Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 20:59

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement


[SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT

Discussion on [SWSRO][ZSZC] LOADER/BOT/AUTOPOT within the SRO PServer Guides & Releases forum part of the SRO Private Server category.

Closed Thread
 
Old 01/06/2010, 17:52   #736

 
elite*gold: 41
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,396
Received Thanks: 2,699
---------------------------
Error
---------------------------
Could not load "sro_client.exe" using the following path: E:\Spiele\sro_client.exe
Please correct the error by placing SilkMod.exe in its own folder named "SilkMod" in your Silkroad main directory.
If you continue to get this message, please read the latest SilkMod instructions again on how to install properly.
---------------------------
OK
---------------------------



vista 32 bit. running as admin. files are in the belonging folder(the main silkroad one)
Yo123 is offline  
Old 01/06/2010, 17:58   #737
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2009
Posts: 46
Received Thanks: 4
ok alles geht, aber wie kann man botten? Die haben Autoselect aus dem fenster "a" entfernt lol
Artur19 is offline  
Old 01/06/2010, 18:04   #738

 
elite*gold: 41
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,396
Received Thanks: 2,699
problem solved. but show function causes a disconnect
Yo123 is offline  
Old 01/06/2010, 18:05   #739
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by Yo123 View Post
---------------------------
Error
---------------------------
Could not load "sro_client.exe" using the following path: E:\Spiele\sro_client.exe
Please correct the error by placing SilkMod.exe in its own folder named "SilkMod" in your Silkroad main directory.
If you continue to get this message, please read the latest SilkMod instructions again on how to install properly.
---------------------------
OK
---------------------------



vista 32 bit. running as admin. files are in the belonging folder(the main silkroad one)
you need to put the complete SilkMod folder into your silkroad dir.

start the [Server Name].exe directly out of the SilkMod Dir.

Edit:
modded the how to in the first post
lolkop is offline  
Old 01/06/2010, 18:16   #740
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 17
Received Thanks: 0
my problem is i get ???????????? everywhere and my HP and MP are not shown.
and at start up all the blocks are blank so i dont know wehere to push start and stuff
Nieles is offline  
Old 01/06/2010, 18:22   #741
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by Nieles View Post
my problem is is get ???????????? everywhere and my HP and MP are not shown
you have to not load the english patch (its made for swsro with original media)

Quote:
Originally Posted by Yo123 View Post
problem solved. but show function causes a disconnect
because the "/show" command is not defined.

"/show settings" should work

i'll add a protection to not make the client crash if you enter undefined commands
lolkop is offline  
Old 01/06/2010, 18:41   #742
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2009
Posts: 1
Received Thanks: 0
when u realse new keypresser?
xdudex is offline  
Old 01/06/2010, 18:51   #743
 
elite*gold: 0
Join Date: May 2007
Posts: 555
Received Thanks: 145
Quote:
Originally Posted by xdudex View Post
when u realse new keypresser?
when its done
beasty. is offline  
Old 01/06/2010, 18:54   #744
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by xdudex View Post
when u realse new keypresser?
what keypresser are you talkin about? check the bot thread if you're looking for a new bot....

check this thread if you're looking for a new loader or autopot
lolkop is offline  
Old 01/06/2010, 19:10   #745
 
elite*gold: 0
Join Date: Sep 2007
Posts: 556
Received Thanks: 113
i cannot dl silkMod for swsro...can u reupload?
dume_jr is offline  
Old 01/06/2010, 19:22   #746
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2008
Posts: 305
Received Thanks: 57
Hey lolkop..
YOu are the dude!
Mann, BOT doens't working!
Loader, Autopot, all ok..
But Bot doens't recognize the char..
Fix plz,
Ty!!
dukado is offline  
Old 01/06/2010, 19:25   #747
 
elite*gold: 0
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,058
Received Thanks: 177
Bot , autopot, loader all working fine , u just don't know how to use it .....
the_belgian is offline  
Old 01/06/2010, 19:56   #748
 
elite*gold: 0
Join Date: Dec 2008
Posts: 17
Received Thanks: 0
tell me how the bot is working then plz

@lolkop crahes also without imput..

Error:
input error param 4
Nieles is offline  
Old 01/06/2010, 20:12   #749
 
elite*gold: 280
Join Date: May 2007
Posts: 2,818
Received Thanks: 3,483
Quote:
Originally Posted by Nieles View Post
tell me how the bot is working then plz

@lolkop crahes also without imput..

Error:
input error param 4
what game are you playin?

i can only test it with fembria and the new ecsro server :/
at swsro1 its impossible to login, ecsro is down and and i haven't got no swsro2 or vip account
lolkop is offline  
Old 01/06/2010, 20:14   #750
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2008
Posts: 7
Received Thanks: 0
What i must do :

musatel is offline  

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Terms of Service | Abuse
Copyright ©2021 elitepvpers All Rights Reserved.