Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 14:31

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

 

[BOT]GhostLoL (reff bot)

Reply
 
Old   #736
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2011
Posts: 18
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by kiler2081 View Post
i am not getting any xp and ip omg
-you can only lvl acc's from 1-10 with this bot

Quote:
Originally Posted by Buckyx View Post
can anyone answer me what is least RAM i can set in VM to run it properly? OS doesnt mind
- it depends on your system.

my system:
Intel Core i7 3930K on 5,2GHz Watercooled
Asus Rampage IV Extreme
16GB G.Skill RipJawsZ DDR3-2400 @ 2,700MHz - 1,65V
Samsung SSD 840 Evo 250GB

i run 2x 5vs4 +1 Bot on MircoXP V1.08 with 676MB RAM for each VM

€: the OS is one very important point. its the base of your system and if it take 1GB alone for hisself to run you must have at least 2GB to run the bot



RedOx07 is offline  
Old   #737
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 174
Received Thanks: 2
i7-3630QM 2,40GHz (3,40GHz TurboBoost)
5400rpm 1TB HDD
6 GB RAM DDR3 1600MHz
GTX 660m


Buckyx is offline  
Old   #738
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2011
Posts: 18
Received Thanks: 1
whats your "real" os?
cause every os need some base ram
so the math is base ram + that what lol needs and my results are these:

MicroXP need's about 600-700MB Ram
Tiny7 about 1GB
win 7 about 1,5-2GB
win 8 and 8.1 ~ 1-1,5GB
RedOx07 is offline  
Old   #739
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 174
Received Thanks: 2
Window8 .. so its better to run this on MicroXP? and that is only OS RAM usage right
do you know how much RAM takes this bot lowest settings?


Buckyx is offline  
Old   #740
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2011
Posts: 18
Received Thanks: 1
well on 512MB its runs but it takes to long to get in the game about ~ 5mins loading time
at 676Mb its under 1min so one "bot-game" goes like 8-9 mins (7,53min from start to end + loading time)
RedOx07 is offline  
Old   #741
 
elite*gold: 0
Join Date: Oct 2013
Posts: 410
Received Thanks: 14
---------------------------
C:\Documents and Settings\Mirro\Desktop\DisgustingAccCreator\Disgus tingAccCreator.exe
---------------------------
C:\Documents and Settings\Mirro\Desktop\DisgustingAccCreator\Disgus tingAccCreator.exe is not a valid Win32 application.


---------------------------
OK
---------------------------
DiamondM is offline  
Old   #742
 
elite*gold: 261
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,810
Received Thanks: 214
Quote:
Originally Posted by DiamondM View Post
---------------------------
C:\Documents and Settings\Mirro\Desktop\DisgustingAccCreator\Disgus tingAccCreator.exe
---------------------------
C:\Documents and Settings\Mirro\Desktop\DisgustingAccCreator\Disgus tingAccCreator.exe is not a valid Win32 application.


---------------------------
OK
---------------------------
And ? What OS are you using ?
xChr11s is offline  
Old   #743
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 161
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by RedOx07 View Post
well on 512MB its runs but it takes to long to get in the game about ~ 5mins loading time
at 676Mb its under 1min so one "bot-game" goes like 8-9 mins (7,53min from start to end + loading time)
HDD or SSD ?

2nd. i got bad internet connection so i cant download the game over and over i tried to copy it as i used to do with Tiny7 but it keep send me errors do i need any programs to setup with the Micro xp ?

Thanks in advance
conandoyle is offline  
Old   #744
 
elite*gold: 0
Join Date: Mar 2014
Posts: 85
Received Thanks: 2
why is it drops me after long hours of work to "play menu" and dont want to start??
artofbw is offline  
Old   #745
 
elite*gold: 0
Join Date: Apr 2014
Posts: 10
Received Thanks: 0
I have HUD and everything set to 100 and everything else set to as I am supposed to. But my host bot would not do anything. It won't even go afk bot like other 4 players. What do I need to do to fix this?
jk2damax is offline  
Old   #746
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 174
Received Thanks: 2
so 767MB RAM for VM is enough to start microxp and lol?
Buckyx is offline  
Old   #747
 
elite*gold: 0
Join Date: Jan 2011
Posts: 18
Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by conandoyle View Post
HDD or SSD ?

2nd. i got bad internet connection so i cant download the game over and over i tried to copy it as i used to do with Tiny7 but it keep send me errors do i need any programs to setup with the Micro xp ?

Thanks in advance
i've got a ssd. you can use your lol client on your main os. just use a shared folder and you can copy it easy without downloading it over and over again

Quote:
Originally Posted by jk2damax View Post
I have HUD and everything set to 100 and everything else set to as I am supposed to. But my host bot would not do anything. It won't even go afk bot like other 4 players. What do I need to do to fix this?
do you got your screen resolution @ 1024 by 768?

Quote:
Originally Posted by Buckyx View Post
where can i find working microxp? tried 0.82, some error when saving windows then restart and again
0.87 stops at "setup is starting windows" so i dont know
when you are creating the VM dont use the iso on start up. choose "i will install the os later" couse easy install will make problems.
and yeah its enough but more is allways better
RedOx07 is offline  
Old   #748
 
elite*gold: 0
Join Date: Jun 2009
Posts: 174
Received Thanks: 2
edit.. figured it out, trying to install now
Buckyx is offline  
Old   #749
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2010
Posts: 161
Received Thanks: 26
Quote:
Originally Posted by RedOx07 View Post
i've got a ssd. you can use your lol client on your main os. just use a shared folder and you can copy it easy without downloading it over and over again
well i tried to do that but when i start to run the league of legends on the vmware it give me errors
conandoyle is offline  
Old   #750
 
elite*gold: 261
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,810
Received Thanks: 214
Quote:
Originally Posted by conandoyle View Post
well i tried to do that but when i start to run the league of legends on the vmware it give me errors
Do you installed Adobe air, pando media booster, net framework and vm ware tools ?


xChr11s is offline  
Reply



« Previous Thread | Next Thread »



All times are GMT +2. The time now is 14:31.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy
Copyright ©2017 elitepvpers All Rights Reserved.