Register for your free account! | Forgot your password?

Go Back   elitepvpers > MMORPGs > 12Sky2
You last visited: Today at 21:42

• Please register to post and access all features, it's quick, easy and FREE!

Advertisement

LunaticSky2.5 ( LATEST VERSION ) New version coming soon!!!!

Discussion on LunaticSky2.5 ( LATEST VERSION ) New version coming soon!!!! within the 12Sky2 forum part of the MMORPGs category.

Reply

Old   #1

elite*gold: 0
Received Thanks: 15
LunaticSky2.5 ( LATEST VERSION ) New version coming soon!!!!

Website :
Forum :
Support :
Discord :

Current Server Stats
Exp rate 200x
Pet EXP Rate 20x
Elite İtem Drop 50x
Drop 7x
CP +5

PS: Could be changed anytime.

New Version Coming in Future

- Enable Labyrinth System
- Outpost PvP Map

Videos

Dwynizz is offline  
Old 07/08/2022, 22:49   #2

Received Thanks: 48
Emek hırsızlığı devamkeee
kapgankaan is offline  
Old 07/09/2022, 11:26   #3

Quote:
Originally Posted by Dwynizz View Post
Buraya bı kaç resim atayimda götünüzle gülün su mamiye anca boş boş yorum yapar git aile devretmeyi aktif et git Rank sistemini aktif et.
Mustafa anca rafinin ufak sikiyle gerdeğe girersin sen. Hayatında 1 satır kod yazmışlığın yok ve yazabilecek beynin de yok

Abi yardım et kanka yardım et diye ağlamalarını atayım istersen buraya

Ayrıca bir emek hırsızı şerefsiz olan birinden (adını sen iyi biliyorsun) kodları çaldığını da biliyorsun. Boş yapma o yüzden burada.
kapgankaan is offline  
Old 07/09/2022, 11:36   #4

Quote:
Originally Posted by kapgankaan View Post
Mustafa anca rafinin ufak sikiyle gerdeğe girersin sen. Hayatında 1 satır kod yazmışlığın yok ve yazabilecek beynin de yok

Ayrıca bir emek hırsızı şerefsiz olan birinden (adını sen iyi biliyorsun) kodları çaldığını da biliyorsun. Boş yapma o yüzden burada.
aynen aynen o ufacık beynindeki ufacık dünyada devam et sen kuruntularına

Quote:

Dwynizz is offline  
Old 07/10/2022, 04:13   #5

TugayZ's Avatar

Received Thanks: 8
Quote:

Dürüst bir şekilde soracağım, Hayatında 1 satır kod yazmamış adamın sunucu açması neden bu kadar gerdi seni? Senden yardım istemiş bir kişiye yardım etmeyim başkası yardım edip sunucu açıp rakip oldu diye mi? * kapgankaan bu sana sorum,

Hayır yani cidden sikeyim düşüncenizi her yeni server reklamlarının altında sizin sidik yarıştırır gibi insanlara bok atmanız cidden sıkıyor ya, şu forum da bilgi verici 1 konunuz yok ya, oyun içinde şu satırda şu olay dönüyor, şu satırda döküm oranlarını değiştirebilirsiniz diye 1 tane bile yok, bence siz kendi sunucunuzu geliştirmek için client güncellemesini takip edin, 1 satır kod yazmayı biliyorsan oyun kodları elinde 0 dan başla ekibinle kodlamaya, başla 3d modellemeye, başla 1 satır kod yazmaya. * üstüne alınan varsa alınsın ustam
TugayZ is offline  
Thanks
1 User
Old 07/10/2022, 08:21   #6

Quote:
Originally Posted by TugayZ View Post
Dürüst bir şekilde soracağım, Hayatında 1 satır kod yazmamış adamın sunucu açması neden bu kadar gerdi seni? Senden yardım istemiş bir kişiye yardım etmeyim başkası yardım edip sunucu açıp rakip oldu diye mi? * kapgankaan bu sana sorum,

Hayır yani cidden sikeyim düşüncenizi her yeni server reklamlarının altında sizin sidik yarıştırır gibi insanlara bok atmanız cidden sıkıyor ya, şu forum da bilgi verici 1 konunuz yok ya, oyun içinde şu satırda şu olay dönüyor, şu satırda döküm oranlarını değiştirebilirsiniz diye 1 tane bile yok, bence siz kendi sunucunuzu geliştirmek için client güncellemesini takip edin, 1 satır kod yazmayı biliyorsan oyun kodları elinde 0 dan başla ekibinle kodlamaya, başla 3d modellemeye, başla 1 satır kod yazmaya. * üstüne alınan varsa alınsın ustam
Facebook canlı yayınlarımız da var sıfırdan yaziyoruz biz. Ve hiç bir zaman o aq çocuğu gibi ben üst düzey yaziciyim ben öyleyim diye iddialarda bulunmadım ama kendime bı şeyler katıyorum yabancı ortağım saolsun öğretiyor. He bu arada ortağım rafı değil rafı nasıl sikmisse analarını o ufacık sikiyle hiç ağızlarından düşmüyor. Versiyonlarda haberleri yok aq 2.8 diye bir sürüm sadece vortex onun migiden aldığı files 2.5 son sürüm. Tek yapabileceği suçlamak oda boşuna olur herşey bizde açık.

