|
You last visited: Today at 14:07
Advertisement
├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤
Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.
|
View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
|
|
Da
|

|
44 |
84.62% |
|
Nu
|

|
8 |
15.38% |
09/14/2011, 14:44
|
|
elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
|
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1
Cred ca cei cu un coeficient de IQ acceptabil isi dau seama cine e de fapt roscatel copilul din metrou.
Cand era cu mine in clan, roscatel era prostucul clanului, cu vocea pitigaiata dar cu gura mare tot timpul, un fel de ,,Pistruiatul,, din serial, dar fara IQ, totodata un mare mincinos si imbarligator. In fiecare zi cand ma prindea pe ts ma ruga sa intru prin team wiewer sa-i instalez versiuni noi de udobot si crackuri la versiunile sub 2.0 de IBOT.
|
Din nou, "limajul tau de metrou", si cel mai important aspect, ai ceva cu mine?! , scrie-mi in privat, intra pe teamspeak, ne intalnim cumva, da' nu ocupi tu banda in tema asta, e thread-ul romanilor, nici al tiganilor, nici al smecherilor, nici al golanilor de metrou  ). Tot spui un cuvant, pe care nu stii sa il definesti, IQ, un roman cu toata tigla pe casa nu ar face atata tiganie aici ...
Cat despre boti si udoboti etc. , e clar, toti am plecat de jos, insa e un fel de a doua viata, conteaza unde ajungi  Nu am retinut, parca nu mi-ai zis totusi numele tau de joc, adevarat, un reper, orice ...
|
|
|
09/14/2011, 16:38
|
|
elite*gold: 0
Received Thanks: 104
|
Dar ..am reusit sa deschid gama :..o bucata in 4 zile :| , dar mi-a ramas totusi beta  ) la 47. Pot sa va spun k am bagat mai mult de o mie de galaxi gate  ptr a reusi sa pun ultima bucata si un alfa.
|
|
|
09/14/2011, 16:59
|
|
Received Thanks: 131
|
Quote:
Originally Posted by invulnerabilul1
Cred ca cei cu un coeficient de IQ acceptabil isi dau seama cine e de fapt roscatel copilul din metrou.
Cand era cu mine in clan, roscatel era prostucul clanului, cu vocea pitigaiata dar cu gura mare tot timpul, un fel de ,,Pistruiatul,, din serial, dar fara IQ, totodata un mare mincinos si imbarligator. In fiecare zi cand ma prindea pe ts ma ruga sa intru prin team wiewer sa-i instalez versiuni noi de udobot si crackuri la versiunile sub 2.0 de IBOT.
|
Nu-l mai baga in seam pe tenene-ul de roscatel. Am crezut ca o invatat ceva in ultimele zile dar el nu se vede ca-i de fapt un papagal ce are impresia ca a invatat sa foloseasca of telecomanda (aka WP) si se crede smecher si rotund pe aici. El crede ca forumul asta-i plin de fraieri care pun botul la mizeriile lui. Ce sa-i faci nu-i vina lui ca-i tembel, poate s-o impiedica intr-o zii si cazatura-l va trezii la realitate.
roscatel, daca citesti asta, asculta un sfat de la mine: Daca chiar esit pe clasa a 11-a, precum afirmi, ti-as recomanda sa te-apuci de pe acuma sa-nveti pt bacaloreat. Lasa tu balta forumul asta si DO pt ca media de la bac este mult mai importanta decit astea doua. Binenteles, poti sa ignori sfatul meu daca vrei sa ramai pt restul vietii in ghetoul in care esti acuma. Si daca peste cinci ani termini facultatea cu media peste 9, contacteaza-ma si eu te rezolv de-o bursa de doctorat. (Asta binenteles daca-ti ies besinile din cap pina atunci)
Quote:
Originally Posted by irwinew
Dar ..am reusit sa deschid gama :..o bucata in 4 zile :| , dar mi-a ramas totusi beta  ) la 47. Pot sa va spun k am bagat mai mult de o mie de galaxi gate  ptr a reusi sa pun ultima bucata si un alfa.
|
S-ar putea ca astia de la DO sa fi umblat la probabilitati, asa cum au modificat si cutiile de uri. E greu de zis, pina nu se fac niste teste. Personal nu am observat o schimbare prea mare.
De obicei dupa ce pun o alfa pe harta nu dau in gate pina nu string inca 1500 de energii. Daca din cele 1500 nu reusesc sa deschid o alfa ala este primul semn ca s-a umblat la probabilitati si trebuie testat mai adinc.
