:@ I use kbot, and my last join in the darkorbit was monday, and i shooted streuners in 4-5 hours, and i collected palladiums in no bot.
WHY ?
And where is the first step ? I don't get first step.. or this is the first step ?
A rendszer robot felhasználót érzékelt. Büntetésképpen a következő értékeket veszítetted el:
50% tapasztalatpont
50% becsület
50% kredit
100% saját jackpot
100% galaktikus átjáró energiája
Ezen kívül: a következő 30 napon csak 60 másodpercenként gyűjtheted be a bónuszdobozokat és rakományokat.
Kizárás vége: 2012-03-14 11:07:14.
Magyarán mondva kapja be a faszomat a kurva darkorbit.
Nem tudom.. nyitok egy újat, ha akarod.. de amúgy miért a második lépcsőt kaptam meg ? Leeht,hogy azért mert egyszer voltam saját magam meghívásáert levonva ilyenolyanok ?
ez egy bug.. irj suppnak de ugyis leszarják.. kéne magyar topic.. még1 de azt irta az a moderator hogy AZÉRT ZÁRTÁK BE MERT NEM TUDJÁK FELÜGYELNI AZT A NYELVET AMIN MI BESZÉLÜNK..
Bazdmeg ember, igen azért nemtudják felügyelni mert nemértik? Magyarán azért zárták be mert nemértik amit írunk amit teis írtál az egy és ugyanaz mint az enyém más formában-.-
Ha nem értik, erőltessék meg azt az apró agyukat, és írják be a google fordítóba azt a kibaszott szöveget azok a faszfejek. Nem szoktam káromkodni de most az a Do engem igen felcseszett -.- :@
Ha nem értik, erőltessék meg azt az apró agyukat, és írják be a google fordítóba azt a kibaszott szöveget azok a faszfejek. Nem szoktam káromkodni de most az a Do engem igen felcseszett -.- :@
hu1-en bannoltak?Megirod pm-ben meik klánban vagy asszem ismerlek
Am 1 magyar topicot kellne nyitni aszt majd meglátjuk hogy bezárják vagy sem