Hi guys. This is my main account. I have never played Modern Warfare 3 (I didn't even buy multiplayer). I have been shadow banned for MW3 for about a month or maybe more than a month. I got shadow banned while playing Warzone. I waited for a week and it only said BO6 and Warzone. After a week my account was cleared and the shadow ban was gone but the MW3 shadow ban came and now it won't let me go. Does anyone have a solution or an idea?
MW3 Ban dalgası Ricocheat 'ın yakalayamadığı Müdahale edemediği Güvenirlik faktörü aşırı yüksek hesaplara gönderilmiş bir ödül .
Bunun amacı Yüksek güvenirlik faktörü olan hesapları aşşağıya çekmek . Normal bir hesapmış gibi. !
Bu ödül senin rage playlerde çabuk banlanmanı sağlayacaktır. Bu ödül ile birlikte hesabın malesef artık BulletProof değil. Bu süre zaafında ilk shadowun 5,7,14,28, olarak gidecek. Sürekli katlanacaktır. E tabi bu ödülden kurtulmanın bazı yolları var ama biliyorsunki bu bilgiler çok kıymetli ve çok önemli. Bana nereden ulaşacağını biliyorsun. <3
Sana nereden ulaşacağımı bilmiyorum çünki kim oldugunu bilmiyorum en iyisi sen bana yaz discorddan