|
You last visited: Today at 05:54
Advertisement
Ask me for whatever you wish!
Discussion on Ask me for whatever you wish! within the 12Sky2 forum part of the MMORPGs category.
08/22/2025, 23:16
|
|
elite*gold: 0
Received Thanks: 8
|
Ask me for whatever you wish!
Dear developer friends, I see that you are having difficulties with development. In honor of receiving some very joyful news today, I will give any developer friend whatever they want for free. Ask me for whatever you wish bring it on. The first friend to contact me on Discord and make a request will get it from me for free. (Discord: veyselbozdagli)
Soon I will completely withdraw from this sector and hand over all the source code, so dont tire yourselves. Dont waste time with fools who dont even know how to write two lines of code, or with idiots who dont even know how to use the tools they bought from the Chinese. I will soon give you the source code myself 
You are loved.
{GM}Zenith
|
|
|
08/29/2025, 20:24
|
|
elite*gold: 2
Received Thanks: 5
|
Nice, goodluck bro
|
|
|
08/29/2025, 23:32
|
|
Received Thanks: 9
|
@  did i spam here and he deleted my message?
|
|
|
08/30/2025, 09:21
|
|
Received Thanks: 6
|
Quote:
Originally Posted by xmetrix
Dear developer friends, I see that you are having difficulties with development. In honor of receiving some very joyful news today, I will give any developer friend whatever they want for free. Ask me for whatever you wish — bring it on. The first friend to contact me on Discord and make a request will get it from me for free. (Discord: veyselbozdagli)
Soon I will completely withdraw from this sector and hand over all the source code, so don’t tire yourselves. Don’t waste time with fools who don’t even know how to write two lines of code, or with idiots who don’t even know how to use the tools they bought from the Chinese. I will soon give you the source code myself 
You are loved.
{GM}Zenith
|
aynen aynen  eee x o event map'ini ne zaman acıcaksınız ? acında bizde ekleriz belki o map'i
Quote:
Dear developer friends, I see that you are having difficulties with development. In honor of receiving some very joyful news today, I will give any developer friend whatever they want for free. Ask me for whatever you wish — bring it on. The first friend to contact me on Discord and make a request will get it from me for free. (Discord: veyselbozdagli)
Soon I will completely withdraw from this sector and hand over all the source code, so don’t tire yourselves. Don’t waste time with fools who don’t even know how to write two lines of code, or with idiots who don’t even know how to use the tools they bought from the Chinese. I will soon give you the source code myself 
You are loved.
{GM}Zenith
|
ek olarak:  ödeşmiş olduk iki makara yapacaktım bi telefonuda açmadın aq ayıp ettin.
|
|
|
08/31/2025, 04:25
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Spoofyy
aynen aynen  eee x o event map'ini ne zaman acıcaksınız ? acında bizde ekleriz belki o map'i
ek olarak:  ödeşmiş olduk iki makara yapacaktım bi telefonuda açmadın aq ayıp ettin.
|
Kendini 1 defalığına siklenen biri gibi hissetmene izin verip cevap veriyorum kıymetini bil, ikincisi olmayacak. Daha rafiden aldığın filesi satmaya çalışırken derlemeyi beceremediğin için satmadığın, kanka derleyiversene diyip çalıştırdığımın ertesi günü satışa çıkan daha visual studio hatalarını okuyamayan c++'ın zerresinden anlamayan, forumda salak salak kendi kendinize burhan malıyla GXCW'den aldığınız model toolları bile kullanamayıp lod'dan bile harbersiz olan mallar olarak size çok bile. Asla yapamazsınız dediğiniz GXCW'den aldığınız toolların alasını biz yazdık.
