Quote:
Originally Posted by kapgankaan
Sen daha ne anlatıyorsun anasını siktiğim orospu çocuğu.
TugayZ sana gelince de hak etmeyen mahluklara neden yardım edeyim? Birine yardım etmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum.
|
Sunucu açıp güzel işler başaran insanların gerçek yüzünü forum altlarında birbirine ana avrat sövmeleri garip ya ne bileyim yardım etmek zorunda olmamak, oyunun açık kaynak kodları elinizde ama biriniz de alttan "hocam 0dan client yazmak gibi bir düşüncemiz var ekip kurmayı düşünüyoruz" tarzı bir yorum dahi görmedim, 2-5 kişilik arkadaş ekiplerinizi kurup hook yapıp o serverden bu serverden clienti alıp bir şeyler yapıyorsunuz anlam veremiyorum cidden, src dosyalarını bozup bilen varsa yapsın diyip yarım src dosyalarını da paylaşan sizin ekibinizdi.
Bana kalırsa Türkiye'deki oyuncuları artık aynı sunucu/farklı sunucular açıp bir oraya bir buraya, yatırılan paraların karşılında "Project Closed" duyurusu cidden sıktı.
Ortada bir pasta var, pastadan payını almak isteyenlere yardım etmiyorunuz, kendi payınızı büyütme peşindesiniz gayet anlıyorum ama pastanın tamamını ekip kurup ekibinizde paylaşsanız? Oyunun açık kaynak kodları var zaten elinizde, bu söylediklerimi yapmak sizinde aklınıza gelmiştir biliyorum ama neden? neden yapılmıyor bu tür bir şey?