kabotu merge greu cu actualizarile cred ca pe ivan nu-l m-ai intereseaza de cei are au cumparat de la el ibot dupa 2 ore se actualizeaza kbot dupa 3 zile am lienta de 1 an de zile daca stiam nu cumparam acest program luam ibot si era m-ai bine am cumparat dublu pe cutiute si din 8 saptamini mi-a cules 6 saptamini din cauza kabotului care nu merge cite 2-3-4 zile
kabotu merge greu cu actualizarile cred ca pe ivan nu-l m-ai intereseaza de cei are au cumparat de la el ibot dupa 2 ore se actualizeaza kbot dupa 3 zile am lienta de 1 an de zile daca stiam nu cumparam acest program luam ibot si era m-ai bine am cumparat dublu pe cutiute si din 8 saptamini mi-a cules 6 saptamini din cauza kabotului care nu merge cite 2-3-4 zile
only english and german are allowed in this forum.. all the others haters get away from this topic if you can not help.. thnx
GET YOUR KBOT LICENCE FROM KBOT CHEAPEST 01/18/2012 - Browsergames Trading - 1 Replies Hi all kbot cheapest back online now so get your licences from me.
kbot no gg 10e
kbot with GG 20e
Kerkave 6 months 15e
kerkava 1 year 20 e
also a wide range of FE accounts for sale on the USA eas 3 server so add me to skype or PM me on hear many thanks
buy kbot licence 11/15/2011 - DarkOrbit - 2 Replies hi every1
i wanna buy kbot licence but i havn't paysafcard or paypal i have a CashU card so please give me a solution thx
sorry for my bad english
[Kbot]licence by sms 08/10/2011 - DarkOrbit - 14 Replies can a licence be bought my sms or something becuse i dont have a credit card and i really need a kbot licence
please help