Any Turkish Help Me?

06/30/2015 00:18 yibudak#1
neden artık ibot, kbot, biobot gibi oyunu açmaya gerek kalmadan kutu toplayan botlar yok? :confused:
06/30/2015 00:36 ByHnDTr#2
darkorbit sistemi değiştirdi. hala arka planda çalışan bot var ama. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
06/30/2015 00:52 yibudak#3
Quote:
Originally Posted by ByHnDTr View Post
darkorbit sistemi değiştirdi. hala arka planda çalışan bot var ama. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ne gibi bi sistem değişikliği oldu? hiçbir bot golem gibi değil ya :D
06/30/2015 01:02 cryz35#4
Quote:
Originally Posted by ByHnDTr View Post
sistemle alakalı değil.

Oyuncuların %90ı bot olunca darkorbit herkesi banlamaya başladı. Botlar ban riski yüzünden(bot kontrollerine yakalanmamak için çok fazla zaman ve emek gerekli) tekrar açılmadı. Merkava 1-2 ay denedi ama herkes ban yemeye devam edince onlar da projeyi durdurdu.
06/30/2015 01:13 yibudak#5
Quote:
Originally Posted by cryz35 View Post
sistemle alakalı değil.

Oyuncuların %90ı bot olunca darkorbit herkesi banlamaya başladı. Botlar ban riski yüzünden(bot kontrollerine yakalanmamak için çok fazla zaman ve emek gerekli) tekrar açılmadı. Merkava 1-2 ay denedi ama herkes ban yemeye devam edince onlar da projeyi durdurdu.
2011 yılında yanlış hatırlamıyorsam salı günleri bot taraması vardı o gün hiç açmazdık :D biobot udobot falan görünce çok duygulandım aslında yeni çalışmalar yürütülebilir ama dediğiniz gibi yapay zekayı çok üst düzeye çıkartmak gerekli. benim anlamadığım nokta şu mesela golem bot neden valhalla exim gibi çalışmıyor da normal pixelbot olarak çalışıyor. pixelbotlar aşırı fazla cpu kullanıyor ve bilgisayarı mahvediyor :(

edit: son yapılan güncelleme ile zaten oyun 3d bir hal alacak. bu botların performansı için sorun teşkil eder mi?
06/30/2015 01:39 cryz35#6
Quote:
Originally Posted by yibudak View Post
2011 yılında yanlış hatırlamıyorsam salı günleri bot taraması vardı o gün hiç açmazdık :D biobot udobot falan görünce çok duygulandım aslında yeni çalışmalar yürütülebilir ama dediğiniz gibi yapay zekayı çok üst düzeye çıkartmak gerekli. benim anlamadığım nokta şu mesela golem bot neden valhalla exim gibi çalışmıyor da normal pixelbot olarak çalışıyor. pixelbotlar aşırı fazla cpu kullanıyor ve bilgisayarı mahvediyor :(

edit: son yapılan güncelleme ile zaten oyun 3d bir hal alacak. bu botların performansı için sorun teşkil eder mi?
Bot taraması olayı yalan, her oyuna girdiğinde bot olup olmadığın fark edilir.
Golemde hem pixel hem packet seçeneği var diye biliyorum, swfye abc injekte ederek çalıştığı için oyunun açık olması lazım.

3d pixel botları engeller ama golem çalışmasını sürdürür.
06/30/2015 01:42 yibudak#7
Quote:
Bot taraması olayı yalan, her oyuna girdiğinde bot olup olmadığın fark edilir.
Golemde hem pixel hem packet seçeneği var diye biliyorum, swfye abc injekte ederek çalıştığı için oyunun açık olması lazım.

3d pixel botları engeller ama golem çalışmasını sürdürür.

anladım hocam çok teşekkür ederim. bir de ben bu konulara baya bi ilgiliyim hangi programlama dillerini gerektirir bir bot geliştirmek vb. çok abartı olacak ama :rolleyes:
06/30/2015 09:41 cryz35#8
Quote:
Originally Posted by yibudak View Post
anladım hocam çok teşekkür ederim. bir de ben bu konulara baya bi ilgiliyim hangi programlama dillerini gerektirir bir bot geliştirmek vb. çok abartı olacak ama :rolleyes:
programlama dilinden daha çok cryptography :)
06/30/2015 16:08 Eeazy E#9
dilinden daha çok cryptography
06/30/2015 16:51 yibudak#10
Quote:
programlama dilinden daha çok cryptography :)
derken? diyelim ben bir bot inşa etmek istiyorum ilk olarak rastgele hareket etmesi lazım değil mi? bunu başardıktan sonra kutuların yerlerini belirlemesini ve kutuları hiçbir hata veya sıkıntı olmadan toplayabilmesini sağlamam lazım. ayrıca mbot vb. botlarda haritayı görmek zorunlu ama golem bot da minimap ı görmese de oluyor.

"Golemde hem pixel hem packet seçeneği var diye biliyorum, swfye abc injekte ederek çalıştığı için oyunun açık olması lazım." burada yazdığınız şeyi biraz daha detaylandırabilir misiniz?

yanlış düşünüyorsam kusuruma bakmayın teşekkürler :)
07/01/2015 01:56 abdulmecit1997#11
bunları boşverin mbot veya golembot crack atın:bandit: Mbotta 1 saat atıyorum doluyor tekrar 1 saat ama geceleri sıkıntı işte :/ Crackleyen olursa alnından öperim muck
07/01/2015 02:28 yibudak#12
Quote:
Originally Posted by abdulmecit1997 View Post
bunları boşverin mbot veya golembot crack atın:bandit: Mbotta 1 saat atıyorum doluyor tekrar 1 saat ama geceleri sıkıntı işte :/ Crackleyen olursa alnından öperim muck
mbot aşırı bug lı. kutuya tek seferde basamıyor çok fazla bekliyor golem bot 500 tane topluyorsa mbot 250 tane topluyor. golem bot crack çok zor

yazacaktım şimdi yazayım bari. arkadaşım da golem bot kullanıyordu o da deneme süresi içinde. 24 saat geçmesine rağmen hala bot kasıyor. bunun sebebi nedir?
07/01/2015 02:38 yibudak#13
ibot veya kbot'un kaynak kodu var mı? ya da golem bot'un

golem botu kırmak için sadece o user id check kısmını atlatmamız yetmez mi?

ayrıca neden 6 tane .bin dosyası var? ne işe yarıyor ki

biraz kurcaladım. lisans bitme uyarısı bir internet sitesinden falan değil programin içinden. user id i görünce direk lisans bitti uyarısını yansıtıyor. ama user id leri karşılaştırmak için her türlü bir site olması lazım. hosts dosyası ile resrov.net i engelleme çalıştım ama yine de uyarıyı alıyorum. emeğe çok büyük saygısızlık yapıyorum ama sizce nasıl yapılabilir bu
07/01/2015 07:46 Scytex#14
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]

#closed