Register for your free account! | Forgot your password?

You last visited: Today at 12:23

• Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement

SFProxy16-Fix

Discussion on SFProxy16-Fix within the Browsergames forum part of the Other Online Games category.

Reply

Old   #1

elite*gold: 0
Received Thanks: 1
SFProxy16-Fix

yeni versiyonda çalışan program sfproxy16-fix isimli exe dosyasıdır.java kodlama ile yapılmıştır. oyuncunun id numarası ile lisanslanıp programlanan tarihten sonra çalışmıyor.
Programı parçalayıp içindeki id numarasını değiştirmeyi başardım.şimdi dosyaları birleştirmem için java kodlamayı bilen arkadaslar varsa bana ulaşabilirler.
msn:
dikein is offline  
Old 03/16/2012, 09:51   #2

Received Thanks: 9
biraz almanca bilgin varsa autoit bot sayfasına gir... orda program test kısmı var, verileri kopyala yapıştır, değişiklikleri yap ve kaydet çalıştır... başarılı olursan benide görmeyi unutma kolay gelsin sana...

kullanıcı gemi id ile uğraşma... bir kişi satın alıp başkalarına dağıtabiliyo, süresi bitene kadar herkes farklı gemilerle girip kullanabiliyo, geçen sefer bizim filodan bir kişi aldı bütün filoya verdi... satın alıp aranızda paylaşın kardeş...
perperek is offline  
Old 03/16/2012, 10:18   #3

Received Thanks: 1
Quote:
Originally Posted by perperek View Post
biraz almanca bilgin varsa autoit bot sayfasına gir... orda program test kısmı var, verileri kopyala yapıştır, değişiklikleri yap ve kaydet çalıştır... başarılı olursan benide görmeyi unutma kolay gelsin sana...

kullanıcı gemi id ile uğraşma... bir kişi satın alıp başkalarına dağıtabiliyo, süresi bitene kadar herkes farklı gemilerle girip kullanabiliyo, geçen sefer bizim filodan bir kişi aldı bütün filoya verdi... satın alıp aranızda paylaşın kardeş...

msnden görüşebilimiyiz
dikein is offline  
Old 03/16/2012, 10:23   #4

Received Thanks: 9
pm attım ordan ekle beni görüşelim...
perperek is offline  
Old 03/17/2012, 19:47   #5

Received Thanks: 0
+ yeni ekrandan önceki bot free sürümdü lisanslı diye satılıyordu. Şimdi kodlar decode edildiği için çözümlenmesi mümkün değil.

Değiştirdiğin kodları kayıt edebilme seçeneğin olsaydı şu an bu işin ticaretini yapıyor olurdun.

Sana burada boş beleş laf yapmıyorum;

PHP - C++ bilgim hat safhada Yazılım mühendistliği okuyorum..
ambulanCS is offline  
Old 03/17/2012, 21:07   #6

yavuz21's Avatar

Received Thanks: 36
Bu botu kıramassın. Bende denedim
yavuz21 is offline  
Old 03/17/2012, 21:33   #7

Received Thanks: 119
englisch or german

#closerequest
Karlos5000 is offline  
Reply

All times are GMT +1. The time now is 12:24.