Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Other Online Games > Browsergames > DarkOrbit
You last visited: Today at 21:52

• Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement

├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.

View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
Da 44 84.62%
Nu 8 15.38%
Voters: 52. You may not vote on this poll

Closed Thread

Old 11/08/2011, 23:12   #886

roscatel's Avatar

elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
Quote:
Originally Posted by old_friend View Post
Zau ? oare sa te fi aflat in perioada cand botul a fost oprit o saptamana?
Esti tare omule, o scuza mai penibila nu ai gasit ?
Nu. Se intampla cu 2 zile inainte de Paste. Bot-ul mergea perfect, au scos baietii ouale, abia dupa 3,4 zile mi-ai trimis mail/banii in CC. Toata lumea se plange de asta, nu numai eu, insa sunt multi fraieri (vezi invulnerabilul) care nu vor sa isi exprime opinia...
roscatel is offline  
Old 11/08/2011, 23:37   #887

elite*gold: 0
Received Thanks: 1,369
popmircea, cand vezi pe 1 ca face afirmatii de genu ,,Cat despre cuvantul scammer, sunt aproape sigur ca nu stii ce inseamna,, si nu numai, e normal sa ai si tu ceva de spus, Raspunsul la intrebarea ta e ca vreau sa evidentiez ciuda pe care o are rozcatel pe oricine e mai sus ca el sau stie mai multe, sau are ceva in plus si el nu are, etc.(nu uita ca il cunosc, din moment ce a fost cu mine in clan)
Si tu bateai aluzii de genul asta dar nu te-am luat in seama pentru ca tu de obicei nu esti obraznic ca si rozcatel, nici infumurat.

Si va mai spun ceva , cand cumperi o licenta depinde si de Ivan in cat timp o activeaza, cel putin asa imi amintesc ca era cand mi-am cumparat eu, deci noul reseler spune vrejeli, parerea mea.

old_friend e serios, restul tre sa-si castige increderea prin vechime si seriozitate.

prin faptul ca ma faci fraier nu castigi nimic bun, cuvinte urate stiu si eu sa spun dar ma abtin, rozcatel, mai trebuie sa cresti...minte putina ai....sa nu-ti puste capul de atata intelijenta
invulnerabilul1 is offline  
Old 11/09/2011, 00:01   #888

irwinew's Avatar

Received Thanks: 104
Quote:
Originally Posted by marcelian View Post
stie cineva bugul de cooldown la EMP si Insta?din cate am inteles e confi bug da nu mia iesit!
daca e stie cineva si e dispus sa dea si la altii pm pls! nu pe degeaba

probabil e doar bug vizual!
nu , nu e vizual ptr k mi se intampla dar cu cativa jucatori.aceiasi jucatori truconi.
irwinew is offline  
Old 11/09/2011, 00:14   #889

Received Thanks: 2,165
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1 View Post
popmircea, cand vezi pe 1 ca face afirmatii de genu ,,Cat despre cuvantul scammer, sunt aproape sigur ca nu stii ce inseamna,, si nu numai, e normal sa ai si tu ceva de spus, Raspunsul la intrebarea ta e ca vreau sa evidentiez ciuda pe care o are rozcatel pe oricine e mai sus ca el sau stie mai multe, sau are ceva in plus si el nu are, etc.(nu uita ca il cunosc, din moment ce a fost cu mine in clan)
Si tu bateai aluzii de genul asta dar nu te-am luat in seama pentru ca tu de obicei nu esti obraznic ca si rozcatel, nici infumurat.

Si va mai spun ceva , cand cumperi o licenta depinde si de Ivan in cat timp o activeaza, cel putin asa imi amintesc ca era cand mi-am cumparat eu, deci noul reseler spune vrejeli, parerea mea.

old_friend e serios, restul tre sa-si castige increderea prin vechime si seriozitate.

prin faptul ca ma faci fraier nu castigi nimic bun, cuvinte urate stiu si eu sa spun dar ma abtin, rozcatel, mai trebuie sa cresti...minte putina ai....sa nu-ti puste capul de atata intelijenta
am si uitat de aspectul asta, da asa este, prima data eram doar un mesager, si asteptam dupa Ivan sa activeze licentele..

