DARKORBIT NEW PVP - 5.5.2020 OPEN DATE

05/04/2020 23:33 CikisOlmusum#1
TÜRORBİT 2020
Merhaba, arkadaşlar yabancı serverlardan oynamaktan oldukça sıkıldık. Sizler için elimizden geldiğince iyi bir files alıp editledik. Bütün herşeyi düzenleyerek sizler için oynanır hale getirdik. Tabiki eksiklerimiz, hatalarımız olacaktır. Oyun içi eksiklerimizi ve hatalarımızı bizlere bildirerek oyunun gelişimi açısından yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden iyi oyunlar. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] Kayıtlar açıktır. 05.05.2020 Açılış Tarihi
DİSCORD İD: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

- Dükkanda çoksayıda türkorbit gemisi ve gemi tasarımı
  • Yepyeni Gemiler Ve Özellikleri
  • PvP puanları / NPC puanları
  • 1vs1 Düello sistemi
  • Sınırsız mühimmat
  • Drone Tasarımları: [Havock, Hercules]
  • İttifaklar ve savaşlar içeren klan sistemi
  • Oyun İçi Etkinlikler (Spaceball,BinaryBot,UberYaratıklar)
  • Ayrıca bazen topluluk etkinlikleri
  • LoW ve Korsan Haritaları.
  • Aktif personel ekibi
  • LF-4, Havoc, Herkül, Arttırıcılar vb.
  • P.E.T SİSTEMİ

YAKINDA EKLENECEK
- Arttırıcılar

- Özel gemi tasarımları[/B]
- Galaxy Gates Yüzükleri[/B]

ENGLİSH TRANSLATE
[B] [SIZE = 5] [B] TURBORBIT 2020 [/ B] [/ SIZE]
Hello, friends, we are very bored to play from foreign servers. We have bought and edited the best files for you. We've made all the things playable for you. Of course, our deficiencies will be our mistakes. You can help us improve the game by notifying us of our in-game shortcomings and mistakes. Good games already. [URL = 'http: //www.turkorbit.net'] www.turkorbit.net [/ URL] Registrations are open. [B] 05.05.2020 Opening Date [/ B]
[B] - Numerous Türkorbit ships and ship designs in the shop [/ B][LIST][*] Brand New Ships And Their Features[*] PvP points / NPC points[*] 1vs1 Duel system[*] Unlimited ammunition[*] Drone Designs: [Havock, Hercules][*] Clan system with alliances and battles[*] In-Game Activities (Spaceball, BinaryBot, Uber Creations)[*] Also sometimes community activities[*] LoW and Pirate Maps.[*] Active staff team[*] LF-4, Havoc, Hercules, Enhancers etc.[*] P.E.T SYSTEM
[/ LIST]

IT WILL BE ADDED SOON
[B] - Enhancers [/ B] [/ B]
[B] - Special ship designs [/ B] [/ B]
[B] - Galaxy Gates Rings [/ B] [/ B]

DİSCORD İD: https://discord.gg/8cvUgex

OYUN İÇİ RESİMLER - GAME İN İMAGE
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

05/05/2020 08:01 bigpointisnoob#2
Stop producing themes, with your dumb server,:rtfm:
05/05/2020 12:02 CikisOlmusum#3
Quote:
Originally Posted by bigpointisnoob View Post
Stop producing themes, with your dumb server,:rtfm:
bro come discord
05/05/2020 19:18 Akame_Ga_Kill#4
Oh No! :kappa:
05/05/2020 21:08 Armandito13x#5
good server
05/07/2020 03:21 BugpointGames#6
Başarılar.
05/08/2020 04:27 CikisOlmusum#7
versiyon 2 yayınlandı
05/08/2020 12:49 Uzi361#8
İyi bir files alıp editlediniz mi? Komik. Size ait olmayan şeyleri sahiplenip bir hata çıktığında çözmeyi geçtim sebebini bile bulamayan insanların sunucu açmasından çok sıkıldım ��
05/09/2020 23:21 j211apblack#9
Quote:
Originally Posted by Uzi361 View Post
İyi bir files alıp editlediniz mi? Komik. Size ait olmayan şeyleri sahiplenip bir hata çıktığında çözmeyi geçtim sebebini bile bulamayan insanların sunucu açmasından çok sıkıldım ��
İnsanların hevesle birşeyler öğrenmesi ve bu yolda ilerlerken kendilerine fayda çıkarmaları hoşunuza gitmemiş olmalı. Lütfen gitmesin! Öyleki, kişilerin bazen kültürlerinin zedelenebildiği bu platformda aynı kültüre sahip olmakla beraber paylaşımların hertürlüsünü zedeleyen bu yorumlardan kaçınmanızı ve sizi usluba davet ediyorum. iyi forumlar.
05/10/2020 13:18 W3ax#10
WTF is wrong with you guys?! A few more dumb "developer :kappa:" and a new trash server. :feelsbadman:
05/10/2020 14:41 CikisOlmusum#11
Quote:
etrafta ne boş bizim insanımız var her şeyi bildiğini sanıp 2 bişey bildikden sonra ben herşeyi biliyorum ayağına yatıp kendilerini başkasından üstün görmeleri ne kadar saçma geliyor. Onun için türk milleti böyle aptal düşüncelere sahip insanlarla ilerlemiyor. Bana ait sonuçta bunu editleyip, elimizden geldiğince düzenleyip kurduk tabi eksiklerimiz olacaktır. bunun için yardım istememiz yanlış değil eksiklerimizi tamamlamaktır.:rtfm:
05/11/2020 13:53 Uzi361#12
Quote:
Originally Posted by CikisOlmusum View Post
etrafta ne boş bizim insanımız var her şeyi bildiğini sanıp 2 bişey bildikden sonra ben herşeyi biliyorum ayağına yatıp kendilerini başkasından üstün görmeleri ne kadar saçma geliyor. Onun için türk milleti böyle aptal düşüncelere sahip insanlarla ilerlemiyor. Bana ait sonuçta bunu editleyip, elimizden geldiğince düzenleyip kurduk tabi eksiklerimiz olacaktır. bunun için yardım istememiz yanlış değil eksiklerimizi tamamlamaktır.:rtfm:
Bizim kodladığımız dosyada sadece css den background değişmesi ile biz düzenledik, bizim demeniz :D Komiksiniz. Hiçbir zaman gelişemeyeceksiniz, gelişemiyorsunuz.
05/11/2020 14:25 monte-tojal#13
why more p servers go to blackworld private server i think it seems equal... not nessesary 100 p server with 3 players each in my opinion. greetz
05/12/2020 01:02 OzaPrussia#14
Quote:
Bizim kodladığımız dosyada sadece css den background değişmesi ile biz düzenledik, bizim demeniz :D Komiksiniz. Hiçbir zaman gelişemeyeceksiniz, gelişemiyorsunuz.

:thinking:
05/13/2020 09:36 CikisOlmusum#15
Quote:
Hayatımda senin kadar boş yapanını görmedim (: (: (: (: (: