So umm is there and option for english on the forums ?
Try to click you through the register process, there you can choose english. After logging it the forum will be in english, but the only two forums created are still turkish(? not sure).
Nerden üye olacağız ? Register yerini bulamadım. Link olarak ekler misiniz lütfen ?
Edit: Buldum
Edit: Oyunu indirdim, oyunun sitesinde mevcut olan patchi yükledim. Fakat start-cabal.bat dosyasına tıklayınca oyun açılıyor. Id Sifre yazdıktan sonra bağlanmıyor oyuna. ?? Haricen yapmamız gereken bir şey var mı?
Edit: DevinityCabalLauncher'a girince .Net Framework hatası verdi. 4 sürümünü yükledim.Launcher açıldı, starta bastım, Xtrap update yaptı fakat oyun açılırken bu seferde bu hatayı aldım; Lütfen bi yardımcı olun daha oyuna girişte bu kadar sorun yaşıyoruz, girdikten sonra neler olacak Allah bilir
Nerden üye olacağız ? Register yerini bulamadım. Link olarak ekler misiniz lütfen ?
Edit: Oyunu indirdim, oyunun sitesinde mevcut olan patchi yükledim. Fakat start-cabal.bat dosyasına tıklayınca oyun açılıyor. Id Sifre yazdıktan sonra bağlanmıyor oyuna. ?? Haricen yapmamız gereken bir şey var mı?
Edit: DevinityCabalLauncher'a girince .Net Framework hatası verdi. 4 sürümünü yükledim.Launcher açıldı, starta bastım, Xtrap update yaptı fakat oyun açılırken bu seferde bu hatayı aldım; Lütfen bi yardımcı olun daha oyuna girişte bu kadar sorun yaşıyoruz, girdikten sonra neler olacak Allah bilir
English:Make CabalMain run as Admin & Xp 3 pack then run Launcher.
Turkish:CabalMain i Admin & Xp 3 paket olarak yap ondan sonra calistir Launcheri.
Oyuna girişte bu tür sorun yaşıyorsan sorun client ve senin işletim sistemi uyuşmazlığından kaynaklanıyor demektir yapman gereken şey basit launcher'e sağ tıkla özellikler sekmesinden uyumluluk bölümüne gir oradan işletim sistemine en uygun olan sekmeyi seç aynı sorun bende de oluyordu hallettim bu şekilde
i search a p server of cabal ?/ich suche einen p server von cabal ? 12/27/2011 - Cabal Private Server - 3 Replies i search a p server of cabal and he schould nice lvling
ich suche einen p server voncabal und da solte mann schnel lvln können
weil das andere ist beim lvl gehangen immer und so das heist elitecabal nimt aufkeinen fall das ok das ist bhd :mad:
jz suche ich einen neuen danke schonmal voorraaaauuuussss DAANNKKEEE !! :o :handsdown: :D