@roscatel reiese purul adevar din ce a spus invulnerabilul, cel mai bine ii sa iti vezi de treaba ta si de copy-paste-uriile tale prin alte forumuri, aici toata lumea stie de unde furi tool-uri etc si te dai mare ca sunt ale tale, mai si pui in ele edit roscatel, fii serios nu suntem copii ++ ca am vazut ca si alta natie si-au dat seama ce persoana esti

si sa iti aduci aminte la inceput cum ma stresai si pe mine cu o gramada de intrebari, tu ai fost un noob si vei ramane asa, te-as ruga sa nu mai suferi de inteligienta ca doare.

@popmircea, nu stiu in ce relatii te afli cu roscatel dar nu are rost sa ii iei apararea, acum eu cu ce am inceput de s-a luat de mine ? nu vezi ce copil ii ?
ai facut topicul asta sa discutam despre una alta cum sa ii furam mai bine pe cei de la BP, iar nu vezi ca unde ii roscatel ii numa cearta, doar atat poate..

ca sa fie ok scapa de scandalagiu.

LE: roscatel ii in UGu de la elite? cine stie cat s-a milogit.
old_friend is offline  
Old 11/09/2011, 00:54   #890

elite*gold: 5816
The Black Market: 103/0/2
Received Thanks: 731
@roscotel .. intr-un fel iti dau dreptate.

@old_Friend , fie ce o fi ...la tine am 'crescut' si am cam vazut *** stau treburile si stiu destul de bine topic-urile facute.

La tine rapiditatea ii in minus, un lucru ce ma deranja si ma ''impresiona'' in mod negativ. Desi tu castigi bani cu asta tu lasi sa treaca timpu asa aiurea.

Desi ai scris acolo 12ore max sau cat ai scris ....puh.. cu tot respectu iti zic ca nu-i adevarat, dar oricum fiecare isi face reclama *** vrea.

Noh acuma nu te supara ...adevarul ii ca iti lasi timp cu licentele ..poate si obisnuinta ..la inceput sigur ai fost rapid si dupaia te-ai lasat.

Cu respect,
Beny
o0beny0o is offline  
Old 11/09/2011, 02:16   #891

roscatel's Avatar

elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
@old_friend
esti printre ultimele persoane cu care as fi vrut sa ma cert, in principiu nici nu ma cert cu tine; credeam ca esti cu un pas inaintea majoritatii cititorilor acestei teme.

Problema tuturor romanilor este ca nu pot accepta sub nicio forma critica, absolut exclus.
Din cauza asta orgoliul depaseste mereu inteligenta.

Cat despre scripturi, orice elev de profil informatica poate invata usor wp, pentru ca e 70% TP (turbo pascal ). Iar ca sa dovediti ca sunteti destepti, v-am spus, aduceti sourcecode-ul scripturilor all in one si vacuum_roscatel iar eu parasesc aceasta comunitate.

Insa nu va fii cazul
roscatel is offline  
Old 11/09/2011, 09:52   #892

Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
@old_friend
esti printre ultimele persoane cu care as fi vrut sa ma cert, in principiu nici nu ma cert cu tine; credeam ca esti cu un pas inaintea majoritatii cititorilor acestei teme.

Problema tuturor romanilor este ca nu pot accepta sub nicio forma critica, absolut exclus.
Din cauza asta orgoliul depaseste mereu inteligenta.

Cat despre scripturi, orice elev de profil informatica poate invata usor wp, pentru ca e 70% TP (turbo pascal ). Iar ca sa dovediti ca sunteti destepti, v-am spus, aduceti sourcecode-ul scripturilor all in one si vacuum_roscatel iar eu parasesc aceasta comunitate.

