Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Other Online Games > Browsergames > DarkOrbit
You last visited: Today at 06:14

• Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement

├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.

View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
Da 44 84.62%
Nu 8 15.38%
Voters: 52. You may not vote on this poll

Closed Thread

Old 09/13/2011, 19:15   #406

roscatel's Avatar

elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
Quote:
Originally Posted by Vonyx View Post
Nu ai bagat suficiente extra energii. Media este de:

1000 alfa
2500 beta
5000 gama
Inseamna ca nu stii nici sa joci, nici "sa materializezi" acele trageri gratuite.
roscatel is offline  
Thanks
1 User
Old 09/13/2011, 19:23   #407

elite*gold: 5816
The Black Market: 103/0/2
Received Thanks: 731
Quote:
Nu ai bagat suficiente extra energii. Media este de:

1000 alfa
2500 beta
5000 gama

2500 beta???? 5000 gamma ??? hahaha ....

le bagi toate la x6 automat sau ce ? ...
o0beny0o is offline  
Thanks
1 User
Old 09/13/2011, 20:27   #408

elite*gold: 0
Received Thanks: 131
roscatel,

Nu ai invatat la gradinita sa nu vorbesti neintrebat. Pe linga faptul ca furi scripturi facute de altii te mai bagi si in seama neintrebat cu cine nu trebe.

Citeste si invata

Lectia nr 1. Statistic daca folosesti o distributie de tip binomial si acumulezi suficiente date din materialisator poti sa obtii formula pe care DO o foloseste la a da bucati de porti. Se vede de la o posta coeficientul tau de inteligenta asa ca nu ma astept sa the prinzi degraba despre ce vorbesc.

Lectia nr 2. odata ce ai aflat parametri distributiei poti simula folosind trilioane de energii pt a afla exact cite energii iti trebuie in medie pt a completa fiecare poarta.

Lectia nr 3.

Daca ai la dispozitie 100.000 de energii ve completa in medie

100.000/5000= 20 Gama
100.000/2500=40 Beta
100.000/1000=100 alfa

Binenteles ca ce ti-am scris pana acuma presupune cunoaterea operatiei de impartire. Desi nu as ramane surprins daca mai ai inca dificultati cu tabla imultirii.

In final sa recapitulam daca ai 100.000 de energii vei face in medie 20gama, 40 beta si 100 afla.
Vonyx is offline  
Old 09/13/2011, 20:30   #409

Vonyx ...

la 100.000 ...sa deschizi doar 20gamma si 100 alpha cred ca glumesti ....

+ uitate aici la un MIC test ->

si el inca a stat sa le deschida pe toate de 2 ori . Daca dupa fiecare alpha primita o faci..apai ohoohoho...
o0beny0o is offline  
Thanks
1 User
Old 09/13/2011, 20:54   #410

roscatel's Avatar

Quote:
roscatel,

Nu ai invatat la gradinita sa nu vorbesti neintrebat. Pe linga faptul ca furi scripturi facute de altii te mai bagi si in seama neintrebat cu cine nu trebe.

Citeste si invata

Lectia nr 1. Statistic daca folosesti o distributie de tip binomial si acumulezi suficiente date din materialisator poti sa obtii formula pe care DO o foloseste la a da bucati de porti. Se vede de la o posta coeficientul tau de inteligenta asa ca nu ma astept sa the prinzi degraba despre ce vorbesc.

Lectia nr 2. odata ce ai aflat parametri distributiei poti simula folosind trilioane de energii pt a afla exact cite energii iti trebuie in medie pt a completa fiecare poarta.

Lectia nr 3.

Daca ai la dispozitie 100.000 de energii ve completa in medie

100.000/5000= 20 Gama
100.000/2500=40 Beta
100.000/1000=100 alfa

Binenteles ca ce ti-am scris pana acuma presupune cunoaterea operatiei de impartire. Desi nu as ramane surprins daca mai ai inca dificultati cu tabla imultirii.

In final sa recapitulam daca ai 100.000 de energii vei face in medie 20gama, 40 beta si 100 afla.
Incepi cu afirmatii gresite, si termini cu o gandire cat se poate de proasta .
Legat de scripturi, aceeasi poveste ca si cu "invulnerabilul1", am promis ca daca cineva imi arata mie la rusi scriptul de vacuum, si "all in one v2", eu parasesc aceasta comunitate . (+ ca trebuie sa faci acea diferenta [roscatel_edit] si [roscatel] )

Tot pe aceasta tema, cei care sunt la profil de informatica in liceu, de obicei fac clasicul TurboPascal, un limbaj epic, care insa te poate ajuta sa intelegi mai departe orice fel de limbaj de programare. In plus, scripturile in WP sunt facute dintr-o combinatie de pascal si delphi. (99% din sintaxa pascal se aplica si in wp).

