Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Rappelz > Rappelz Private Server
You last visited: Today at 06:48

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


I've encountered a strange problem

Closed Thread
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2013
Posts: 118
Received Thanks: 12
I've encountered a strange problem

Hello !!

first sorry for not using (help thread) because i think that no one check it Except thndr .

Secondly I've encountered a strange problem in 7.3 game Version !!

i'm using infinite 7.3 server file's ! and i just download full 7.3 client !

but when i get in the game ! I face some prob's :

1- the [Hp] is Very high for no reason !

2- if i went to kill any monster i just die @[email protected] !! Even if my level 300 and the monster level 10 !!!

3- the character Does not appear in the game it's just like there is nothing .

4- for example when i log in i make anew character named "Nove" When I get in it's appear like "e" !! lolxd

**Illustrative image**


**update : If any one have n Updater-725-(726-726)*****

share it please ..!**



mohamad512 is offline  
Old 01/13/2015, 10:52   #2
 
elite*gold: 30
Join Date: Mar 2012
Posts: 635
Received Thanks: 289
seems like files completely f*cked up or you just use different database and emu versions that are working together but with such bugs


mongreldogg is offline  
Old 01/13/2015, 11:33   #3
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2013
Posts: 118
Received Thanks: 12
Hmmmm...."

Do u mean the client files or the server files?

...
mohamad512 is offline  
Old 01/13/2015, 11:54   #4
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2013
Posts: 75
Received Thanks: 5
Quote:
Originally Posted by mohamad512 View Post
Hmmmm...."

Do u mean the client files or the server files?

...
i think server files .. emu


hassuny is offline  
Old 01/13/2015, 17:45   #5
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2013
Posts: 118
Received Thanks: 12
Quote:
Originally Posted by hassuny View Post
i think server files .. emu

no it's not the server files !

it's just as @mongreldogg said the client is f*cked up

put no probe I think that i'm gonna to re-install it ^


Thank's !
mohamad512 is offline  
Thanks
1 User
Old 01/15/2015, 17:25   #6
 
elite*gold: 182
Join Date: Mar 2011
Posts: 258
Received Thanks: 336
Are you using a 7.3 client that matches the server? Your problem sounds alot like packet issues.
XavierDeFawks is offline  
Old 01/15/2015, 20:44   #7
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2013
Posts: 118
Received Thanks: 12
Quote:
Originally Posted by xXExiledXx View Post
Are you using a 7.3 client that matches the server? Your problem sounds alot like packet issues.

I'm using Infinite packet , many people have try it and it works with them !

i think that the probe is from the client .... i'm gonna download another client tomorrow and we gonna see !


mohamad512 is offline  
Closed Thread



« [Release]Fight System (Lua Script) | Connect to server error »

Similar Threads
Windows has encountered a problem com......
12/21/2013 - Technical Support - 2 Replies
Hey, Nachdem ich das Problem (http://www.elitepvpers.com/forum/technical-support/3021205-computer-windows-total-am-2.html) langsam behoben habe kommt jetzt das nächste :( http://i.epvpimg.com/mCTnd.png Liegt das am Laufwerk oder an der...
sro_client has encountered a problem
11/27/2010 - SRO PServer - Discussions / Questions - 1 Replies
after i log in i play for 15 seconds and that thing pops up says sro client has encountered a problem send report please help
specialforce.exe has encountered a problem
08/29/2010 - Soldier Front Philippines - 10 Replies
:mad: specialforce.exe has encountered a problem and needs to closed :mad: i got this error after the maintenance http://img696.imageshack.us/img696/4061/32824618.png Does anyone else encountered this error too? And how to fix this?
Problem encountered with Cheat Engine
02/04/2010 - Cabal Main - Discussions / Questions - 0 Replies
Hi everyone, I play on EliteCabal P.server and i would like to know, why i can open the process Cabalmain.exe with any CE or sora or MHS, but i cannot attach the process to the debugger... it was working well on EU cabal when i was on it, and on...
Special Force encountered a problem...
10/31/2009 - Soldier Front Philippines - 15 Replies
I have a problem regarding SF and its always bugging me off, here's the pic: http://img235.imageshack.us/img235/9781/probs.jpg any solutions?



All times are GMT +2. The time now is 06:48.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.