Quote:
Originally Posted by Regoldan
Is the bot online since the 04.07?  I will try it when the next version will be released  Looks for your first bot awesome ^^
Someone got banned instead of using this bot?
|
Banned users: 0
In next version should be a lot of fixes and maybe that BG version too....I have already started with it+ NPC on x-3 would be good too
Quote:
Originally Posted by Roman852
Neviem čo sa deje alebo čo je zle, ale dneska som nechal toho bota bežat asi 7 hodín a ked som sa nanho po 7 hodinách pozrel ako zbiera tak mal strašný problem zobrat každý box. Skušal ho zobrat asi 10 sekund a potom ho spapal niekoho PET. Napadlo ma či sa mi nahodou neprehrieva ntb alebo či nieje chyba u mna ale nevyzeralo to tak. Nerobil si niečo s kodom čo ho spomalilo? Alebo je problém v rychlosti lodi alebo niečom podobnom? Zbieram so Spearheadkou a vtom momente som tušim nemal promerium. Pričom som od posledného razu nič nemenil.
|
SK:mne sa stával na desktope, že keď ho mm zapnutý asi cca 7-10 hodín,že tiež začne sekať....ale myslím, že je to chyba kompu...žiadnu zmenu som nerobil ale chcem urobiť aj optimalizáciu pre pomalšie PC, ktorá by mala pomôcť aj pri tomto prípade
EN: After 7-10 hours of botting my pc starts lagging too...I will probably do an optimalisation for slower PCs which should help in this case too.