Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Other Online Games > Browsergames > DarkOrbit
You last visited: Today at 12:36

• Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement

Any Turkish Help Me?

Discussion on Any Turkish Help Me? within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.

Closed Thread

Old   #1

elite*gold: 0
Received Thanks: 1
Any Turkish Help Me?

neden artık ibot, kbot, biobot gibi oyunu açmaya gerek kalmadan kutu toplayan botlar yok?
yibudak is offline  
Old 06/30/2015, 00:36   #2

ByHnDTr's Avatar

Received Thanks: 7
darkorbit sistemi değiştirdi. hala arka planda çalışan bot var ama.
ByHnDTr is offline  
Old 06/30/2015, 00:52   #3

Quote:
Originally Posted by ByHnDTr View Post
ne gibi bi sistem değişikliği oldu? hiçbir bot golem gibi değil ya
yibudak is offline  
Old 06/30/2015, 01:02   #4

cryz35's Avatar

Received Thanks: 2,382
Quote:
Originally Posted by ByHnDTr View Post
sistemle alakalı değil.

Oyuncuların %90ı bot olunca darkorbit herkesi banlamaya başladı. Botlar ban riski yüzünden(bot kontrollerine yakalanmamak için çok fazla zaman ve emek gerekli) tekrar açılmadı. Merkava 1-2 ay denedi ama herkes ban yemeye devam edince onlar da projeyi durdurdu.
cryz35 is offline  
Old 06/30/2015, 01:13   #5

Quote:
Originally Posted by cryz35 View Post
sistemle alakalı değil.

Oyuncuların %90ı bot olunca darkorbit herkesi banlamaya başladı. Botlar ban riski yüzünden(bot kontrollerine yakalanmamak için çok fazla zaman ve emek gerekli) tekrar açılmadı. Merkava 1-2 ay denedi ama herkes ban yemeye devam edince onlar da projeyi durdurdu.
2011 yılında yanlış hatırlamıyorsam salı günleri bot taraması vardı o gün hiç açmazdık biobot udobot falan görünce çok duygulandım aslında yeni çalışmalar yürütülebilir ama dediğiniz gibi yapay zekayı çok üst düzeye çıkartmak gerekli. benim anlamadığım nokta şu mesela golem bot neden valhalla exim gibi çalışmıyor da normal pixelbot olarak çalışıyor. pixelbotlar aşırı fazla cpu kullanıyor ve bilgisayarı mahvediyor

edit: son yapılan güncelleme ile zaten oyun 3d bir hal alacak. bu botların performansı için sorun teşkil eder mi?
yibudak is offline  
Old 06/30/2015, 01:39   #6

cryz35's Avatar

Quote:
Originally Posted by yibudak View Post
2011 yılında yanlış hatırlamıyorsam salı günleri bot taraması vardı o gün hiç açmazdık biobot udobot falan görünce çok duygulandım aslında yeni çalışmalar yürütülebilir ama dediğiniz gibi yapay zekayı çok üst düzeye çıkartmak gerekli. benim anlamadığım nokta şu mesela golem bot neden valhalla exim gibi çalışmıyor da normal pixelbot olarak çalışıyor. pixelbotlar aşırı fazla cpu kullanıyor ve bilgisayarı mahvediyor

edit: son yapılan güncelleme ile zaten oyun 3d bir hal alacak. bu botların performansı için sorun teşkil eder mi?
Bot taraması olayı yalan, her oyuna girdiğinde bot olup olmadığın fark edilir.
Golemde hem pixel hem packet seçeneği var diye biliyorum, swfye abc injekte ederek çalıştığı için oyunun açık olması lazım.

3d pixel botları engeller ama golem çalışmasını sürdürür.
cryz35 is offline  
Old 06/30/2015, 01:42   #7

Quote:
Bot taraması olayı yalan, her oyuna girdiğinde bot olup olmadığın fark edilir.
Golemde hem pixel hem packet seçeneği var diye biliyorum, swfye abc injekte ederek çalıştığı için oyunun açık olması lazım.

3d pixel botları engeller ama golem çalışmasını sürdürür.

anladım hocam çok teşekkür ederim. bir de ben bu konulara baya bi ilgiliyim hangi programlama dillerini gerektirir bir bot geliştirmek vb. çok abartı olacak ama
yibudak is offline  
Old 06/30/2015, 09:41   #8

cryz35's Avatar

Quote:
Originally Posted by yibudak View Post
anladım hocam çok teşekkür ederim. bir de ben bu konulara baya bi ilgiliyim hangi programlama dillerini gerektirir bir bot geliştirmek vb. çok abartı olacak ama
programlama dilinden daha çok cryptography
cryz35 is offline  
Old 06/30/2015, 16:08   #9

Eeazy E's Avatar

Received Thanks: 110
dilinden daha çok cryptography
Eeazy E is offline  
Old 06/30/2015, 16:51   #10

Quote:
programlama dilinden daha çok cryptography
derken? diyelim ben bir bot inşa etmek istiyorum ilk olarak rastgele hareket etmesi lazım değil mi? bunu başardıktan sonra kutuların yerlerini belirlemesini ve kutuları hiçbir hata veya sıkıntı olmadan toplayabilmesini sağlamam lazım. ayrıca mbot vb. botlarda haritayı görmek zorunlu ama golem bot da minimap ı görmese de oluyor.

"Golemde hem pixel hem packet seçeneği var diye biliyorum, swfye abc injekte ederek çalıştığı için oyunun açık olması lazım." burada yazdığınız şeyi biraz daha detaylandırabilir misiniz?

yanlış düşünüyorsam kusuruma bakmayın teşekkürler
yibudak is offline  
Old 07/01/2015, 01:56   #11

Received Thanks: 42
bunları boşverin mbot veya golembot crack atın Mbotta 1 saat atıyorum doluyor tekrar 1 saat ama geceleri sıkıntı işte :/ Crackleyen olursa alnından öperim muck
abdulmecit1997 is offline  
Old 07/01/2015, 02:28   #12

Quote:
Originally Posted by abdulmecit1997 View Post
bunları boşverin mbot veya golembot crack atın Mbotta 1 saat atıyorum doluyor tekrar 1 saat ama geceleri sıkıntı işte :/ Crackleyen olursa alnından öperim muck
mbot aşırı bug lı. kutuya tek seferde basamıyor çok fazla bekliyor golem bot 500 tane topluyorsa mbot 250 tane topluyor. golem bot crack çok zor

yazacaktım şimdi yazayım bari. arkadaşım da golem bot kullanıyordu o da deneme süresi içinde. 24 saat geçmesine rağmen hala bot kasıyor. bunun sebebi nedir?
yibudak is offline  
Old 07/01/2015, 02:38   #13

ibot veya kbot'un kaynak kodu var mı? ya da golem bot'un

golem botu kırmak için sadece o user id check kısmını atlatmamız yetmez mi?

ayrıca neden 6 tane .bin dosyası var? ne işe yarıyor ki

biraz kurcaladım. lisans bitme uyarısı bir internet sitesinden falan değil programin içinden. user id i görünce direk lisans bitti uyarısını yansıtıyor. ama user id leri karşılaştırmak için her türlü bir site olması lazım. hosts dosyası ile resrov.net i engelleme çalıştım ama yine de uyarıyı alıyorum. emeğe çok büyük saygısızlık yapıyorum ama sizce nasıl yapılabilir bu
yibudak is offline  
Old 07/01/2015, 07:46   #14
Moderator

Scytex's Avatar

elite*gold: 156
Received Thanks: 1,901

#closed
Scytex is offline  
Closed Thread