Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > Other Online Games > Browsergames > DarkOrbit
You last visited: Today at 03:36

• Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement

├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤

Discussion on ├►Romanian thread - coltul romanasilor◄┤ within the DarkOrbit forum part of the Browsergames category.

View Poll Results: Doriti sa fie creat acest grup?
Da 44 84.62%
Nu 8 15.38%
Voters: 52. You may not vote on this poll

Closed Thread

Old 08/28/2011, 13:04   #106

elite*gold: 0
Received Thanks: 282
Roscatel nu te-a obligat nimeni sa te inregistrezi pe forum sau sa ne adugi buguri din ug!Daca vrei intri daca nu nu
dtkz is offline  
Thanks
1 User
Old 08/28/2011, 13:07   #107

roscatel's Avatar

elite*gold: 50
Received Thanks: 1,426
Quote:
Originally Posted by dtkz View Post
Roscatel nu te-a obligat nimeni sa te inregistrezi pe forum sau sa ne adugi buguri din ug!Daca vrei intri daca nu nu
Nu am spus nimic cu rautate )
Incerc sa va explic ca un un underground doar cu romani nu va avea niciodata "material" asa incat sa fii mandru ca esti membru acelui forum .

Iti spun ca majoritatea care vor dori sa intre se vor gandi in felul urmator: "lasa ca e bine, intru si eu acolo, stau cuminte, si aduc altii bug-uri si chestii interesante" . Asta e mentalitatea romanilor, imi pare rau, nu o sa ajungeti nicaieri...
roscatel is offline  
Thanks
3 Users
Old 08/28/2011, 13:10   #108

Acu depinde cine o sa fie acceptat si cine nu!Ca nu o sa intre toti .. si daca nu atuce buguri pot fi dati si afara
dtkz is offline  
Thanks
1 User
Old 08/28/2011, 13:35   #109

irwinew's Avatar

Received Thanks: 104
Quote:
Originally Posted by asd26 View Post
Salutare, am facut un Underground Romanesc nou nout ..
Nume: Romanian Underground DarkOrbit
Link:
Accesul la forumul cu buguri,hackuri,discutii se va face prin aprobarea utilizatorilor de catre admin! (me)
O sa marim grupul de moderatori si persoane de incredere, accesati linkul si vom creste mari
Salut , m-am inreg forum dar nush *** sa fac cerere sa intru in echipa , daca ma acceptati normal Sunt un player pe it2..in caz k mai e careva care joaca pe serverul acesta :P
irwinew is offline  
Thanks
1 User
Old 08/28/2011, 13:57   #110

Sήøwy's Avatar

elite*gold: 1
Received Thanks: 1,724
Posteaza in sectiunea aprobare membru pe forum..
Sήøwy is offline  
Old 08/28/2011, 14:03   #111

Core007's Avatar

Received Thanks: 0
Multi spuneti ca nu exista hackuri si alte chestii minunate care sa poata face lucruri imposibile , dar eu sunt destul de sigur ca un script ar putea vedea , de exemplu , ofertele de la licitatii .

N-am dreptate ?
Core007 is offline  
Old 08/28/2011, 14:05   #112

Nu cred ca exista script sa vezi cat a dat la licitatie daca gasesti zine si noua.
dtkz is offline  
Thanks
1 User
Old 08/28/2011, 14:06   #113

Core007's Avatar

Quote:
Originally Posted by dtkz View Post
Nu cred ca exista script sa vezi cat a dat la licitatie daca gasesti zine si noua.
De gasit nu cred ca este usor , dar nici putin n-ar costa sa cumperi unu' d-asta ^_^
Core007 is offline  
Old 08/28/2011, 14:19   #114

roscatel's Avatar

Quote:
Originally Posted by Core007 View Post
Multi spuneti ca nu exista hackuri si alte chestii minunate care sa poata face lucruri imposibile , dar eu sunt destul de sigur ca un script ar putea vedea , de exemplu , ofertele de la licitatii .

