Quote:
Originally Posted by frezzbby
pfff si tu copiezi acum dupa aeroaqua???( evident nu sti nici macar cine este) desigur o sa ai mare succes mai ales ca esti inscris in forum de cateva zile......!!^^
apropo de cand joci de 4-5 luni ?? si vrei crew??
sau de 2 ani dar intri o data pe luna?
o sa incerc sa scriu ca imi cer scuze anticipat daca te-am ranit in orgaliu. ca stiu ca te-am ranit !
nu te supara frate dar trebuie sa fi "cineva" sa faci un "CREW"
bafta^^
|
joc de cand a aparut nfsw. recunosc ca m-am lasat un an si m-am reapucat de joc. credema ca am idee despre ce vorbesc.
si cu elitepvp am intrat tot de cand a inceput nfsw dar ti-am mai spus ca m-am lasat o vreme si mi-am uitat parola contului anterior.
si recunosc ca m-am uitat pe topic la aeroaqua (si stiu si eu cine ii) si mi-am adus aminte de ideea cu clubu care o aveam de mai mult. si intru in fiecare zi in game
Quote:
Originally Posted by narciisss
Haide ma de acum...in fiecare zi cate un roman cu un topic nou. Pai ne dau astea afara din comunitate. 1 Topic pentru romanasi ii destul  Ai mai multa grija nu trebuie sa ne scoatem in evidenta prea mult 
|
nu stiu de ce ne e asa de rusine ca santem romani. care problema?
eu locuiesc in irlanda de exemplu si am vazut oameni care ma injura ca sunt roman. dar nu ii bag in seama. eu sunt mandru ca sunt roman dar sunt dezamagit cum si de cine e condusa tara