TÜRORBİT 2020
Merhaba, arkadaşlar yabancı serverlardan oynamaktan oldukça sıkıldık. Sizler için elimizden geldiğince iyi bir files alıp editledik. Bütün herşeyi düzenleyerek sizler için oynanır hale getirdik. Tabiki eksiklerimiz, hatalarımız olacaktır. Oyun içi eksiklerimizi ve hatalarımızı bizlere bildirerek oyunun gelişimi açısından yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar. Kayıtlar açıktır. 05.05.2020 Açılış Tarihi
DİSCORD İD:
- Dükkanda çoksayıda türkorbit gemisi ve gemi tasarımı
Yepyeni Gemiler Ve Özellikleri
PvP puanları / NPC puanları
1vs1 Düello sistemi
Sınırsız mühimmat
Drone Tasarımları: [Havock, Hercules]
İttifaklar ve savaşlar içeren klan sistemi
Oyun İçi Etkinlikler (Spaceball,BinaryBot,UberYaratıklar)
Ayrıca bazen topluluk etkinlikleri
LoW ve Korsan Haritaları.
Aktif personel ekibi
LF-4, Havoc, Herkül, Arttırıcılar vb.
P.E.T SİSTEMİ
YAKINDA EKLENECEK - Arttırıcılar - Özel gemi tasarımları[/B] - Galaxy Gates Yüzükleri[/B]
ENGLİSH TRANSLATE
[B] [SIZE = 5] [B] TURBORBIT 2020 [/ B] [/ SIZE]
Hello, friends, we are very bored to play from foreign servers. We have bought and edited the best files for you. We've made all the things playable for you. Of course, our deficiencies will be our mistakes. You can help us improve the game by notifying us of our in-game shortcomings and mistakes. Good games already. [URL = 'http: //www.turkorbit.net'] www.turkorbit.net [/ URL] Registrations are open. [B] 05.05.2020 Opening Date [/ B]
[B] - Numerous Türkorbit ships and ship designs in the shop [/ B][LIST][*] Brand New Ships And Their Features[*] PvP points / NPC points[*] 1vs1 Duel system[*] Unlimited ammunition[*] Drone Designs: [Havock, Hercules][*] Clan system with alliances and battles[*] In-Game Activities (Spaceball, BinaryBot, Uber Creations)[*] Also sometimes community activities[*] LoW and Pirate Maps.[*] Active staff team[*] LF-4, Havoc, Hercules, Enhancers etc.[*] P.E.T SYSTEM
[/ LIST]
IT WILL BE ADDED SOON
[B] - Enhancers [/ B] [/ B]
[B] - Special ship designs [/ B] [/ B]
[B] - Galaxy Gates Rings [/ B] [/ B]
İyi bir files alıp editlediniz mi? Komik. Size ait olmayan şeyleri sahiplenip bir hata çıktığında çözmeyi geçtim sebebini bile bulamayan insanların sunucu açmasından çok sıkıldım
İyi bir files alıp editlediniz mi? Komik. Size ait olmayan şeyleri sahiplenip bir hata çıktığında çözmeyi geçtim sebebini bile bulamayan insanların sunucu açmasından çok sıkıldım ��
İnsanların hevesle birşeyler öğrenmesi ve bu yolda ilerlerken kendilerine fayda çıkarmaları hoşunuza gitmemiş olmalı. Lütfen gitmesin! Öyleki, kişilerin bazen kültürlerinin zedelenebildiği bu platformda aynı kültüre sahip olmakla beraber paylaşımların hertürlüsünü zedeleyen bu yorumlardan kaçınmanızı ve sizi usluba davet ediyorum. iyi forumlar.
İyi bir files alıp editlediniz mi? Komik. Size ait olmayan şeyleri sahiplenip bir hata çıktığında çözmeyi geçtim sebebini bile bulamayan insanların sunucu açmasından çok sıkıldım ��
etrafta ne boş bizim insanımız var her şeyi bildiğini sanıp 2 bişey bildikden sonra ben herşeyi biliyorum ayağına yatıp kendilerini başkasından üstün görmeleri ne kadar saçma geliyor. Onun için türk milleti böyle aptal düşüncelere sahip insanlarla ilerlemiyor. Bana ait sonuçta bunu editleyip, elimizden geldiğince düzenleyip kurduk tabi eksiklerimiz olacaktır. bunun için yardım istememiz yanlış değil eksiklerimizi tamamlamaktır.
etrafta ne boş bizim insanımız var her şeyi bildiğini sanıp 2 bişey bildikden sonra ben herşeyi biliyorum ayağına yatıp kendilerini başkasından üstün görmeleri ne kadar saçma geliyor. Onun için türk milleti böyle aptal düşüncelere sahip insanlarla ilerlemiyor. Bana ait sonuçta bunu editleyip, elimizden geldiğince düzenleyip kurduk tabi eksiklerimiz olacaktır. bunun için yardım istememiz yanlış değil eksiklerimizi tamamlamaktır.
Bizim kodladığımız dosyada sadece css den background değişmesi ile biz düzenledik, bizim demeniz Komiksiniz. Hiçbir zaman gelişemeyeceksiniz, gelişemiyorsunuz.
Bizim kodladığımız dosyada sadece css den background değişmesi ile biz düzenledik, bizim demeniz Komiksiniz. Hiçbir zaman gelişemeyeceksiniz, gelişemiyorsunuz.
Hayatımda senin kadar boş yapanını görmedim (: (: (: (: (:
ZYRIUS ONLINE| OPEN TODAY |CAP 110 | CH&EU | OPEN 21-04-2020 04/26/2020 - SRO PServer Advertising - 0 Replies SERVER INFORMATION
Welcome to Sro-Zyrius! We are pleased to present our "Ultra" project to you.
On our server, we aim for an unforgettable server
with a fully balanced system to find a midpoint for each player population between the two races, CHN - EU.
We wanted to create this new project developed as a result
of analysis and very detailed studies to Silkroad lovers with all its details.
Page Silkroad Zyrius Online
Fortnite Season 7 End Date and Season 8 Begin Date Confirmed 02/14/2019 - Fortnite - 1 Replies With Fortnite's Week 10 challenges have gone live across PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, and mobile, it's almost time to say goodbye to Season 7, so be sure you jump in and complete these weekly challenges just before time's up.
Fortnite Season 8 is coming, and currently, we're seeing changes around the map that point to something huge.
Season 7 of Fortnite has been extended by two weeks to account for the Christmas break. That suggests you will find a further few weeks to finish...
[Selling] Nord VPN premium Expire Date: 2020 03/08/2018 - Trading - 1 Replies #Sold
https://i.imgur.com/b5yOgNd.png
offer me something
if you want to pay, I only use paypal
Devias Online | 80Cap Only CH | New Job | New System | Open Date : 19.01.2014 01/28/2014 - SRO PServer Advertising - 51 Replies http://i.hizliresim.com/wOR45P.jpg
Server Configuration (based on iSro rates)
» Race: Chinese Only
» Level Cap: 80
» Skill Cap: 80
» Mastery Level: 300
» Exp Rate: 15x | Party Experience Ratio: 20x
» Sp Rate: 10x
» Drop Rate: 1x
» Gold Drop Rate: 1x