olum al parasıyla oyna u kadarda ıbnelıge surmeyın ısı ne olacak 37 tlnın karsılıgını alıyorsun kat ve kat seabotla hangı alyans fılodasın ben sana sebotu dha ucuza temın edebılırım 5 aylıgı 80 lıradan
olum al parasıyla oyna u kadarda ıbnelıge surmeyın ısı ne olacak 37 tlnın karsılıgını alıyorsun kat ve kat seabotla hangı alyans fılodasın ben sana sebotu dha ucuza temın edebılırım 5 aylıgı 80 lıradan
para yatırmak istesem direk inci cekerım ya da katlayıcı uzatırım dostum eyvallah bana background bot lazım bu arada yabancı serverda oynuyorum daha az kisi var diye tr *** kalabalık baslanılmaz oraya
Acill Yardım Ne Olur Yardım Edin İntihar Edicem Artık 01/16/2012 - Archlord - 15 Replies arkadaşlar 2 saat boyunca ben archlordu açmaya çalıştım bütün forumları gezdim fakat sonuç yok microsoft visual pc felan hepsini yükledim virus programını kapattım hiçbiri olmadı.
ARKADAŞLAR SORUN ŞU İNTERNET EXPLORE DAN GİRDİM(CHORMUDA DENEDİM)START GAME BASTIM UPTADE FELAN YÜKLENDİ SONRA STARTA BASTIM NPROJECT YÜKLENDİ ORTADAKİ RESİM GİTTİ 5 SN YE SONRA AÇIK OLAN HERŞEY HATA VERİP KAPANDI İŞTE GOOGLE CHORME BİR SORUN YÜZENDEN KAPANDI FELAN DEDİ. BİR TÜRLÜ YAPAMADIM ARKADAŞLAR LÜTFEN...