Salak olduğunuzun bir diğer kanıtı;
Mapin resmini atmışım, WM'sini yapamadığından oyuna eklemiyor yorumu yapabilecek kadar malsın, WG ile WM arasındaki tek farkın texture olduğundan bile haberiniz olmadığı için bu mallığınızı mazur görüyorum. Çaldığınız turkey petini de güle güle kullanın, yalvarsanız size daha iyisini çizerdim aq SDA  :
al şu videoyu da izle, sonra git salak salak yarak kürek çiz lodsuz onları burhanla birbirinize atıp kendinizi rezil edin. Kimsenin sikinde değilsiniz sadece acınası durumdasınız. öpülüyorsunuz, bu cevap size 3 yıl yeter kendinizi bi bok sandıysanız mutlu mutlu oynayın şimdi köşenizde
|
|
|
08/31/2025, 08:41
|
|
|
Quote:
Kendini 1 defalığına siklenen biri gibi hissetmene izin verip cevap veriyorum kıymetini bil, ikincisi olmayacak. Daha rafiden aldığın filesi satmaya çalışırken derlemeyi beceremediğin için satmadığın, kanka derleyiversene diyip çalıştırdığımın ertesi günü satışa çıkan daha visual studio hatalarını okuyamayan c++'ın zerresinden anlamayan, forumda salak salak kendi kendinize burhan malıyla GXCW'den aldığınız model toolları bile kullanamayıp lod'dan bile harbersiz olan mallar olarak size çok bile. Asla yapamazsınız dediğiniz GXCW'den aldığınız toolların alasını biz yazdık.
Mapin resmini atmışım, WM'sini yapamadığından oyuna eklemiyor yorumu yapabilecek kadar malsın, WG ile WM arasındaki tek farkın texture olduğundan bile haberiniz olmadığı için bu mallığınızı mazur görüyorum. Çaldığınız turkey petini de güle güle kullanın, yalvarsanız size daha iyisini çizerdim aq SDA  :
al şu videoyu da izle, sonra git salak salak yarak kürek çiz lodsuz onları burhanla birbirinize atıp kendinizi rezil edin. Kimsenin sikinde değilsiniz sadece acınası durumdasınız. öpülüyorsunuz, bu cevap size 3 yıl yeter kendinizi bi bok sandıysanız mutlu mutlu oynayın şimdi köşenizde

|
Ey Denizli Kürdü,
Ben hiçbir zaman “en iyisi benim” ya da “dev’im” diye bir iddiada bulunduğumu hatırlamıyorum. Şu girdiğin rollere bak  Üstelik bir de “WG ile WM arasındaki tek fark texture” diyorsun. Yürünebilir/yürünemez alanlar da o şaşı gözlerine girsin.
Bahsettiğin pet'in ne olduğunu bilmiyorum, zaten zerre umurumda da olmadı. Sobject dosyasına bile bakmadım, o kadar önemsemedim yani. Ama senin kafanda böyle şeyler kurman ve kendi yalanlarına inanıyor olman bence psikolojik bir sorun; sana bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.
Veysel, şunu iyi anla: GXCW’den aldığımız hiçbir şeyi ekip arkadaşlarımız kullanmadı. Hakan nasıl motor kodunu inceleyip bir şeyler yazdıysa ya da Metin2 tool’larını uyumlu hale getirdiyse, bizimkiler de aynı şekilde kendi emekleriyle benzer işleri yaptı.
Bir de köpek gibi yalvardığın zamanları unutma. O dönemlerde dosyayı istemen gerçekten keyifliydi. Benden dosyayı alamadığın için gidip sattıklarımdan alabilirdin ancak. Unutma ki ben o dosyayı sattığım için şu an bu şekilde havlıyorsun; yoksa hâlâ Migi’nin exe’si ile takılıyor olacaktın.
|
|
|
08/31/2025, 08:58
|
|
|
@  Burhan malı diyen ağzınla küfür fantazisi yaparım. Çok şükür SS teknolojisi var da küçümsediğin bana iştahlı iştahlı yalvarıp zırladıklarının kayıtları duruyor. Hakan da sen de bir bok bilmeyen zavallılarsınız. Böyle devam et. İşim bitince SSler burada olacak. Seni siklemiyorum Veysel. Çok eziksin.
He senin petini aldık sanıp göt havanlanması yaşamışsın. Biz senin için neler çiziyoruz az sağına soluna bak görürsün.
|
|
|
08/31/2025, 09:18
|
|
|
Quote:

|
Quote:
Originally Posted by zahter31
@  Burhan malı diyen ağzınla küfür fantazisi yaparım. Çok şükür SS teknolojisi var da küçümsediğin bana iştahlı iştahlı yalvarıp zırladıklarının kayıtları duruyor. Hakan da sen de bir bok bilmeyen zavallılarsınız. Böyle devam et. İşim bitince SSler burada olacak. Seni siklemiyorum Veysel. Çok eziksin.
