Also ich habe mir den Shopbot für RedVex zugelegt und der hat schon 112977 runs gemacht und NICHTS gefunden.
Hier is meine Claw.ini
Weiß jemand wo da der Fehler liegt?
Und hier meine Claw.ini
Hier is meine Claw.ini
Code:
[item1] ItemName=Any Prefix=witch Suffix=Any Skill=LightningSentry MinSkillLevel=3 Sockets=0 ForceSockets=0 [item2] ItemName=Any Prefix=Cunning Suffix=Any Skill=LightningSentry MinSkillLevel=2 Sockets=0 ForceSockets=0 [item3] ItemName=War Gauntlets Prefix=Lancer Suffix=Alacrity Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 ForceSockets=1 [item4] ItemName=Monarch Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item5] ItemName=Ward Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item6] ItemName=Aegis Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item7] ItemName=Any Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item8] ItemName=Any Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item9] ItemName=Any Prefix=Lancer Suffix=Alacrity Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 ForceSockets=1 [item10] ItemName=Dusk Shroud Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item11] ItemName=Dusk Shroud Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item12] ItemName=Scarab Husk Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item13] ItemName=Scarab Husk Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item14] ItemName= Wyrmhide Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item15] ItemName=Wyrmhide Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item16] ItemName=Wire Fleece Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item17] ItemName=Wire Fleece Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item18] ItemName=Great Hauberk Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item19] ItemName=Great Hauberk Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item20] ItemName=Kite Shield Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item21] ItemName=Bone Shield Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item22] ItemName=Ward Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item23] ItemName=Monarch Prefix=Any Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item24] ItemName=Monarch Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 ForceSockets=1 [item25] ItemName=Light Plate Prefix=Artisans Suffix=TheSquid Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item26] ItemName=Tower Shield Prefix=Artisans Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item27] ItemName=Ancient Armor Prefix=Jewelers Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=4 [item28] ItemName=Mage Plate Prefix=Artisans Suffix=TheWhale Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item29] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Any MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item30] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Any MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item31] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=LightningSentry MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item32] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=LightningSentry MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item33] ItemName=Any Prefix=Shadow Suffix=Any Skill=Fade MinSkillLevel=2 Sockets=0 [item34] ItemName=Any Prefix=Witch Suffix=Any Skill=Fade MinSkillLevel=3 Sockets=0 [item35] ItemName=Any Prefix=Trump Suffix=Swiftness Skill=LightningSentry MinSkillLevel=3 Sockets=0 [item36] ItemName=Any Prefix=Trump Suffix=Quickness Skill=LightningSentry MinSkillLevel=3 Sockets=0 [item37] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=WeaponBlock MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item38] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=ShadowMaster MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item39] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Fade MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item40] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=WeaponBlock MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item41] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=ShadowMaster MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item42] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Fade MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item43] ItemName=Runic Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Venom MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item44] ItemName=Greater Talons Prefix=Any Suffix=Quickness Skill=Venom MinSkillLevel=0 Sockets=3 [item45] ItemName=Troll Nest Prefix=Any Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item46] ItemName=Bone Visage Prefix=Any Suffix=Mammoth Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item47] ItemName=Troll Nest Prefix=Priests Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 [item48] ItemName=Grim Shield Prefix=Priests Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 [item49] ItemName=Troll Nest Prefix=RoseBranded Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 [item50] ItemName=Grim Shield Prefix=RoseBranded Suffix=Deflecting Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 [item51] ItemName=Any Prefix=Cruel Suffix=Echoing Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=0 [item52] ItemName=Troll Nest Prefix=Any Suffix=Colossus Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item53] ItemName=Bone Visage Prefix=Any Suffix=Balance Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 [item54] ItemName=Light Plate Prefix=Any Suffix=Colossus Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item55] ItemName=Light Plate Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item56] ItemName=Mage Plate Prefix=Any Suffix=Colossus Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item57] ItemName=Mage Plate Prefix=Any Suffix=Stability Skill=Any MinskillLevel=0 Sockets=3 ForceSockets=1 [item58] ItemName=any Prefix=Amber Suffix=Acceleration Skill=any MinSkillLevel=0 Sockets=0 ForceSockets=0 [item59] ItemName=any Prefix=Ruby Suffix=Acceleration Skill=any MinSkillLevel=0 Sockets=0 ForceSockets=0 [item60] ItemName=any Prefix=Sapphire Suffix=Acceleration Skill=any MinSkillLevel=0 Sockets=0 ForceSockets=0 [+6 Prebuff Venom/Shadow Claw] ItemName=Any Prefix=Shadow Suffix=Any Skill=Venom MinskillLevel=3 Sockets=0 ForceSockets=0 [+6 Prebuff Venom/Shadow Claw] ItemName=Any Prefix=Shadow Suffix=Any Skill=fade MinskillLevel=3 Sockets=0 ForceSockets=0
Und hier meine Claw.ini
Code:
; ; Claw Configuration ; ; If it hasn't got a decimal point, don't go and stick one in. ; True=1, False=0 ; [delays] ; first two delays are non-blocking the rest are blocking, all are in miliseconds ; non-blocking delays are checked for expiration when packets are received... as such, they're ; not THAT accurate tradeDelay=2000 ; how long the shop screen is open for portalRetry=350 ; how long to stay in temple (if it fails, it will retry with this delay ; so setting it TOO low may lead to a C/I if you lag for a second) ; blocking delays now closeThenPortal=65 ; time between closing trade window and entering portal anyaTradeButton=350 ; how long to wait for a trade button for anyaInteract=60 ; 0x59 interact packet <--this delay--> move+click on anya packets anyaFinalize=75 ; delay before sending finalize packet (optional?) [log] ; IMPORTANT: use this while tweaking your delays to ensure the bot works properly shopSuccess=0 ; If some delays are too low, the bot will never open trade and no item packets DebugNewIni=1 ; will be received from the server. This setting prints debug data to the console ; showing how many item packets were received every time the trade window was opened. ; ; Every * is an item. ************* = bunch of items. Blank space = no items received, ; some delay is too low, fix it! ; ; NOTE: this logging method may be somewhat buggy (why the hell are some inventories ; twice as big as others?!) ; ; DebugNewIni is to make sure it's processing your ClawItems.ini properly ; Use it to verify that when you go to the shop, it sees all your item sections ; and keys properly, it will list them for every item pass through.