N-am dreptate ?
Esti exact genul de posibil membru al underground-ului romanesc de care nici nu vreau sa aud ).
Din moment ce nu ai nicio idee *** lucreaza jocul, nu ai "knowledge" despre niciun limbaj de programare, nu ar trebui sa iti dai cu parerea. Aceeasi poveste cu hack-ul de damage si uridium, daca tu reusesti sa spargi serverele de la NASA promit sa le sparg si eu pe cele de la darkorbit, sa modific informatia trimisa de mine asa incat sa fac ce vreau din jocul asta. Pana atunci...
roscatel is offline  
Thanks
1 User
Old 08/28/2011, 14:25   #115

Sήøwy's Avatar

Quote:
Esti exact genul de posibil membru al underground-ului romanesc de care nici nu vreau sa aud !
Sa sti ca acel membru nici nu a facut cerere la underground, asa ca nu mai abera aiurea..
Apropo ti-ai spus deja de 2 ori opinia, deja faci spam...
Core007 - Nu exista Coduri sau Hackuri....de dmg,licitati,uri.. etc
PS: daca nu vrei sa intri e problema ta, nu te-a obligat nimeni.
Sήøwy is offline  
Old 08/28/2011, 14:27   #116

Core007's Avatar

Quote:
Originally Posted by roscatel View Post
Esti exact genul de posibil membru al underground-ului romanesc de care nici nu vreau sa aud ).
Din moment ce nu ai nicio idee *** lucreaza jocul, nu ai "knowledge" despre niciun limbaj de programare, nu ar trebui sa iti dai cu parerea. Aceeasi poveste cu hack-ul de damage si uridium, daca tu reusesti sa spargi serverele de la NASA promit sa le sparg si eu pe cele de la darkorbit, sa modific informatia trimisa de mine asa incat sa fac ce vreau din jocul asta. Pana atunci...
Dar de unde sti tu ca eu nu cunosc cel putin 3 limbaje de programare ?
Sparge tu serverele de la darkorbit si o sa le sparg si eu pe cele de la NASA :- )

Stiu ce am nevoie , nu am spus ca vreau in underground =)

Quote:
Sa sti ca acel membru nici nu a facut cerere la underground, asa ca nu mai abera aiurea..
Dar scripturi exista , dupa *** multi stim .
Core007 is offline  
Old 08/28/2011, 14:29   #117

Sήøwy's Avatar

Da, scripturi exista dar nu pot modifica nimic in codul serverului, sau in baza de date!
Deoarece asta e imposibil fara sa incalci legea...
ps: acele scripturi iti schimba tie pe pc doar, sau trimit packetul exact *** ai face tu..
Sήøwy is offline  
Old 08/28/2011, 14:30   #118

Core007's Avatar

Quote:
Da, scripturi exista dar nu pot modifica nimic in codul serverului, sau in baza de date!
Deoarece asta e imposibil fara sa incalci legea...
Dar nu cred ca este vorba de modificat date , cat de gasirea acestor date criptate in bazele lor de date :-?

In orice caz , n-am cautat , nu stiu ; poate altul mai inteligent si mai convins ca merita sa se chinuie pentru acest joc sa incerce .
Core007 is offline  
Old 08/28/2011, 14:33   #119

roscatel's Avatar

Quote:
PS: daca nu vrei sa intri e problema ta, nu te-a obligat nimeni.
Nu inteleg de ce luati totul in nume de rau. Credeam ca eu am mai multa experienta cu lucrurile astea, si parerea mea ar conta...
roscatel is offline  
Thanks
1 User
Old 08/28/2011, 14:35   #120

Received Thanks: 268
Ce vorbiti voi aici este SF. Sa ramana SF atunci, ca altfel ne vedem la racoare.
Chestia sa vezi pretul de la licitatie, inseamna sa intri tu in baza de date, la adresa...mai bine tac . Dupa ce ai trecut de toate firewall-urile si securitate, tu esti seful apoi. Iti bagi uri, credite, bonuri, design-uri, adica tu esti seful. Poti chiar restarta si modifica server-ul. Daca vrei sa faci asta, dai drumul baga-ti un proxy si have fun^^
*eu nu sunt responsabil de urmarile acestui mesaj!

@invulnerabilul:
Bine ma, e damage cheat, nu damage code )
@vandbnc:
M-am uitat acolo, nu e nu stiu ce de el (
popmircea95 is offline  
Thanks
1 User
Closed Thread

Tags
coltul romanasilor, darkorbit romania, palinca, romanian thread, topic romanesc