You are idiot man (the topic creator) They will fix it now and nobody will have free uridium, you are the biggest idiot I have ever seen.
Sądzę że jesteś polakiem więc masz tu wiadomość:
Jesteś największym zjebem genetycznym jakiego kurwa widział ten świat, jak można takie coś upubliczniać, mam nadzieję że pójdziesz do piekła i bedziesz ruchany w dupe przez szatana.
USUŃ TO JEŚLI MASZ ODROBINE OLEJU W GŁOWIE JEBANY DZIECIAKU!
To Moderator: We, all DarkOrbit players beg you " PLEASE DELETE THIS TOPIC AS FAST AS POSSIBLE"
You are idiot man (the topic creator) They will fix it now and nobody will have free uridium, you are the biggest idiot I have ever seen.
Sądzę że jesteś polakiem więc masz tu wiadomość:
Jesteś największym zjebem genetycznym jakiego kurwa widział ten świat, jak można takie coś upubliczniać, mam nadzieję że pójdziesz do piekła i bedziesz ruchany w dupe przez szatana.
USUŃ TO JEŚLI MASZ ODROBINE OLEJU W GŁOWIE JEBANY DZIECIAKU!
To Moderator: We, all DarkOrbit players beg you " PLEASE DELETE THIS TOPIC AS FAST AS POSSIBLE"
Sam se ssij debilu jeden... To że uważasz się za koksa i skopiowanie z forum kamieniarza to świadczy o twojej inteligencji... A to, że udostępniłeś go jeszcze dalej ...
EDIT:
PS. Kopiowanie takich rzeczy z forach takich jak nie jest czymś kozackim - może chciałeś się dowartościować ?
Sam se ssij debilu jeden... To że uważasz się za koksa i skopiowanie z forum kamieniarza to świadczy o twojej inteligencji... A to, że udostępniłeś go jeszcze dalej ...
EDIT:
PS. Kopiowanie takich rzeczy z forach takich jak nie jest czymś kozackim - może chciałeś się dowartościować ?
1. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa bugu tego nie było na tym forum
2. szkoda mi słow
3. nawet nie wiem jak forum kamieniarza wyglada i jaki ma adres.
1. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa bugu tego nie było na tym forum frajerso dziwko
2. szkoda mi słow
3. nawet nie wiem jak forum kamieniarza wyglada i jaki ma adres.
Nie ty pierwszy go publikujesz -.- Chyba cie pojebało.
Ym twój IP to 195.80.148.1 i jesteś z Grajewa ?
EDIT:
- os. Południe,
- os. Broniewskiego,
- os. 1000-lecia,
- ul. Targowa,
- ul. Wiktorowo,
- ul. Konstytucji 3 Maja,
- ul. Wojska Polskiego 72/16 oraz 72/17,
- ul. 9 Pułku Strzelców Konnych.
Bot + Palladium 04/14/2013 - DarkOrbit - 9 Replies Hey is it possible with Kbot to kill Pirates while the PET collects Palladium?
Hi ist es möglich mit dem Kbot Piraten zu killen, während meine PET Palladium sammelt?
Palladium 03/19/2012 - DarkOrbit - 1 Replies hi,
I search a place in 5-3 where i can stay in safety so that my pet can collect palladium. And if i stay after a wall my pet stop collecting after few minutes ...
someone an idea?
grtz
rof
palladium 03/03/2012 - DarkOrbit - 1 Replies Hello space pilots :)
are you know vacuum wp script for paladium?
Palladium with kbot 02/07/2012 - DarkOrbit - 9 Replies Hello all
can we collect palladium with kbot?
if yes then how? let me know
thanks reply asap :-)
XRumer 5.05 Palladium 10/08/2009 - Off Topic - 1 Replies Anybody know where i could find cracked XRumer 5.05 Palladium? Google cant help.