Daca bagi in gate-uri numa cite o suta sau doua sute de energy exista pericolul sa patesti ce "E. T. Jaynesse" (the father of Statistical inference) numeste "mind projection fallacy" (imi pare rau dar termenul asta l-am invatat in engleza si nu cunosc traducerea in limba romana). De aceea eu bag de obicei cite 1500 odata.
|
|
|
09/14/2011, 17:29
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Vonyx
Nu-l mai baga in seam pe tenene-ul de roscatel. Am crezut ca o invatat ceva in ultimele zile dar el nu se vede ca-i de fapt un papagal ce are impresia ca a invatat sa foloseasca of telecomanda (aka WP) si se crede smecher si rotund pe aici. El crede ca forumul asta-i plin de fraieri care pun botul la mizeriile lui. Ce sa-i faci nu-i vina lui ca-i tembel, poate s-o impiedica intr-o zii si cazatura-l va trezii la realitate.
roscatel, daca citesti asta, asculta un sfat de la mine: Daca chiar esit pe clasa a 11-a, precum afirmi, ti-as recomanda sa te-apuci de pe acuma sa-nveti pt bacaloreat. Lasa tu balta forumul asta si DO pt ca media de la bac este mult mai importanta decit astea doua. Binenteles, poti sa ignori sfatul meu daca vrei sa ramai pt restul vietii in ghetoul in care esti acuma. Si daca peste cinci ani termini facultatea cu media peste 9, contacteaza-ma si eu te rezolv de-o bursa de doctorat. (Asta binenteles daca-ti ies besinile din cap pina atunci)
S-ar putea ca astia de la DO sa fi umblat la probabilitati, asa cum au modificat si cutiile de uri. E greu de zis, pina nu se fac niste teste. Personal nu am observat o schimbare prea mare.
De obicei dupa ce pun o alfa pe harta nu dau in gate pina nu string inca 1500 de energii. Daca din cele 1500 nu reusesc sa deschid o alfa ala este primul semn ca s-a umblat la probabilitati si trebuie testat mai adinc.
Daca bagi in gate-uri numa cite o suta sau doua sute de energy exista pericolul sa patesti ce "E. T. Jaynesse" numeste "mind projection fallacy" (imi pare rau dar termenul asta l-am invatat in engleza si nu cunosc traducerea in limba romana). De aceea eu bag de obicei cite 1500.
|
Potrivit DOOM, scrierea corecta este cu "â" din a si nu din "i", cat despre bursa nu am nevoie, parintii mei au fost destul de destepti sa se gandeasca la viitor a.i sa lucreze intr-un domeniu ce nu va "da faliment" vreodata. Revenind la studiile mele, ma intereseaza in mod special informatica, materie la care "excelez" ca sa spun asa, liceul meu fiind cunoscut in toata tara pentru rezultate excelente pentru rezultatele la concursuri. Picarea Bac-ului pentru mine nu este o varianta ... Am trecut deja campbridge-ul si examenul ECDL pentru competente digitale, deci 2 griji in minus.
Totusi, mai bine ti-ai face griji pentru copii tai decat pentru mine ...
|
|
|
09/14/2011, 18:27
|
|
|
Quote:
Originally Posted by roscatel
Potrivit DOOM, scrierea corecta este cu "â" din a si nu din "i", cat despre bursa nu am nevoie, parintii mei au fost destul de destepti sa se gandeasca la viitor a.i sa lucreze intr-un domeniu ce nu va "da faliment" vreodata. Revenind la studiile mele, ma intereseaza in mod special informatica, materie la care "excelez" ca sa spun asa, liceul meu fiind cunoscut in toata tara pentru rezultate excelente pentru rezultatele la concursuri. Picarea Bac-ului pentru mine nu este o varianta ... Am trecut deja campbridge-ul si examenul ECDL pentru competente digitale, deci 2 griji in minus.
Totusi, mai bine ti-ai face griji pentru copii tai decat pentru mine ...
|
Adevarul este ca am vazut-o si pe asta, am ajuns ca un mucos de copil sa-mi corecteze mie gramatica. Eu si daca ma opresc acuma, si tu ai toata viata la dispozitie nu o sa ajungi sa scrii si sa publici atatea articole in jurnale internationale si capitole de carti cite am publicat eu pina acuma. Pacat ca o murit George Pruteanu ca mai invatai si tu cite ceva. Du-te citeste link-ul:  ca sa vezi ce ignorant esti.
