When I go to the IP, it gives me the following:
Fatal error: Host 'MYPCNAME' is not allowed to connect to this MySQL server in C:\xampp\htdocs\Connections\DO.php on line 9
Tr:
Oyunu Kurmayı Başardırk Kafat Oyuna Sadece Giren Kişi Giriş Yapabiliyor Öteki Kişiler Üye Olabiliyor ve Sıralamada İsimleri Gözüküyor Ama Oyuna giriş Yapamamıyorlar.Sorunu Çözebilecek Arkadaşlar Fikirlerini Bekliyorum.
Tr:
Oyunu Kurmayı Başardırk Kafat Oyuna Sadece Giren Kişi Giriş Yapabiliyor Öteki Kişiler Üye Olabiliyor ve Sıralamada İsimleri Gözüküyor Ama Oyuna giriş Yapamamıyorlar.Sorunu Çözebilecek Arkadaşlar Fikirlerini Bekliyorum.
Tr:
EN:
MultiPlayer Help
Kardeş çok buglu biz inceliyoryuz ve türkçeye çeviriyoruz şuan.
When I go to the IP, it gives me the following:
Fatal error: Host 'MYPCNAME' is not allowed to connect to this MySQL server in C:\xampp\htdocs\Connections\DO.php on line 9
Allow hamachi IP and port 80 or you port into Router config "NAT" or maybe bad ips look it my pics
Aksine ben cevirdim türkceye %90 türkce oyun suanda. ANCAK kimsenin girememesinin nedeni java , java editör indirip editleyeceksin. Javanın icindede mysql kodları var 127.0.0.1 yazıyor onları degistiriceksin ben degistirdim arkadasa denettirdim ve girdi sizde dedigim gibi yapın.