the trash Owner ever see u do like last time rese server and we lose all coz ur hungry grabmoney after we invest alot $$$$$ in ur server and time u reset all server and lost all u make it in 5-6 month gg.....now another grabmoney server work 5-6 month then reset again the server and say srry for incoveniece....GL with ur server but im sure ppl remind that sht what u was doing
the trash Owner ever see u do like last time rese server and we lose all coz ur hungry grabmoney after we invest alot $$$$$ in ur server and time u reset all server and lost all u make it in 5-6 month gg.....now another grabmoney server work 5-6 month then reset again the server and say srry for incoveniece....GL with ur server but im sure ppl remind that sht what u was doing
It's just a smear campaign. Ascension has been open for about 1 year and only reset 1 time due to problems.I gave everyone their stuff and made up for it.
bu tip vasat serverlarda vaktinizi boşa harcamayın offical açılıyor orayı oynayın , en azından emekleriniz çöpe gitmez ve oyun oynamış sayılırsınız ya da daha iyi swlerde var.
I understand you very well. There were servers that you wasted your efforts on, you created a mediocre personality for yourself. I share your pain bro
Kendinle neden konuşuyorsun senin kişiliğin ve oyunun vasat diğer rakiplerin 2.5 açarken 2.0 modife etmeye çalışıyorsun ve ortaya yine kocaman bir hic çıkıyor kısaca VASAT
Sen de açabilirsin. Ben en azından birşeyler yapıp ortaya güzel işçilik çıkarabiliyorum senin tek derdin havlamak 5 para etmez kişiliğinle konumu kirletme.
çöp v2 VASAT ! sizin gibiler yüzüne hiç bir yabancı güvenemiyor zaten bizim ırka açılan türk sunucuların alt yorumlarını okuman yetiyor aslında . Değerli vaktimi senin vasat serverina daha fazla yorum yaparak harcamayacağım. offical serverda buluşmak üzere
Tolga haklı. Benim mayn versiona da bi yorumunu bekliyorum 😘
çöp v2 VASAT ! sizin gibiler yüzüne hiç bir yabancı güvenemiyor zaten bizim ırka açılan türk sunucuların alt yorumlarını okuman yetiyor aslında . Değerli vaktimi senin vasat serverina daha fazla yorum yaparak harcamayacağım. offical serverda buluşmak üzere
Bizi başkalarıyla karıştırdın sanırım. Açtığım 2. sunucu ikisi de ayakta. Haklısın kaşarlıklarını başkasına harca.
Quote:
Originally Posted by xmetrix
Tolga haklı. Benim mayn versiona da bi yorumunu bekliyorum 😘
Yeah u right. Some kâ$@r problems. Varmı başka kötüleyecek cheddar?
3 online ile sunucun açık olsa ne yazar diğerinde hali ortada 12 online kaşarlık senin işin
Atm i dont play on any private server. But i know u for a long time. These kind of pronunciations are not ur style... We ll see ur server too after u launch it, like before. Birbirinize destek olacağınıza piyasayı iyice oyundan soğutuyonuz
3 online ile sunucun açık olsa ne yazar diğerinde hali ortada 12 online kaşarlık senin işin
ilk sunucum yaklaşık 1 senedir açık, zamanının en iyisiydi. Şuan online playerin fazla olmamasına laf etmen senin kaşarlığın. Kazanç olmamasına rağmen açık tutuyorum birkaç kişi kendi aralarında eğleniyor diye. Diyeceğim o ki senin yaptığını yabancılar yapmıyor o yüzden az ötede havla köpek!
Quote:
Originally Posted by zahter55
Atm i dont play on any private server. But i know u for a long time. These kind of pronunciations are not ur style... We ll see ur server too after u launch it, like before. Birbirinize destek olacağınıza piyasayı iyice oyundan soğutuyonuz
İnsan olan dediğin gibi hayırlı işler der geçer destek olmasa bile iyi dileklerde bulunur. Bunlar neyin çıkartmasıysa tek amaçları saldırmak.