Iti zic eu de “Cambridge Certificate” cu care te umfli tu ca o gogoasa. Toti chinezii care vin cu certificate din ala nu te poti intelege cu ei o boba-n limba engleza in primul lor an. Orice le zici, zimbesc ca prostii.
O sa ignor complet faza cu copii pt ca stiu ca nici macar nu stii ce sa-i faci la of fata, darami-te sa-ti inchipui responsabilitatile associate educatiei copiilor.
Vad ca nu prea te duce capul, ar trebui sa mai bagi niste vitamine poate-ti mai creste IQ-ul, tu inca nu te-ai prins ca chiar nu ma intereseaza persoana ta. In mod normal nu bag in seama gaini ca tine, eu iti raspund pt ca ma distrez de minune cum te faci de cacao. Imi place, ai vazut ca nu-ti mere cu programarea te-ai bagat in gramatica. Keep them coming, newb!
|
|
|
09/14/2011, 18:46
|
|
|
Quote:
Adevarul este ca am vazut-o si pe asta, am ajuns ca un mucos de copil sa-mi corecteze mie gramatica. Eu si daca ma opresc acuma, si tu ai toata viata la dispozitie nu o sa ajungi sa scrii si sa publici atatea articole in jurnale internationale si capitole de carti cite am publicat eu pina acuma. Pacat ca o murit George Pruteanu ca mai invatai si tu cite ceva. Du-te citeste link-ul:  ca sa vezi ce ignorant esti.
Iti zic eu de “Cambridge Certificate” cu care te umfli tu ca o gogoasa. Toti chinezii care vin cu certificate din ala nu te poti intelege cu ei o boba-n limba engleza in primul lor an. Orice le zici, zimbesc ca prostii.
O sa ignor complet faza cu copii pt ca stiu ca nici macar nu stii ce sa-i faci la of fata, darami-te sa-ti inchipui responsabilitatile associate educatiei copiilor.
Vad ca nu prea te duce capul, ar trebui sa mai bagi niste vitamine poate-ti mai creste IQ-ul, tu inca nu te-ai prins ca chiar nu ma intereseaza persoana ta. In mod normal nu bag in seama gaini ca tine, eu iti raspund pt ca ma distrez de minune *** te faci de cacao. Imi place, ai vazut ca nu-ti mere cu programarea te-ai bagat in gramatica. Keep them coming, newb!
|
Vitaminele nu cresc IQ-ul in primul rand, cat despre ortografie, stii ca am dreptate, insa ca orice roman orgolios ce esti, incerci sa gasesti o acoperire, cat despre "articolele si capitolele tale", sincer, nu se cunoaste. Un om atat de avansat ca tine, nu ar folosi un astfel de limbaj, absolut josnic... Te faci de ras singur.
Inca un lucru, ati mai vazut pe vreo tema de conationali, "sa se sparga in figuri in ultimul hal asa?! " ... Sincer mi-e rusine ca sunt roman ...
|
|
|
09/14/2011, 19:26
|
|
|
Quote:
Vitaminele nu cresc IQ-ul in primul rand, cat despre ortografie, stii ca am dreptate, insa ca orice roman orgolios ce esti, incerci sa gasesti o acoperire, cat despre "articolele si capitolele tale", sincer, nu se cunoaste. Un om atat de avansat ca tine, nu ar folosi un astfel de limbaj, absolut josnic... Te faci de ras singur.
Inca un lucru, ati mai vazut pe vreo tema de conationali, "sa se sparga in figuri in ultimul hal asa?! " ... Sincer mi-e rusine ca sunt roman ...
|
Se pare ca tu l-ai luat pe "NU" in brate si-l duci cu tine peste tot. Daca aveai doar 5 la suta din inteligenta pe care tu crezi ca o ai, verificai pe google legatura dintre vitamine si IQ, inainte sa te dai cu parerea. Dar inteleg ca persoanele care au IQ-ul tau scazut au nevoie de un pic de ajutor si educatie. Asa ca-ti mai dau un os sa rozi ca la un catelus . (citeste urmatorul articol, mai exersezi si tu limba engleza intre timp Schoenthaler SJ, Amoos SI', Eyscrnck HJ, Ileritz E, Yudkin J. Controlled trial ol vitamin-mineral supplementation: effects on intelligence and performance. Journal of Personality and Individual Differences volume 12, 1991) Articolul este numai pt tine, ca altii folosesc google-ul inainte sa-si dea cu parerea.