De asemenea, pot publica chiar si sursa scripturilor, nu imi este nici rusine, si nici nu este periculos

Cat despre materializatorul GG, acela este un algoritm procentual relativ usor de simulat, insa sunt prea multe posibilitati de luat in calcul ca sa stii ce urmeaza la urmatoarea tragere. Iar ca sa fac un pic legatura cu jocul in sine, fac in medie cate o alfa pe zi, joc pe doua servere, si vreau sa spun ca imi mentin steluta si stelutele fara probleme, botez in jur de 8 ore pe zi, iar ca sa fac o apreciere, pentru o alfa nu am nevoie de mai mult de 500 trageri (+ / - 100 ) sa zicem. Calculele tale sunt cat se poate de gresite. (poate ca nu ai luat in calcul si multiplicatorul...)
roscatel is offline  
Thanks
1 User
Old 09/13/2011, 20:57   #411

Quote:
Originally Posted by o0beny0o View Post
Vonyx ...

la 100.000 ...sa deschizi doar 20gamma si 100 alpha cred ca glumesti ....

+ uitate aici la un MIC test ->

si el inca a stat sa le deschida pe toate de 2 ori . Daca dupa fiecare alpha primita o faci..apai ohoohoho...

Postul care la-i indicat zice exact ce am zis si eu. Nu am vrut sa folososec numere exacte ca sa inteleaga creerul lui roscatel.

Uitate la tabelul al albastru rezultatele lui sunt aproape la fell cu ce obtin si eu din simulari. Obtin rezultate un pic diferite pt ca computerul meu nu-i asa tare sa faca un numar suficient de mare de calcule.

Tipul respectiv "Admin" a deschis prima alfa dupa 1000+500+400=1900 de trageri, prima beta o deschis-o dupa inca 1000 de trageri (prima beta deschisa la 1900+1000=2900)

Dupa inca 100 o deschis a doua alfa (deci la 3000 trageri a deschis 2 alfa, inseamna o medie de 1500 pt a deschide o alfa).

Dupa inca 1700 de energii o deschis inca o beta si prima gama.

Deci dupa *** vezi cu 4700 trageri a deschis o gama, 2 beta si 2 alfa . O deschis gama mai repede pt ca nu o pus a treia alfa pe harta.

Dupa parerea mea la faza asta o lucrat ineficient pt ca dac-o punea a treia alfa pe harta mai descidea sigur inca o alfa.

Deci in final folosind 9300 de energii o deschis 3 alfa, 3 beta si 3 gama . Cam ineficient dupa parerea mea.
Vonyx is offline  
Old 09/13/2011, 21:15   #412

roscatel's Avatar

Eu nu adu 4700 GG-uri intr-o saptamana, insa fac o gamma saptamanl
Cat despre "dublarea" portilor, din moment ce am 2 alfa deschise, fac una si apoi mai dau gg-uri...
roscatel is offline  
Thanks
1 User
Old 09/13/2011, 21:17   #413

Da foarte ineficient .

Oricum lasa ca am sa fac eu un test cand strang 10k energii . Mai trebuie inca 2k si le am..siapai fac un test si fac fiecare poarta dupa ce o deschid.

edit: da exact ca roscotel , cand am 2 alpha deschise fac una si dupaia fac mai departe..
o0beny0o is offline  
Thanks
1 User
Old 09/13/2011, 21:17   #414

Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
Incepi cu afirmatii gresite, si termini cu o gandire cat se poate de proasta .
Legat de scripturi, aceeasi poveste ca si cu "invulnerabilul1", am promis ca daca cineva imi arata mie la rusi scriptul de vacuum, si "all in one v2", eu parasesc aceasta comunitate . (+ ca trebuie sa faci acea diferenta [roscatel_edit] si [roscatel] )

Tot pe aceasta tema, cei care sunt la profil de informatica in liceu, de obicei fac clasicul TurboPascal, un limbaj epic, care insa te poate ajuta sa intelegi mai departe orice fel de limbaj de programare. In plus, scripturile in WP sunt facute dintr-o combinatie de pascal si delphi. (99% din sintaxa pascal se aplica si in wp).

De asemenea, pot publica chiar si sursa scripturilor, nu imi este nici rusine, si nici nu este periculos

Cat despre materializatorul GG, acela este un algoritm procentual relativ usor de simulat, insa sunt prea multe posibilitati de luat in calcul ca sa stii ce urmeaza la urmatoarea tragere. Iar ca sa fac un pic legatura cu jocul in sine, fac in medie cate o alfa pe zi, joc pe doua servere, si vreau sa spun ca imi mentin steluta si stelutele fara probleme, botez in jur de 8 ore pe zi, iar ca sa fac o apreciere, pentru o alfa nu am nevoie de mai mult de 500 trageri (+ / - 100 ) sa zicem. Calculele tale sunt cat se poate de gresite. (poate ca nu ai luat in calcul si multiplicatorul...)

