xD Yup, ben deli değilim cuase daha kılavuzları yapıyor. Bunun yerine bir bigh metin dahil olan grafik yapma, bu biraz diğer iki rehber farklıdır. = P Neyse, orada yazım hataları ve dilbilgisi hataları olabilir. Herhangi bir, bulursan ben değişiklikleri yapabilirsiniz>.>; Yani sadece bir yere gönderin.
NOT: Bu kılavuz inclomplete olduğunu. Daha fazla bilgi yakında. >.>; Süre bilgisayar çok var. Belki bir süre olsa yol bitirmek bu ...
Içerisinde
um, i önce derslere girmek, burada oyuncu yolculukta alabilir derstir. Bu coruses Big Satıcı içinde kasaba ve Mt olarak noscamp bulunabilir. Krem!
Başlangıç Sınıfı
Maceraperest
Advance Sınıflar
Sihirbaz
Silâhşör
Okçu
Uzman Sınıflar
Mystery Of 1 Gem
Hikaye: Warrior, Ranger ve Kırmızı Mage) King taş mücevher gömüldüm Toz asırların Antik Elf (. taş gibi taş maceracı bulunmuştur macera çünkü intikam almak için savaşçı istiyordu, sahip istedim savaşçı. Ancak, adventurere olmasını yaptığım istemiyorum. vücut Yani kendi macera idi sahip değil verilmiş olacak bir görev savaşçı olduğu için tam öyle. ranger gibi kız maceracı tamamlanmış görev, bir genç belirdi. Savaşçı adam onu ikna ile mücadele onu, ama tembel ve uyku geri istedi gitmek. ortaya görevi macera gitti aracılığıyla temperli, mage sıcak kırmızı sonra ikinci. uzman üç grubu yardımıyla, macera mage kırmızı ve ranger, ücretsiz savaşçı için patron oldu güdümlü mücadele agaisn't eski.
Gizem 2 Gem
Hikaye: İkinci Gem hikayenin Mystery drama bir gibi. Bu arada almak yaşamış geri Japonya Blade, Assassin ve mage kutsal. Assassin oğlan bir tapınak servent içinde prens ve en iyi arkadaşı benzer bir tür olduğunu, Blade. Zaman Assassin ve Blade ilk kız Mage tanıştım ile Kutsal, ona düştü aşık. Suikastçı onun üzerinde seviyor onu izlemeye başladığını bildirir ki. Tek sorun bu suikastçının erkek arkadaşının mage yapamadım olmak kutsal çünkü efendisinin, bıçak ve holymage diğer her sevgi ile. Yani, Assassin yapabilirim sadece umurunda değil o insanlar üzerinden izleyebilirsiniz. Sonra, Blade amcası suikastçı misyon için göndermek dışarı. Misyonu) bıçak olduğunu ortadan kaldırmayı suikastçının master (. Asassin Yani belove öldürdü onu vardı cinayet onun bestfriend ve usta olmadan hiçbir chice ama onu holymage bilerek. hareket idi ve belove onun için çok geç Ancak plan iyi gitti dışarı vermedi içinde Holymage Assassin yakalandı. ileri From o gün, Kutsal Mage ama yapacağınız, burada gerçek dilek lilyum 100 toplamak knowning o Assassin sinsi ve lilyum tutar çalmak. zaman uzun Yani bir, suikastçı, kutsal mage ve bıçak taş mücevher zaman oldu sıkışmış olarak. descovered gibi oldu mücevher, macera toplar lilyum ve lilyum eksik arkasındaki suçlu bulur dışarı. canlandırmıştır sonra Blade duyduklarında hikaye ve, Assassin himeself çok onun öldürmek istedim almak onu intikam istediğini kim at Amca bestfriend, sacrific ama sırada o bunu yapmalarına. sonunda ne holymage ve bıçak birlikte oldu, onlar bıçak affet dayısının ama günahları fay onun bu suikastçı değildi işlendiği çünkü.
Gizem 3 Gem
Hikaye: Karakterler gülümseme sacrific ve olanlar kendilerini kurtarmak için kendi seviyor. >.>; (Bu quest üçgen hikaye I've alınır aşk deli yaparken okuma zaman. Ama haçlı ile bir komik! XD yapıyordu whe Can't neye inanacağımı!)
Skid Frozen Heart Blue mage: Skid Destroyer Daisy oldu hayran mage bir buz. O hankerchief onu öğrendim ki "dedi" kayıp, o Ruddy değildi istediği almak çünkü hankerchief onun için değerli olduğunu bilir onu o yana geri. Ayrıca, o hankerchief üzerinde haykırdı istediği Daisy vermek çünkü hankercheif geriye, o gözleri vardı şaşırtıcı "güzel onun" içinde.
Daisy Akamur Destroyer: ilk Daisy, o zehirlendi yiyecek. zehirlenmiş olsa idi o, o sanık idi arayan ve kendini baba ve çare bulmakta bir kadını kurtarmak zehir için. cinleri iken bir de Daisy oldu, onun bestfriend [insert burada darkgunner adını Gunner] Dark hayat kadını kurtarmak amacıyla ilk çalıştı tedavi bulmak. Ancak sonunda, Daisy yerine kaydetmek babasının macera onu ve söyledim.
