Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > Eudemons Online
You last visited: Today at 23:12

  • Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!


A really annoying bug.

Reply
 
Old   #1
 
elite*gold: 0
Join Date: Feb 2008
Posts: 13
Received Thanks: 0
A really annoying bug.

Whenever I try to log on any tq game[mainly Eudemons] I get a message saying my password/id is wrong then when I try it again, it does the same thing but has a blue box saying contact gm etc etc.



Alvinxie is offline  
Reply



« EO Client Problem | [HELP] Real Eo problem! »

Similar Threads
[Help]ANNOYING LITTLE BOX!
12/10/2009 - CO2 PServer - Discussions / Questions - 4 Replies
Alright so basically im trying to create that popup message that pops up and ask you if you want to join the pk tourny well..... How im going about doing this(only for testing purposes) is im going to make it on a timer and create a command for it. Well im working on this right here public static void PopupMessageTimer_Elapsed(object sender, ElapsedEventArgs e) { new Thread(new ThreadStart( delegate()
annoying bug
07/19/2009 - SRO Main - Discussions / Questions - 9 Replies
so since the recent patch with autologin. my silkroad hasnt been working. i can open it up and type in my login and password, but right when i press enter or connect sro closes. i dont get an error from sro, only one from vista telling me it closed. i tried reinstalling, using and not using testosterone, restarting my comp, and ive been playing on vista for years so its not that.... anyone else have this prob or know how i can fix it?
bendman is annoying!
08/07/2008 - Dekaron - 2 Replies
dude this guy keeps on pming me. either for vacks and saying give them to me or giving him characters how do i report this guy hes really really really annoying!
Really Annoying Bug [PLEASE HELP]
06/09/2008 - EO PServer Hosting - 2 Replies
I have set up my whole server right and i know this because when i am not going through my router my server works fine and others can connect, but when i go through my router, my server messes up and it says Unable to connect to gameserver. please log in later. I do not think it is my ports because on my router i even tried forwarding ports from 1-55000. Please someone help me P.S My router is a Linksys



All times are GMT +1. The time now is 23:12.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

Support | Contact Us | FAQ | Advertising | Privacy Policy | Abuse
Copyright ©2018 elitepvpers All Rights Reserved.