2.8 darkness version hazır files isteyen bana yazsın bedaya vericem.
Dwynizz is offline  
Old 07/10/2022, 14:24   #7

Quote:
Originally Posted by Dwynizz View Post
Facebook canlı yayınlarımız da var sıfırdan yaziyoruz biz. Ve hiç bir zaman o aq çocuğu gibi ben üst düzey yaziciyim ben öyleyim diye iddialarda bulunmadım ama kendime bı şeyler katıyorum yabancı ortağım saolsun öğretiyor. He bu arada ortağım rafı değil rafı nasıl sikmisse analarını o ufacık sikiyle hiç ağızlarından düşmüyor. Versiyonlarda haberleri yok aq 2.8 diye bir sürüm sadece vortex onun migiden aldığı files 2.5 son sürüm. Tek yapabileceği suçlamak oda boşuna olur herşey bizde açık.

2.8 darkness version hazır files isteyen bana yazsın bedaya vericem.

Sen daha ne anlatıyorsun anasını siktiğim orospu çocuğu.

TugayZ sana gelince de hak etmeyen mahluklara neden yardım edeyim? Birine yardım etmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum.
kapgankaan is offline  
Old 07/10/2022, 14:59   #8

TugayZ's Avatar

Received Thanks: 8
Quote:

TugayZ sana gelince de hak etmeyen mahluklara neden yardım edeyim? Birine yardım etmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum.
Sunucu açıp güzel işler başaran insanların gerçek yüzünü forum altlarında birbirine ana avrat sövmeleri garip ya ne bileyim yardım etmek zorunda olmamak, oyunun açık kaynak kodları elinizde ama biriniz de alttan "hocam 0dan client yazmak gibi bir düşüncemiz var ekip kurmayı düşünüyoruz" tarzı bir yorum dahi görmedim, 2-5 kişilik arkadaş ekiplerinizi kurup hook yapıp o serverden bu serverden clienti alıp bir şeyler yapıyorsunuz anlam veremiyorum cidden, src dosyalarını bozup bilen varsa yapsın diyip yarım src dosyalarını da paylaşan sizin ekibinizdi.

Bana kalırsa Türkiye'deki oyuncuları artık aynı sunucu/farklı sunucular açıp bir oraya bir buraya, yatırılan paraların karşılında "Project Closed" duyurusu cidden sıktı.

Ortada bir pasta var, pastadan payını almak isteyenlere yardım etmiyorunuz, kendi payınızı büyütme peşindesiniz gayet anlıyorum ama pastanın tamamını ekip kurup ekibinizde paylaşsanız? Oyunun açık kaynak kodları var zaten elinizde, bu söylediklerimi yapmak sizinde aklınıza gelmiştir biliyorum ama neden? neden yapılmıyor bu tür bir şey?
TugayZ is offline  
Thanks
1 User
Old 07/10/2022, 14:59   #9

Quote:

Burada kimseyle paylasma diyor.

https://resimyukle.io/r/SkUPBrDmuz

Burada da caldiriyor dosyaları hani onun dosyalarla aciyormusuz ya %80 i bitmiş diyorum böyle yalancı göt oğlanının tekisin olum sen

https://resimyukle.io/r/ZDfl5fa7ly

Daha bu saatten sonra zerre sikimde değilsin
Dwynizz is offline  
Old 07/10/2022, 18:39   #10

Received Thanks: 51
Quote:
Originally Posted by TugayZ View Post
Sunucu açıp güzel işler başaran insanların gerçek yüzünü forum altlarında birbirine ana avrat sövmeleri garip ya
Kendini boşuna yorma kardeşim. Ben 2008den beri bu oyunun içindeyim. Dosya da gördüm oyunu da oynadım. Çok insan tanıdım. Yüzlerce binlerce dolar dolar dönüyor bazen ortada. Bu forumda kimse kimseye yardım etmez. ******** bile burdan daha naif insanlarla dolu. Benim anlamadıgım her sv açıldığından para yatıran sonra oyun kapanınca sesi çıkmayan bir kesim var. Nasıl oluyor. Parayı nereden buluyorlar anlamıyorum.
zahter55 is offline  
Reply