Eng.
Welcome. Looking for the old games it seems to me that it was a platform game. I do not know whether to put on a good section about it, but I'm counting on your help.
It is an old game that I've played before. It was a game for two playerów , where the screen is divided into two parts. Each player
have your base and your flag in it . Played a little fellows , who also had weapons and perhaps some " jet equipment ", so that he could fly, mainly because of him flew .
The player also had a certain amount of flight , when he finished it just fell and when landing on uneven terrain such as the killing , (the bar , so to be able to describe the " flight " you could recharge after landing in the database) . This was done by flying a to the enemy base and taking away his flag, and then return to his own, and landing . I went for the points . It is known that during these flights and test taking away the flags, you could also weapons to kill them or by non -charged flight strip hit such a rock .
Thanks in advance for your help.
Ps . If the wrong forum or something , then please try to move it or info where to insert it , because I do not know too much .
Pl. Witam. Szukam dawnej gry wydaje mi się, że była to gra platformowa. Nie wiem czy w dobrym dziale założyłem temat, ale liczę na pomoc.
Jest to stara gra, w którą grałem kiedyś. Była to gra do 2 playerów, gdzie ekran był podzielony na dwie części. Każdy player
miał swoją bazę i w niej swoją flagę. Grało się małym ludzikiem, który też posiadał bronie i chyba jakiś "sprzęt odrzutowy", dzięki którym mógł latać, bo głównie się nim latało.
Gracz miał też określoną ilość lotu, kiedy się skończyła to po prostu spadał i przy wylądowaniu np. na nierównym terenie się zabijał, (pasek, że tak określę do "lotu" można było naładować po wylądowaniu w bazie). Polegało to na przeleceniu do bazy przeciwnika i zabraniu jego flagi, a następnie powrót do swojej i wylądowanie. I za to szły punkty. Wiadomo, że podczas tych lotów i prób zabraniu sobie flag, można było też się zabijać tymi broniami lub też poprzez braku naładowanego paska lotu uderzenie np. w skałę.
Z góry dzięki za pomoc.
Ps. Jeśli zły dział czy coś, to proszę o próbę przeniesienia go lub info, gdzie go wstawić, gdyż zbytnio się nie znam.
Please if anyone knows or associates let publish photos or given titles.