Register for your free account! | Forgot your password?


Go Back   elitepvpers > Popular Games > Silkroad Online > SRO Private Server > SRO PServer Guides & Releases
You last visited: Today at 23:06

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement



[Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2)

Discussion on [Guide]How to Bot on ZSZC After updates + Bot (1.0 Beta 2) within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 07/06/2010, 00:48   #841
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 16
Received Thanks: 5
I have a problem with the acces to server no matter what server I input it always join to the old server
danny2685 is offline  
Old 07/06/2010, 10:28   #842
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2010
Posts: 3
Received Thanks: 0
Same like me.

I am not sure that it is trying login in old server but i all time have: Wrong password....
norak642 is offline  
Old 07/06/2010, 19:34   #843
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 83
Received Thanks: 10
Is it possible to set bot to pick up Curst hearts?
EDDISSIE is offline  
Old 07/06/2010, 20:05   #844
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
no, isn't possible.

for those guys who have problems redirecting the game to the new server try using this, PH connector.




Just open the phConnector for ur server, it's like the srproxy, and i think it

Maybe it will help us.

and with phconnector you can use reverse.
Darkness™ is offline  
Old 07/06/2010, 21:17   #845
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 83
Received Thanks: 10
@Darkness
Do you know, in future will there be option to pick up Curst hearts? I dont want camp in PC and pick up Curst hearts ^^
EDDISSIE is offline  
Old 07/06/2010, 21:19   #846
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,442
Received Thanks: 714
i get "please execute silkroad.exe" when pressing start game in srodb-bot.how can i properly open the bot?
alecz24 is offline  
Old 07/06/2010, 22:01   #847
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2010
Posts: 6
Received Thanks: 0
Sometimes It attack 1 or 2 monsters and then it just stops botting until a monster attacks my character. Any help?
LawSro is offline  
Old 07/06/2010, 22:33   #848
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
@EDDISSIE: I dont know, if you want pick up curst heart, you have to use the SRO-DB Bot and the SRO Petfilter.
@alecz24: use the SRO-DB: ZSZC Loader.
@LawSro:maybe you're using the level range ?
Darkness™ is offline  
Old 07/06/2010, 22:42   #849
 
elite*gold: 0
Join Date: Jul 2009
Posts: 83
Received Thanks: 10
Do I must to have pet to use Petfilter?
EDDISSIE is offline  
Old 07/06/2010, 23:30   #850
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 2,085
Received Thanks: 1,669
yes.
Darkness™ is offline  
Old 07/07/2010, 10:40   #851
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,442
Received Thanks: 714
Quote:
Originally Posted by Darkness™ View Post
@alecz24: use the SRO-DB: ZSZC Loader.
thx alot for your reply but when i dclick it i get message that is stopped responding.-stopped responding not crashed

im using win7.i tried running it with admin/compatibility but its the same
alecz24 is offline  
Old 07/07/2010, 14:33   #852
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,442
Received Thanks: 714
here is a look to my error description

Quote:
Description:
Stopped working

Problem signature:
Problem Event Name: CLR20r3
Problem Signature 01: sro-db bot - zszc loader.exe
Problem Signature 02: 1.0.0.0
Problem Signature 03: 4bb3fac9
Problem Signature 04: ZSZC Loader
Problem Signature 05: 1.0.0.0
Problem Signature 06: 4bb3fac9
Problem Signature 07: e
Problem Signature 08: e9
Problem Signature 09: System.InvalidOperationException
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
i discovered its a problem with the netframework..the thing is that i got win 7 and it automatically installs net framework 3.5..

i also installed netframework 4 but no solution -.-
alecz24 is offline  
Old 07/07/2010, 22:26   #853
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 14
Received Thanks: 0
a problem with bot

for me it cant find the new srv. (Water) .
with both ip's is appeared ZSZC(New)...
and i tried with pH. too...and is same...
Dark can u make something pl0x...
thx
parazor is offline  
Old 07/08/2010, 15:48   #854
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 2,442
Received Thanks: 714
same here..

i finally solved the problem.but every time i try to connect it goes to Fire instead of Water.

i've tried with both IP's they both go to Fire.

how can we solve this?
alecz24 is offline  
Old 07/08/2010, 18:00   #855
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2009
Posts: 14
Received Thanks: 0
and what about auto seletct and botting with auto presser if this thing with ip's cant be solved...?
is a thing how to make to get the auto select option in game? xD
some1 know xD?
thx
parazor is offline  
Closed Thread




All times are GMT +2. The time now is 23:06.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.