kardes ordan dosya cekmio o ipden sonra kafana göre bisiler yaz sonuna zip yada rar ekle dosyayı indirmeye calısıo yanlıs seylerle ugrasıoz yakında paylasılır sabır az
Arkadaşlar Kimse paylasmaya yanasmaz Paylasırsam Ben paylasırım ama paylasacagımı söylemıyorum bu dosyayı ındırme sadece mantık işi ve link dogru gerisi mantık işi Bu kadar ipucu yeter kımse paylasmaz 500 eu satsa genede kéarlı cıkar
Arkadaşlar Kimse paylasmaya yanasmaz Paylasırsam Ben paylasırım ama paylasacagımı söylemıyorum bu dosyayı ındırme sadece mantık işi ve link dogru gerisi mantık işi Bu kadar ipucu yeter kımse paylasmaz 500 eu satsa genede kéarlı cıkar
sen indir dosyaların resmini cek yalan soleme o hosttan bi tane dosya inmio yakında biri paylasıcak sabret iste
[Request]Need Vsro Server Files [new links please] 09/01/2011 - SRO Private Server - 7 Replies Need Vsro Server Files
i saw it in topic in fourm put the links in not work please can any body uplooad the files please and thanks
[REQUEST]vsro server files ^^ 08/28/2011 - SRO Private Server - 175 Replies please someone know where i can find the this files :D please.. or someone have this files please share ^^