Insa nu va fii cazul
Daca ma pun sa decompilez scripturile editate de tine si scripturile originale de la rusi, sunt sigur ca tot ce zici tu ca-ti apartine, defapt e furaciune, oricum nu ar fi prima data cand minti frumos si inseli lumea care nu se pricepe.
Iar sa unesti cateva scripturi in unul singur nu e greu, asta in cazul in care all in one ce ai tu nu e luat tot de la rusi si modificat.
Daca tot te lauzi ca ai facut vre-un script xml sau fsc, si e al tau , hai cu el in fata sa vedem daca te pricepi, lasa-ne pe noi sa te laudam, daca asta iti doresti.
Singurul merit al tau aici pe elitepvp e ca ti-ai alocat timp pentru a ajuta lumea care nu stie sa foloseasca scripturi si wp + sectiune de download.
Dar in final eu voi manca jaratec ca si calul lui Fat Frumos, daca tu stii sa faci un script de la 0, nu furat! Si de ce nu iei wp6.69F sa-l preconfigurezi si sa-l pui la download? ca mai e putin si Sauron scoate o alta versiune. Poate pt. ca nu prea stii sa-i modifici setarile de la 0?
Bine ca macar stii sa vorbesti urat, dar nu-i tarziu sa te schimbi, si nu vorbi de altii ca-s orgoliosi, uita-te in oglinda prima data.
Si ca sa fac o glumitza, spune-ne si noua ce vezi
Old 11/09/2011, 10:41   #893

Received Thanks: 2,165
Quote:
Originally Posted by o0beny0o View Post
@old_Friend , fie ce o fi ...la tine am 'crescut' si am cam vazut *** stau treburile si stiu destul de bine topic-urile facute.
La tine rapiditatea ii in minus, un lucru ce ma deranja si ma ''impresiona'' in mod negativ. Desi tu castigi bani cu asta tu lasi sa treaca timpu asa aiurea.
Desi ai scris acolo 12ore max sau cat ai scris ....puh.. cu tot respectu iti zic ca nu-i adevarat, dar oricum fiecare isi face reclama *** vrea.
Noh acuma nu te supara ...adevarul ii ca iti lasi timp cu licentele ..poate si obisnuinta ..la inceput sigur ai fost rapid si dupaia te-ai lasat.

Cu respect,
Beny
Nu ma supar, iti inteleg fustrarea, daca tu ai cumparat in fiecare zi licenta sa vezi daca trec cele 12 ore iti dau dreptate. Insa *** nu ii asa, pe ce baze ai tupeul asta?

roscatel si beny, nu am nimic cu voi, doar lasati-ma in pace daca nu vreti sa declansam razboaie pe aici

roscatel
ti-am raspuns si aici

ps. suport criticiile, cand sund adevarate, chiar pot sa si raspund la asemenea provocari, in limita bunului simt
old_friend is offline  
Old 11/09/2011, 19:01   #894

KBOTRESELLER's Avatar

Received Thanks: 101
Quote:
Originally Posted by o0beny0o View Post

Cu respect,
Beny
Aici ai dreptate nu am nimic cu old frend dar problema este ca se cam baga aiurea peste noi reselleri desi am verifica websiteul meu nu vad nimic copiat de la best bots doar ca web siteul meu e copiat din alta parte cat despre invulnerabil nu te mai baga si lua apararea daca esti in lipsa de cunostinta no ofence asa ca roscatel este prea bun aici pe acest forum apropo old frend poate faci si cu websiteul meu *** ai facut cu celalalt reseller de ai pus la tine pe site ca nu este reseller si ca siteul lui e fals asta ce inseamna ca baiatu era prea rapid in activarea licientelor si iti era frica sa nu pierzi clienti fara suparare repet nu am nimic cu nimeni
KBOTRESELLER is offline  
Old 11/09/2011, 19:03   #895