Vazand acuma cit de jos esti pe scara intelectuala, iti dau dreptate ma fac singur de ras prin simplu fapt ca povestesc cu tine.
|
|
|
09/14/2011, 19:39
|
|
|
Quote:
Se pare ca tu l-ai luat pe "NU" in brate si-l duci cu tine peste tot. Daca aveai doar 5 la suta din inteligenta pe care tu crezi ca o ai, verificai pe google legatura dintre vitamine si IQ, inainte sa te dai cu parerea. Dar inteleg ca persoanele care au IQ-ul tau scazut au nevoie de un pic de ajutor si educatie. Asa ca-ti mai dau un os sa rozi ca la un catelus . (citeste urmatorul articol, mai exersezi si tu limba engleza intre timp Schoenthaler SJ, Amoos SI', Eyscrnck HJ, Ileritz E, Yudkin J. Controlled trial ol vitamin-mineral supplementation: effects on intelligence and performance. Journal of Personality and Individual Differences volume 12, 1991) Articolul este numai pt tine, ca altii folosesc google-ul inainte sa-si dea cu parerea.
|
Domnule medic pur romanesc absolut incompetent, acele vitamine citez" cresc puterea de concentrare" , nu maresc intelectul. E logic, nu ai *** sa adaugi, acolo unde nu este deloc  . Poate gresesc, iar tu, savantul nebun, esti invitat sa demonstrezi contrariul, insa nu prin intermediul google-ului, ci printr-o explicatie demna de un academician ce te crezi ...
|
|
|
09/14/2011, 19:43
|
|
|
Quote:
E logic, nu ai *** sa adaugi, acolo unde nu este deloc  . ...
|
Nu-mi vine sa cred, ca-ti dau dreptate inca odata. Sunt absolut de acord cu ceea ce zici. Pe tine vitaminele nu o sa te ajute niciodata. Daca nu e deloc nu e deloc si nu-i vina ta
|
|
|
09/14/2011, 19:56
|
|
elite*gold: 210
Received Thanks: 178
|
ba ia date in pula mea ai venit aicea cu citate deastea din shakespear cine pula mea te crezi tu? duten sloboz daca esti medic crezi ca mie frica de tine mi se beleste pula de tine
Asa ca topicul romanilor mai bine se numea topicul de mahala sugeo!!
|
|
|
09/14/2011, 20:08
|
|
elite*gold: 1
Received Thanks: 358
|
Quote:
Originally Posted by ionutzel111
ba ia date in pula mea ai venit aicea cu citate deastea din shakespear cine pula mea te crezi tu? duten sloboz daca esti medic crezi ca mie frica de tine mi se beleste pula de tine
Asa ca topicul romanilor mai bine se numea topicul de mahala sugeo!!
|
Iti dau voie parintii sa folosesti un asemnea limbaj  )?
|
|
|
09/14/2011, 20:54
|
|
Received Thanks: 2,165
|
Quote:
Originally Posted by Obscennn
Iti dau voie parintii sa folosesti un asemnea limbaj  )?
|
Intrebarea e, are parinti ? sau sunt si ei asemenea...
Imi place topicul asta, bagati..
P.S. Cand se termina discutiile, putem sa votam care este invingatorul ?  .. (daca s-or termina)
|
|
|
09/14/2011, 20:57
|
|
Received Thanks: 282
|
Quote:
Originally Posted by old_friend
P.S. Cand se termina discutiile, putem sa votam care este invingatorul ?  .. (daca s-or termina)
|
Asta e buna  )
|
|
|
09/14/2011, 21:20
|
|
|
Quote:
Originally Posted by old_friend
|
Scuze fata de restul ca am momopolizat, thread-ul asta dar am vrut sa fac un pic de gradinita cu asta micu, pina se intorce invulnerabilul1. Celalalt tenene nu are rost sa-l bag in seama. Nu ca primul merita atentia mea dar am vrut sa ma distrez un pic de el, daca tot s-o bagat ca musca-n lapte ne-ntrebat.
|
|
|
09/14/2011, 21:24
|
|
Received Thanks: 2,165
|
Eh... glumesc si eu sa mai radem putin... n-am eu treaba, nu ma bag... desii se vede ce si ***, si mai bine tin pentru mine
Oricum intru zilnic de cand cu acest topic : ))
|
|
|