Quick Ammo Id

<item name="cannonBall_183"><![CDATA[<b>POISON OCTOPUS AMMUNITION</b><br>Damage: 60<br>Shot:]]></item>
<item name="cannonBall_182"><![CDATA[<b>ICEBALLS</b><br>Damage: 80<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_180"><![CDATA[<b>PYREBALL</b><br>Damage: 50<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_170"><![CDATA[<b>CONFETTI AMMO</b><br>Damage: 90<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_150"><![CDATA[<b>UPGRADED SHRAP. CAN.</b><br>Damage: 95<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_160"><![CDATA[<b>UPGRADED EXP. CAN.</b><br>Damage: 80<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_5000"><![CDATA[<b>SHRAPNEL CANNONBALLS</b><br>Damage: 85<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_120"><![CDATA[<b>REPAIR CANNONBALLS</b><br>Repair: 0.03%<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_104"><![CDATA[<b>SOCCER BALLS</b><br>Damage: 75<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_103"><![CDATA[<b>REINFORCED EXPLOSIVES</b><br>Damage: 75<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_102"><![CDATA[<b>EXPLODING PUMPKINS</b><br>Damage: 75<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_101"><![CDATA[<b>FLARES</b><br>Damage: 75 HP<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_100"><![CDATA[<b>SNOWBALLS</b><br>Damage: 75 HP<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_51"><![CDATA[<b>EXPLOSIVE CANNONBALLS</b><br>Damage: 75<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_5"><![CDATA[<b>HOLLOW CANNONBALLS</b><br>Damage: 20 HP<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_4"><![CDATA[<b>FIREBALLS</b><br>Damage: 14 HP<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_3"><![CDATA[<b>SPLINTER CANNONBALLS</b><br>Damage: 10 HP<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_2"><![CDATA[<b>STONE CANNONBALLS</b><br>Damage: 6 HP<br>Shots left:]]></item>
<item name="cannonBall_1"><![CDATA[<b>CANNONBALLS</b><br>Damage: 4 HP<br>Shots left:]]></item>