dosent seem like a problem withh either sv or co but a conflict between the two....
963852741 is offline  
Old 01/03/2007, 01:14   #11
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2005
Posts: 4,621
Received Thanks: 102
Quote:
Originally posted by 963852741+Jan 3 2007, 00:19--></span><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (963852741 @ Jan 3 2007, 00:19)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Quote:
Originally posted by -Maybe It&#39;s [email protected] 3 2007, 00:01
Quote:
Originally posted by [email protected] 2 2007, 23:52
<!--QuoteBegin--Maybe It&#39;s Maybelline
Quote:
Quote:
@Jan 2 2007, 23:23
Conquer and ScriptVessel are closing itself after I press on Start at the settings screen. Though I can see before CO2 closes that it attacks a monster.

sounds like too many processes are running and its just shutting down

i had macafee shut down some things to preserve memory

your probably using multiclient (or too many other things) try limiting it a bit more than you are now

I have nothing but Conquer and ScriptVessel on, even unecessary drivers, antivirus etc are shut. Everything else is necessary to make windows work, what should I disable more...
just one window w/ orignal exe? (might conflict with a multi exe)

also try the windows to see if they al dont work (i use 1024x full screen)

past that, thats all i can think of =/ mine has goine off without a hitch

edit: try launching co firt then sv and vise versa (i do co than sv)

It dosent seem like a problem withh either sv or co but a conflict between the two.... [/b][/quote]
Ofcourse I use the original exe. And I have been always running CO first before SV.
Maybe It's Maybelline is offline  
Old 01/03/2007, 01:16   #12
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2006
Posts: 201
Received Thanks: 13
i can&#39;t even get mine to start. not that good at hacking
on22s is offline  
Old 01/03/2007, 01:17   #13
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2006
Posts: 452
Received Thanks: 40
Quote:
Conquer and ScriptVessel are closing itself after I press on Start at the settings screen. Though I can see before CO2 closes that it attacks a monster.
I highly doubt it, but maybe your durability is low.
Also, my friend had the same problem, but he was using multiclient. I told him multiclient wasn&#39;t the problem so he reinstalled Conquer and was convinced that it was the multiclient. I told him to put the multiclient back in, and it still worked so I proved him wrong, his CO files just weren&#39;t updated.
chickeneaterguy is offline  
Old 01/03/2007, 01:28   #14
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2006
Posts: 27
Received Thanks: 0
my problem, wondering if anyone else is having this problem.

explorer.exe constantly crashes and reloads itself.
djtiesto is offline  
Old 01/03/2007, 01:33   #15
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2005
Posts: 4,621
Received Thanks: 102
Quote:
Originally posted by chickeneaterguy@Jan 3 2007, 01:17
Quote:
Conquer and ScriptVessel are closing itself after I press on Start at the settings screen. Though I can see before CO2 closes that it attacks a monster.
I highly doubt it, but maybe your durability is low.
Also, my friend had the same problem, but he was using multiclient. I told him multiclient wasn&#39;t the problem so he reinstalled Conquer and was convinced that it was the multiclient. I told him to put the multiclient back in, and it still worked so I proved him wrong, his CO files just weren&#39;t updated.
LOL Im sorry, I must have been sounding like a fool but you were right. I just dont understand why I get dc&#39;ed when the dura on dc in SV says 3 and my ingame dura is 10...


Maybe It's Maybelline is offline  
Reply



« does anyone know the spot in memory | epvp COWS site down? »

Similar Threads
5165 Problems! 2 problems!
02/28/2010 - CO2 Private Server - 8 Replies
Okay so NOW I get these 2 problems in ma command prompt window of ma source... 2 problems: I really need help since I dunno wtf is the problem on 1 and 2...I'd appreciate it!
[Problems] Source 5165 All Problems
11/28/2009 - CO2 Private Server - 7 Replies
Hello Everyone, Ok i will put All my problems here So i hope noone spamming and Say Go learn C# and w/e 1-RegPage: fixed all by adding  to the start of the pass and  to the end of the pass. its working okay and when i create character and try to rejoin the game close with itself Note: When i make From NewestCOServer Cmd it works fine and the game dont close i mean i want other players to make thier own accounts and dont ask me to make them The Accounts they want. 2-Lottery: Cant...
[Problems]Having problems in Cabal Wudijt
07/01/2008 - Cabal Online - 0 Replies
1>im having problems in registering in Wudijt can anyone help me give me working link 2>i cant seem to update my red cabal online is it offline? 3>when i load Cabal.exe the cabal window will just dissapear please help me,i followed everyone's advice but it doesnt work, can anyone tell me what the real problem? thanks! ^_^
problems with scriptvessel
06/26/2007 - Conquer Online 2 - 2 Replies
I don&#39;t know if anyone else has this problem, but when i try to put magic pots in the F2 slot, it tries to constantly use them, rather than using them when the mana falls below the set level. any idea how to fix this? sorry if this question has been asked already, but i tried searching and nothing came up.
ScriptVessel problems, or somthing else?
04/14/2007 - Conquer Online 2 - 8 Replies
I am having a problem using Script Vessel. While i am hunting i get dissconnected, i used to get a message saying it was looking for somthing that dosn&#39;t exist and then exit out, not it just totaly closes the screen, but i still see the conquer program running in the task manager..... any suggestions?



All times are GMT +2. The time now is 23:26.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

BTC: 3KeUpz52VCbhmLwuwydqxu6U1xsgbT8YT5
ETH: 0xc6ec801B7563A4376751F33b0573308aDa611E05

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2019 elitepvpers All Rights Reserved.