TR meali ; dostum bu nedir , sadece isim değiştirmeye mi yarar ? yoksa crack fLan mı? yinede emeğine sağLık teşeKkürLer...
Thanks a lot..
dostum ben sınırsız lisansa sahip olduğum için sadece isim değiştiridm buton ismini ve sitesini de değiştirdim ipwoks.dll lisans ile ilgilenir daha ona bakmadım
TR meali ; dostum bu nedir , sadece isim değiştirmeye mi yarar ? yoksa crack fLan mı? yinede emeğine sağLık teşeKkürLer...
Thanks a lot..
Quote:
Originally Posted by bilalbilal_58
dostum ben sınırsız lisansa sahip olduğum için sadece isim değiştiridm buton ismini ve sitesini de değiştirdim ipwoks.dll lisans ile ilgilenir daha ona bakmadım
darkorbit türkler için kbot anlatım 11/29/2011 - DarkOrbit - 40 Replies Merhaba öncelikle bu bot kbot tur tamamen bedavadır.
öncelikle bu kbot u indiriyoruz
http://hotfile.com/dl/102228163/6cb335c/KBot_4.74 1_setup.exe.html
ve bu video yu izliyoruz yanlız video daki indirme eskidir yenisi benim werdiimdir aynısını uygulayın çarınızı süper yapın ( ben dün buldum bunu 20.000 uri kastım )
YouTube - how to run kBot 4.74 and kerkava 3.82 and newer version with jabber darkorbit udobot ibot crack
+repp bekliyorum bu arada
Kbot/Kerkava[Licenses][Support]kbot no gg 8euro kbot gg 18euro 04/03/2011 - DarkOrbit - 5 Replies Hi
Support and Seller Site in English, Germany,Polish and ohter
Buy- kbotgg.pl/bk.html
Forum- forum.kbotgg.pl
KBot no gg 8euro
Kbot gg 18euro
Krekava 180days 12euro