He senin petini aldık sanıp göt havanlanması yaşamışsın. Biz senin için neler çiziyoruz az sağına soluna bak görürsün.
|
ox 2 yazıyor ya ona koptum  ejder saray yokuşundaki balkon kısmının wm'mi yoksa başka bir haritanın wm'yi kullandı  patladım
|
|
|
08/31/2025, 09:31
|
|
|
Quote:
ox 2 yazıyor ya ona koptum  ejder saray yokuşundaki balkon kısmının wm'mi yoksa başka bir haritanın wm'yi kullandı  patladım 
|
Cevap verme şuna sal. Narsist kendini bir halt sanıyor. Her geri kaldığında dosya satın alan adamcık. Çinlilerle ilişkimi bile bilmiyor. Kafasında kurmaya devam etsin siktir et. Kurduğu şeyleri dinlemek güzel oluyor.
|
|
|
08/31/2025, 09:42
|
|
|
Quote:
Cevap verme şuna sal. Narsist kendini bir halt sanıyor. Her geri kaldığında dosya satın alan adamcık. Çinlilerle ilişkimi bile bilmiyor. Kafasında kurmaya devam etsin siktir et. Kurduğu şeyleri dinlemek güzel oluyor.
|
Kendi kafasında kurduğu şeylere inanıyor olması beni gerçekten koparıyor.
|
|
|
08/31/2025, 12:14
|
|
|
Quote:
|
kusura bakma daha fazla mallıklarınızla uğraşıp sizi değerli hissettirmicektim ama merak ediyorum;
mallığının bir sınırı var mı aq SD:A:SD
anlayamıcaksan soldaki WM sağdaki WG
|
|
|
08/31/2025, 13:36
|
|
|
Quote:
kusura bakma daha fazla mallıklarınızla uğraşıp sizi değerli hissettirmicektim ama merak ediyorum;
mallığının bir sınırı var mı aq SD:A:SD
anlayamıcaksan soldaki WM sağdaki WG

|
yarrak kafalı sen kimsin ki değerli hissettircekmişsin  söylediklerini kaale alıp sana cevap verdiğimize şükret. menepoza girmiş karılar gibi 3-5 ayda bir gelip rolleniyon bi şeylere cücük kadar beynindeki dünyanda takılmaya ve kuruntularına inanmaya devam et. buda seni kaale alıp verdiğim son yanıt
|
|
|
09/12/2025, 13:31
|
|
|
@  kıt aklınla ne güzel yorumlar yapıyorsun öyle 
Sevgili kardeşim en iyisi benim demedim diyor, mütevazi, ben açık açık söylüyorum. En iyisi biziz. 20 yıldır çözemediğiniz ne varsa çözdük. Herşeyi göstermedik diye yapamadık sanman senin mallığın. Herşeyin sırası var. Ne gökten indi ne satın aldık. Aksine asla bilemeyeceğin ve öğrenemeyeceğin hatta sadece benim bildiğim şeyler var.
Sen git milleti üt. Model yapan harita yapan dosya yazan adamları bul parayla falan satın al ben yaptım de. Bundan ileri gidemeyeceksin. Verdiğin paralar da çöp olmaya devam edecek. Ezik hayatında sana başarılar.
|
|
|
09/13/2025, 08:09
|
|
|
Quote:
@  kıt aklınla ne güzel yorumlar yapıyorsun öyle 
Sevgili kardeşim en iyisi benim demedim diyor, mütevazi, ben açık açık söylüyorum. En iyisi biziz. 20 yıldır çözemediğiniz ne varsa çözdük. Herşeyi göstermedik diye yapamadık sanman senin mallığın. Herşeyin sırası var. Ne gökten indi ne satın aldık. Aksine asla bilemeyeceğin ve öğrenemeyeceğin hatta sadece benim bildiğim şeyler var.
Sen git milleti üt. Model yapan harita yapan dosya yazan adamları bul parayla falan satın al ben yaptım de. Bundan ileri gidemeyeceksin. Verdiğin paralar da çöp olmaya devam edecek. Ezik hayatında sana başarılar.
|
|
|
|
 |