Legat de comunitatea asta, trebuia s-o parasesti demult dupa ceea ce ai facut. Toata lumea o descarcat scripturile care le-ai avut cind ai facut postul tau. Eu le-am descarcat de curiositate pt ca am crezut "hey a new boy in town". Spre ginionul tau eu am vazut direct ce fel de persoana esti. Degeaba vii tu acuma la spartul targului cu scripturi modificate ca nu-i cu cine. Si daca le-ai dezasamblat (ceeea ce-i la mintea cocosului) si ti-ai schimbat titlul chiar nu ma intereseaza, eu orcum le folosesc pe ale mele, macar stiu ce-s in ele.

Mai bine nu-mi ziceai ca esti la liceul de informatica. Daca erai la umanistica poate mai cresteai in ochii mei, nu ca m-ar interesa. Daca chiar invatai ceva la liceul ala al tau nu mai foloseai de mult WP la DO, iti faceai demult untraceble scripts. WP este foarte bun la debugging, troubleshooting si packet decription dar din pacate este detectabil. Norocul vostru este ca pe BP nu-i intereseaza treaba asta inca, but who knows.

Si nu te mai da in pene sa-mi explici mie ce-i WP-ul ca faceam programare (pe procesoare Z80) de pe vremea cind taicatu nici nu te-o avut pe teava. Tine-ti lectiile pt clubul tau de fraieri.

Legat de materializator ar fi bine daca ai verifica linkul lui o0beny0o in particular tabelul albastru nu de alta dar sa nu mori prost.

Norocul tau a fost ca nu te-ai legat de mine in forumul de engleza ca te faceam de cacao la tot forumul.
Vonyx is offline  
Thanks
1 User
Old 09/13/2011, 22:31   #415

irwinew's Avatar

Received Thanks: 104
Stiti cumva daca astazi au bagat scriptul cei de la DO? ptr k nu vad banari inca..adik nu m-au banat inca , am gresit si am lasat kb pe mapa pana pe la 10
irwinew is offline  
Thanks
1 User
Old 09/13/2011, 23:00   #416

hitman0788's Avatar

Received Thanks: 49
Quote:
Originally Posted by irwinew View Post
Stiti cumva daca astazi au bagat scriptul cei de la DO? ptr k nu vad banari inca..adik nu m-au banat inca , am gresit si am lasat kb pe mapa pana pe la 10
nu red ca au rulat script-ul. eu am 2 acc care merg de aprope 2 zile incontinu(1 la npc si 1 cutii),si nu am primit nimic
hitman0788 is offline  
Old 09/13/2011, 23:04   #417

asteptati pana dimineata.
o0beny0o is offline  
Thanks
1 User
Old 09/14/2011, 00:45   #418

Received Thanks: 1,369
Cred ca cei cu un coeficient de IQ acceptabil isi dau seama cine e de fapt roscatel copilul din metrou.
Cand era cu mine in clan, roscatel era prostucul clanului, cu vocea pitigaiata dar cu gura mare tot timpul, un fel de ,,Pistruiatul,, din serial, dar fara IQ, totodata un mare mincinos si imbarligator. In fiecare zi cand ma prindea pe ts ma ruga sa intru prin team wiewer sa-i instalez versiuni noi de udobot si crackuri la versiunile sub 2.0 de IBOT.
invulnerabilul1 is offline  
Thanks
1 User
Old 09/14/2011, 05:31   #419

elite*gold: 1
Received Thanks: 358
Eu cand am sa zicem :
2 alpha , 1 beta , o gamma nu mai bag o energie pana nu le termin pe toate si am numai de castigat, eu am facut vreo 200 mil xp din 4000 energii mi se pare ca am avut si alpha beta gamma deschisa inainte sa bag acele energii.
MPacket is offline  
Thanks
1 User
Old 09/14/2011, 13:21   #420

Quote:
Originally Posted by Obscennn View Post
Eu cand am sa zicem :
2 alpha , 1 beta , o gamma nu mai bag o energie pana nu le termin pe toate si am numai de castigat, eu am facut vreo 200 mil xp din 4000 energii mi se pare ca am avut si alpha beta gamma deschisa inainte sa bag acele energii.
Imi pare rau dar trebuie sa te contrazic un pic aici. Daca ai noroc cu 4000 energy deschizi 4 afla, 2 beta si o gama. In poarta alfa faci in jur de 9.5mil exp cu toate amplificatoarele si pilotul, 19mil beta, 28mil gama. Totalul in cel mai fericit caz este de 105mil + 28 pe harta+9.5 pe harta =142mil . Numai asa ca mai adaugi 50% bonusul de experienta daca bagi bani in joc ca sa ajungi la 200mil Cealalta alternativa este ca bagi tot uri cel-l scoti din porti inapoi in gate-uri.
Vonyx is offline  
Closed Thread

Tags
coltul romanasilor, darkorbit romania, palinca, romanian thread, topic romanesc