Seina Reiya Haçlı: Siena Reiya of tutan bir portrate olan içe dönük kız bir sevgili, Justine Berserker ve gün her dua ile onu taş. Zaman adventuere ilk Seina ile görüşmek, o zehirlenmiş ve kötü kötü ve sahip tarafından. up yaparken uyandım sanki fark dünya onu sevgili hakkında olduğunu kaydetmek sacrific kendini. Ancak, o ölmek onu istemediğim. Ne zaman onunla buluşmak, o belove ona toz koymak uyku ve sacrific gitmiş için kendini onun yerine timestone sonraki tarafından girmeden.
Gizem 4 Gem
Story: (boo ~ iyi, ben adam wildkeeper öğrendim ki 3 hikaye ile SP kartları ve darkgunner ve döner dışarı olmak kız çılgına adam. dostum kız diledim kaleci olduğunu darkgunner adam ve vahşi xD)
??: > isim değil emin kim wildkeeper.>;
Justine Berserker: Bu onu son gem gelen Haçlı beri kimsenin onu kulüpler gerçekten meraklı ne oldu da toz uyku koymak taş. xD
Whitney DarkGunner: BestFriend ts dan 3 kız destroyer.
Özel Uzman Sınıflar
Kartlar jaja, tavuk gibi diğer SP kartlarından farklı ve pj, onları yerine rasgele kartlarının özel sp kartı çağrısı istiyorum.
[Chicken Kart]
[Pajama Kart]
Hikaye: pijama çocuk küfür edildi. O zaman vardı uzun sonsuza kadar sıkışıp tek başına bir gem için. Zaman pijama maceracı tarafından yapılmıştır ürküyor, o kendisiydi ilk başka birisi görmek için. onu terk maceracı olacak bilmek için aslında, o maceraperest küfürler ve taskes verdi farklı. Daha sonra, maceraperest bağırdı Pajama oldu yem kadar çocuk PJ kadar terk etmek oldu ve hazır. sonunda, maceraperest PJ aramak çıkışı ve onu affeder. (Tüm Pajama istedim gelmek olduğunu sevgi ve kimse ile arkadaş olmak onların)
[Jajamaru Kart]
Hikaye:
Uzman Kart Direnci
Uzmanınızı için Wings
Nasıl Uzmanı Yükseltin
Malzemeler
Altın
Tam Moons
rasgele canavarlar Materyal
Tüyler En Yaygın
Yeşil Souls Ortak
Kırmızı Souls Nadir
Blue Souls Çok Nadir
Malzeme Yükseltmeler korur Card (NOSMALL Can bulunabilir sadece!)
Alt Kart Koruma ilerleyin 0 korur Level - 9 yükseltiliyor
Kart Koruma ilerleyin Yükseltme 10-15 korur Düzeyi
Point Başlatma Potion güçlü kart sp için harcadı almak üstünde puan durumu geri tüm
Soul Revival Stone Soul tahrip Revive Plus SP eklemek 10.000
Farklı Wing Şeması
K = 1.000 Mil = Milyon? = Henüz ve bilgi kazanılmış biraz bilgi alabilir
Başarı = Kart Soul uyarıcı kullanır kadar 1 Fail = Kart Yararsız Destruction = Render kartı değişmez alacak
Kanatlı Uzmanı Kartlar Farklı Tipler
Krediler
Nostale Resimler: Entwell farklı sürümlerinden nostale (I her yerde çok beynim hangi bir karıştırmayın gittiğini bilmiyorum nerede.)
Wings tarafından ve pic için afiş yükseltiliyor "SP Kart" Berserker Fienieg
Referanslar SP Bilgi için kullanılır:
Ekran Görüntüleri DarkRuby, DarkSapphire, Hitaro dan
İngiltere'de LoneAngelz & Moja kılavuzları
Ekran Görüntüleri:
Arka Plan afiş & DarkRuby tarafından bazı karakterler arkasında
DarkRuby tarafından Ranger Uzmanı kartı
Grafik Tasarım DarkRuby tarafından adobe photoshop, Jasc photoshop kullanarak ve pencere boya. xD
Bilgi başarı kanatları, ve imha% başarısız
) Sen <3 ederiz Ryuni (by
Sürümleri:
0,1 Bazı sp çizelgeleri & Afişler
0,2 + Hikaye + Kredi fazla SP kart eklendi
0,3 eklendi Kurs Listesi
0,4 yükseltmeleri için bazı maddeler eklendi
0,5 hikayeleri eklendi
0,6 Wings Grafik + Öğeler Kart korumak için kullanılan eklendi
0,7 Güncelleme Wings Listesi
Pek yakında ...
- Macera, Temel sınıflar ve özel uzman sınıf bilgileri (Bu finsih mümkün olup olmadığımı bilmiyorum. Düşündüğümden biraz daha fazla zaman sonra çekme. OO;
- Specailist kartı Özellikler
- Kart & specailist için kanat ekleme özellikleri becerilerini yükseltmek
- Yakında SP Kartlar kazanmak yeni bir bölüm ekleme. >.>;
Not: SP Derslerin bir video bu sitede dışarı cheak olduğunu! Alt + E

20 2008, 05:19 Nisan tarihinde yazıldı