Quote:
Originally Posted by ►DolaSvikari
fikriye,hanifi,rukiye,zeynep,yaşar, siz kitap ailesi;
You've seen 4k television for the first time in your life. And share your love on facebook.. You also wrote that you can not speak English. You can not even translate (website). You rescue the hosts file.. Hosts file bless you  but no problem.. siz bi pattern yapında o hileyi, tavan götünüzü o zaman indireceğiz  ekmek hacki hep unutmuşsun sen siktimin noobu  ozamanlar ne yapabiliyordun  bi sik bilmeyen cahil ortadasın herzaman, bi boka yaradığın yok. daha düne kadar "pattern yaptık hilemiz fix yemeyecek" diyen bir noobun yama gelince hilesinin fix yemesi.. pardon hilesinin dedim sen ne bok yaptında amk  sen sadece ilahız diye ortada dolaşan bir noobsun başka bir sik değil  birisi iyi birşey yaptımı direk yarrak gibi atlıyorsun, birde o komedi maskelihileci yokmu. one amk çocuk nicki, bu maskeli noobuda ayrı bi komedi amk hiç unutmam, metin 2 hilelerini crackler paylaşırdı, ben hackerim diye dolaşırdı  aynı komedide sensin amk  zamanında ne dalga geçtik olom senle  biraz sınavlarımıza ağırlık gösterincemi götün tavan yaptı he işe yaramaz göt lalesi  seni varya kitap ailesinin soy ağacının en üstüne oturturum birdaha önceden yediğin yarrağı unutmazsın sokuk  bakale 2 yüz verdik diye götünün bokuyla low, noob demeyede kalkarmış  amk götü boklusu dana gibi götü var cs go oynuyor arada götü tavanalyınca facede biz ilahız gibi boktan boktan komedi paylaşımlar  bi bitmedin amk, zaten ts de o bone esp muhabbetinede ayrı bi güldüm heryerde güldürüyorsun amk rezil fukara orospu çocugu hosts dosyası yüzünden 2,3 bağış attılar sana hemen yazmışsın 4k televizyon aldım yok şunu aldım bunu aldım ASDFSDV sen televizyonunun antenini düzenlerken aldık biz o eşyaları amk Fukarası seni '^+C'^C^+C
|
I didnt say I cant speak english o.O Maybe you are in dream o.O I always say: Sorry For Bad English. Because I dont like fucking english gramar, even turkish gramar. Also I have C1 Certificate For english. How cant I speak english wonder it. Ask to my team who had wolfteam dword project, because you said you do,did nothing. You can ask to my teammate what I am doing for wolfteam

And yes I saw 4k television first time in my life, but sorry about that I didnt buy it with my fathers money

. And you said some people give donation to me ? Can you proof that please
Also: fikriye,hanifi,rukiye,zeynep,yaşar, they are not in my genealogy. Im not the one kitap, there is too many them
Edit: And you spoke about editing hosting file, its funny because your website did it first to us. Please stop crying :=)
Who is that guy:

Yasar :ASD:ASD He is not in my family, I havent see him in my life. Also fikriye too. About zeynep yeah I knew her, I just saw her just once when I was a child

Continue to your search, I hope you can find my 1st , 2nd family

And say hello to your mothers birds