|
You last visited: Today at 15:03
Advertisement
New Romanian Private Server
Discussion on New Romanian Private Server within the Cabal Private Server forum part of the Cabal Online category.
08/08/2008, 08:28
|
|
elite*gold: 0
Received Thanks: 0
|
stiu si care e acest roman da in fine n'ai ce sa le zici k sunt aceea care or sa zica chestii din astea pentru totdeauna
|
|
|
08/08/2008, 12:36
|
|
Received Thanks: 478
|
Hey guys its weird.I transformed the database and perfectly works on linux.i look in the logs all good.So i did it,i started the cabal server on linux without windows.I have one problem:
When i start the client and he makes the connection with centos....centos simply reboots.What did i do wrong?
|
|
|
08/08/2008, 15:43
|
|
Received Thanks: 1
|
te poti juca pe serverul asta macar?eu nu am gasit la voi pe forum nici un patch sau client nimic
|
|
|
08/08/2008, 15:49
|
|
|
tu poti citi macar?weird question....
|
|
|
08/09/2008, 02:32
|
|
elite*gold: 20
Received Thanks: 191
|
So how is the server going? ...
|
|
|
08/09/2008, 03:42
|
|
|
the server is not even up ,no patch so you cant play, but you can make donations or if you whant premium in the next server you can pay for it  )) omg this is the lamest atempt to get some money ever.
lasa-te de meserie ca esti varza.ce crezi ca daca iti faci server de cabal te imbogatesti peste noapte?mai ceri si bani pe premium  ) daca vroia lumea sa dea bani fi sigur ca jucau pe oficial nu pe un server privat care probabil nici nu va tine mai mult de o luna.
|
|
|
08/09/2008, 09:43
|
|
|
So if i ask donations whats the crime here i still don't get it.I can ask donations for anything i want,i can even ask for the forum or anything else.You just flame cus thats what nolife kids can do.I dont even care what you guys say about this....
|
|
|
08/09/2008, 12:17
|
|
|
bah baiatule din toti care au facut un server si au postat aici doar unu s-a gasit sa ceara bani pe premium .. tu si ca sa vezi esti roman.asta ma deranjeaza ca numa romanii cer cu miloaga nu ar munci nici unul.se vede si nivelul tau din frazele cu care te ataci gen "nolife kids".pune mana si munceste daca vrei sa faci bani numai cersi.
|
|
|
08/09/2008, 12:42
|
|
Received Thanks: 5
|
*** sa nu stie lumea pe ITZI cel mai mare ratat si prostalan om de pe cabal EU si de pe toate serverele de cabal...
|
|
|
08/09/2008, 13:08
|
|
|
Tu ce faci spleshmen?stai pe forum si critici oameni?ca si misu,crezi ca ai crescut in ochi altora ca faci asa?Sunt satul de copii prosti,peste tot unde te duci dai de specimene ca voi.Sunteti penibili,stati toata ziua in casa si va numiti oameni care fac ceva cu viata lor,in schimb sunteti doar niste tastacii loviti de mama natura.Zi tu spleshman cand faci ceva din hobby iti convine sa scoti din buzunar 300$ in fiecare luna?Astepti sa te mai ajute si lumea...
|
|
|
08/09/2008, 13:33
|
|
|
chiar si cand te uiti in oglinda o sa vezi un specimen de care vorbeai mai sus.zici de noi ca suntem penibili dar uita-te la tine, zici ca hobby-ul tau sunt jocurile ,demonstrand ca tu esti cel mai penibil, daca avea alt hobby : golf sau un sport si nu jocurile si tot asa te costa intrai pe forum sa ceri ajutor?tu critici pe altii zici ca sunt loviti de mama natura ,prietene tocmai ne-ai demonstrat ca esti unul dintre cei loviti.asta lasa de inteles mesajul tau.
|
|
|
08/09/2008, 14:10
|
|
Received Thanks: 5
|
Quote:
Originally Posted by Mirceagab
Tu ce faci spleshmen?stai pe forum si critici oameni?ca si misu,crezi ca ai crescut in ochi altora ca faci asa?Sunt satul de copii prosti,peste tot unde te duci dai de specimene ca voi.Sunteti penibili,stati toata ziua in casa si va numiti oameni care fac ceva cu viata lor,in schimb sunteti doar niste tastacii loviti de mama natura.Zi tu spleshman cand faci ceva din hobby iti convine sa scoti din buzunar 300$ in fiecare luna?Astepti sa te mai ajute si lumea...
|
jet in pizda matii la munca daca iti trebuie banii ratatule nu sa ceri bani oamenilor pe munca care nu e a ta ratatu pizdii.vorbesti de parca ai fi mare afacerist in rasa matii de tzaran basit care ai dat de internet si crezi ca te imbogatesti.
|
|
|
08/09/2008, 14:36
|
|
|
I won't post any **** till it opens.
Imi pare rau ca nu stiti ce e ala hobby  Nu am nevoie de bani credeti-ma traiesc foarte bine.Nu tre sa ma duc nici la munca si nici nu cer cu miloaga dar am pus optiunea de donate,simplu  va agitati ca niste puradei.
i ask an admin to close topic cus its starting to be shity.I shal post a new one when it opens and thats all.
Bye
|
|
|
08/09/2008, 16:26
|
|
|
Quote:
Originally Posted by misu
jet in pizda matii la munca daca iti trebuie banii ratatule nu sa ceri bani oamenilor pe munca care nu e a ta ratatu pizdii.vorbesti de parca ai fi mare afacerist in rasa matii de tzaran basit care ai dat de internet si crezi ca te imbogatesti.
|
ai pus punctul pe I  ) pai ai dreptate mai si zice ca aia ce stau in fata la calculator si muncesc nu au viata,dar din cauza alora el isi face server pe munca lor si mai vrea si bani.
|
|
|
06/13/2011, 14:48
|
|
Received Thanks: 3
|
Bha in pula mea voi vb ca pulele,din server de cabal scoti bani calumea daca te tii de el...cine pula mea va credeti ma?mari hackeri care stiti tot?
sunteti varza in plm
|
|
|