Received Thanks: 268
Salut. O sa raspund pe rand la toata lumea:
@old_friend:
roscatel e prietenul meu, jucam pe acelasi server, mai comunicam pe teamspeak, ne mai ajutam unul pe altul din cand in cand, asa ca e normal sa-i iau apararea...
Bine, tu nu te-ai bagat in discutie, dar roscatel are un stil mai "aparte" de a raspunde la unele intrebarii, afirmatii
Chestia cu reseller-ul o inteleg, experienta si increderea conteaza!!!
Eu m-am uitat la codul sursa si am studiat design-ul ambelor pagini. La codul sursa sunt total diferite, dar la design, se aseamana putin cu al tau, ideile aranjarii informatiilor in pagina fiind asemanatoare. Deasemea, sunt multe informatii identice cu ale tale de pe site, dar care apar si pe pagina kbotik.com si pe profibot.net dar si pe alte pagini web ale unor alti reselleri. Apropo ce conteaza ca esti in UG. Afli IP-ul site-ului/forumului, cu un program de descarcat pagini web complete(o gramada sunt, cauta pe google), completezi ceva info in acel program si dai Download. Tot forumul e acum offline si ai acces nelimitat, chiar si la codul sursa!!! Asa ca nu mi-ar fi greu sa traduc aici toate bug-urile si sa m-a pis pe aia de la UG. Oricum, sunt niste porcarii ce scrie acolo )
Apropo, ca sa fii mai rapid, angajeaza si tu pe cineva, sa se ocupe el de treburile mai grele...Dai impozit pe venit la stat ? =))
@invulnerabilul1:
Daca tot esti tu mai matur, ignora topic-urile lui roscatel...

Da, acest topic l-am facut sa discutam despre joc.

@roscatel, las-o si tu mai incet, ce naiba...
Daca iti aduc eu codurile sursa, frumos aranjate in pagina, fiecare tag sub tag, iesi din comunitate? )

Apropo la afirmatia lui invulnerabil, ce plm vorbesti acolo, sunt deja decompilate ) Toate sunt xml =)) Ce gafa enorma ai facut aici...
Sa luam de exemplu, aspiratorul de cutii. Tot ce face porcaria aia e sa verifica coordonatele din apropierea navei, si daca gaseste "bonusbox" executa algoritmul de cules, adica imparte nava in mai multe bucati(=numarul cutiilor). Cei asa greu? Mai vrei si alte exemple.

La number of replies am mai urcat un loc. suntem pe 6.

Au aparut pe unele servere munitia OCB-100 care are legatura cu un nou event DarkOrbit. Voi ce informatii stiti despre acest lucru. Eu doar ce am citit aici.

Poate cineva sa-mi incerce Captcha Notifier, link-ul de download de pe bestbots nu prea merge...

LE: KBOTRESELLER, pune naibii si tu un punct si o virgula, incepe cu litera mare, baga un aliniat, aranjeaza sa fie lizibil si citet!!! Ce plm ma chinui sa recompun in minte ce ai scris tu, ca din prima nu pricep...
popmircea95 is offline  
Old 11/09/2011, 19:45   #896

Popmircea, fii si tu mai atent la ce spun, nu te pripi ca am dreptate, doar am specificat ca nu folosesc scripturile lui rozcatel, asa ca daca sunt xml e floare la ureche, normal ca nu mai trebuie decompilate, am crezut ca e putin mai smecher prietenu tau, dar se pare ca nu e. Asa ai vorbit de parca toata lumea foloseste scripturile editate si puse de rozcatel, inclusiv rusii, hehehehe, ce tare ai fost!
Nu-i nimic , doar oameni suntem, si eu mai gresesc cateodata. Crede-ma ca ma abtin sa-l fac non-stop cu ou si otet pe prietenul tau rozcatel
Daca topicul asta e pe scandal, o sa fac cerere sa fie inchis.
Bafta.
Old 11/09/2011, 19:57   #897

Nu e pe scandal, si "stai acasa" cu cererile tale ca sa fie inchis

Apropo, nu cred ca intelegi tu. XML nu e chiar floare la ureche. Fiind sunt tag-uri create de fiecare programator in parte dupa placerea lui, trebuie studiate inainte, ca sa vezi ce functie au. In HTML, JavaScript, stii dinainte tag-urile ce fac sau ce stocheaza. In XML nu, plus ca e cam nasol sa studiezi chestiile alea, devine plictisitor la un moment dat(ma refer la xml-urile din WP).
popmircea95 is offline  
Old 11/09/2011, 20:40   #898

marcelian's Avatar

elite*gold: 30
Received Thanks: 358
popmircea a disparut topicul tau cu ug sau lam pierdut eu??
marcelian is offline  
Old 11/09/2011, 20:50   #899

L-au sters. Las ca fac altu
popmircea95 is offline  
Old 11/09/2011, 21:05   #900

elite*gold: 5816
The Black Market: 103/0/2
Received Thanks: 731
dar oricum nu mergea?
o0beny0o is offline